Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Laccyka0224
    A belépéshez ki kell fizetned x (legyen 50.000) forintot.
    Csak úgy kereshetsz pénzt, ha beszervezed az embert. Tehát azután kapod a pénzed, ahány embert beszerveztél. Tehát mínuszból indulsz, mert a pénzedért nem kapsz semmit... Még azt a pénzt is csak úgy kaphatod vissza, ha mondjuk hozol másik 20 embert, mert ugye mindenkit a belépésí díjból fizetnek ki, így a sok kicsi jutalékból talán visszajön a belépési pénzed. Aki nem tud beléptetni 20 (vagy nemtom mennyit) embert, nem látja viszont soha a pénzét!

Az MLM-ben a pénzedést terméket kapsz, amik nem is is rossz minőségűek.
    Az FLP-nél (máshol nem tudom) ha a termék nem tetszik 8 napon belül visszaveszik.
    Ha veszel kezdőcsomagot (touch of forever), de megunod az üzletet, vagy valami, azt is visszaveszik, ha 1 évnél nem régebbi. Tehát itt a pénzed nem veszhet el.

Ez a különbség.

A sárgolyós dolog azért volt (tudtam, hogy belekötsz, sok a válás, újranősülés...), de mond a feleségednek: "Drágám szerintem mással még boldogabb lehetnék, mint Veled" Csak mókázom persze, de ezt a matek dolgot szerintem nem kellene eröltetni. :) De megigérem, amint tudomásomra jut, hogy mindenki benne van az FLP-be én önként lemondok és belépek egy új alá, hogy legyen sikere :)
    Előtted meg leborulok. Majd ha így lesz... :)