Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Z
    Izé, a kutyámnak ízületi problémája van, volt. Mondták, hogy kezeljük aloe verás cuccal, az majd segít. Hát nem segített. Mondták, hogy próbáljunk ki egy másikat. OK, kipróbáljuk, természetesen az sem segített. Emellett persze nem kevés pénzbe kerülnek ezek az izék.

Aztán, mivel nekem is volt gondom a lábammal, én is kipróbáltam, nekem sem segített. Az öcsémnek szintén nem segített, viszont elköltöttünk egy rakás lóvét. Királyság! Jeee, igen, ezaz!

Aztán elmentem egy előadásra, egy jóbarátom barátja szervezett be, azt mondta, hogy menjünk el együtt egy speckó helyre. Kérdezem, hogy mit fogunk ott csinálni? Azt mondja, hogy csajozni fogunk. Már majdnem rávágtam, hogy sirály, mire kibökte, hogy swinger klub. Na itt hazudott. Mondom, hogy swinger klubba párral kell menni. Azt mondja: ide nem. Jó, ide nem, már csak abban bíztam, hogy nem a lila kandúr klubba visz... :D

Beültünk, hallgattuk az előadást az aloe veráról, és felsoroltak hatvanmillió területet, ahol jótékony hatást fejt ki az aloe verát tartalmazó termék. Ugyanaz a hatóanyag van mindegyikben, és mindenre jók a termékeik, mert van benne aloe vera. De ha ugyanaz az összes termék hatóanyaga, akkor miért nem csinálnak meg egyfajta terméket ami ehető/iható, és használja mindenki azt? Vagy legyen 1 belsőleg és 1 külsőleg applikálható kenőcs, krém, folyadék, szelet, stb.

És ahogy ott sugárzó arccal nézett ott mindenki, kicsit olyan érzésem volt, mint mikor a Vidám Vasárnap résztvevőit nézem.

Szóval én egy nagy átverésnek tartom ezt az egész beteg volt, elkezdte szedni/fogyasztani, és meggyógyult sztorit. Mert ugye a 100 példabeszéd egyikében sem jelentették ki konkrétan, hogy a MI ÁLTALUNK GYÁRTOTT ANYAGOK/SZEREK/TABLETTÁK, stb HATÁSÁRA GYÓGYULT KI BETEGSÉGÉBŐL XY. Hanem mindegyiknél annyit mondtak, hogy ilyen baja volt, elkezdte szedni, meggyógyult. Viszont, ha tényleg ilyen jó biznisz, és ilyen kevéssé stresszes menedzseri állás is létezik, hogy heti 10 órában kell átverni a környezetünket, bocsánat, beszervezni az ismerőseinket, vagy rávenni őket, hogy nyissák ki a pénztárcájukat a mi jólétünk érdekében, akkor állok elébe. Ennél jobb pénzkereseti lehetőség kevés létezik. Ismerek párat, de azok jóval stresszesebbek, munkaigényesebbek.