Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • DRFlame
    Kösz, de igazából csak azért hoztam fel az előadások költségét, mert szeretik azt mondani, hogy nincsenek meg azok a költségek MLM-ben, ami hagyományos terjesztésnél van. Holott igenis megvannak, és ezen felül még ott van az a sok előadás, ahol oltják az embereket. Én mondjuk csak videon láttam ilyet, ahol egy nagy teremben projektorral meg mindennel mondja a frankót valaki. Azért annak is van költsége. (plusz az emberek ideje sem elhanyagolható tényező) És gondolom globális szinten nem kevés ilyen előadás van. Ahhoz hogy megérje, ennek mind vissza kell jönnie a jutalékokból, aminek az eredménye a magas ár.
    Meg lehet rosszul emlékszem, de volt szó arról is, hogy FLP fizeti a nyaralást meg a tököm tudja még mit. Azt hiszem ennek is benne kell lennie a termékek árában.
    Na ezek után ne hozzuk fel, hogy az autókereskedő elrak zsebre egy csomó pénzt, és hogy ezért az MLM mennyire jó.

MLM-ben olcsók a termékek, mert nem rak el senki sok pénzt, de mindenki vígan megél, utazgat évi x alkalommal, stb...
    És ezt be lehet adni embereknek? Hogy nem látják az ellentmondást?