Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Z
    Irigység? Ne nevettesd már ki magad. Olvasni nem tudsz, vagy a magyart nem érted? Én nem azt mondom, hogy az ismerősöm/unokatesóm hogyan fikázta. Saját magam próbáltam ki. Saját magamon nem (sem) vált be.

De azért kösz, hogy kedvesen reagáltál, és elkezdtél okosjánosozni, meg előhozod a diplomákat. A másik flémelése maradjon inkább a testépítés topikban szvsz. Ezzel aztán tényleg meg lehet győzni a másikat.

Amúgy meg miért kell titkolózni, mikor rákérdezek, hogy mi is ez? Ezt mindenki így csinálja? Mi értelme?

Mellesleg örülök neki, hogy jól vagy anyagilag, és egészségileg.

Amúgy ha nem lennének ilyen drágák ezek a cuccok, akkor lehet, hogy próbálgatnám még. Így viszont maradok a jól bevált vitaminoknál. Érdekes, hogy amikor pl a Lenkei féle vitaminokat szedtem (megjegyzem élből fikáztam eleinte, mert olyannak tűnt, mint egy normál multivitamin, vagy táplálékkiegészítő bogyó), akkor mindenféle erőlködés nélkül átvészeltem KÉT influenzajárványt...a családban körülöttem mindenki megbetegedett, csak én nem. Az iszonyúan drága, szóval tuti, hogy nem veszek De nem tartom kizártnak, hogy amiatt úsztam meg a betegséget.