Forever Living Products

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy az egyik új hozzászóló õ, csak újraregisztrált, miután lejáratta magát a feljelentõs IP nyomozós sztorijával.

Ha megnézed a mostani "MLM védelmet", többen is mostanában regisztráltak.
Az "értesz" után kimaradt a ?

"A Microsoft is folytat MLM tevékenységet mégis Wint használtok" ---> azért irreálisan magas az ára és szar, mert mlm? Ezt kifejtenéd, hol lehet utánanézni, megbizonyosodni errõl, ahol tényszerûen le van írva a dolog? Furcsa, nekem eddig nem volt bajom az XP-vel. Tudom, informatikához se értek, de amikor megvettem a laptopom, már rá volt telepítve az XP, így "nem kellett külön rá költenem".

#612: A pff... alatt mit értesz

(Bocsánat mindenkitõl, igyekszem visszafogni magam. Most nagyon kötözködõs hangulatban vagyok.)

pyrohun
Microsoft? MLM? Na mesélj...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

A Microsoft is folytat MLM tevékenységet mégis Wint használtok... Na mind1 :D Az az ami irreálisan magas árú és szar :D

Szintben nem lehetsz magasabb, de kereshetsz többet nála... Így értették... Pff...
Ha õ nem olyan aktív, hiába van magasabb szinten neked lehet több pénzed :) Több managered lesz mint neki stb... Érted?

De Mojlepque is hogy eltûnt, valahol máshol riogat... Mondhatom azt, hogy szerencsére?

Kb. itt akartam abbahagyni az olvasását: "A Termékforgalmazó nem jogosult az egyes marketing szinteket a Szponzoránál hamarabb elérni." Jól értem, ez azt jelenti, hogy mondjuk én nem léphetek följebb addig, amíg a szponzi meg nem teszi az ugrást? Azaz én nyomom õt följebb és följebb a ranglétrán? De akkor nekem miért mondták nekem azt, hogy itt nyugodtan megelõzhetem a szponzoromat, mert ez az én saját, külön bejáratú karrierem...
Másrészt megnéztem ezt a jogutód-kérdést is. Lehet, túl naiv voltam, de azt hittem, ez olyasmi, mint mondjuk könyveknél, zenéknél, stb. a jogutódlás, pölö M. Jackson halálánál volt vita errõl, hogy ugye õ volt a Beatles néhány számának jogutódja, megvásárolta õket (ha jól emlékszem). De most olvasom, hogy ez baromira nincs így, hogy ha az utód akar látni belõle valamit, neki is szerzõdést kell kötni az FLP-vel. Nem tudom, mi ennek a pontos jogi megfogalmazása, de hogy nem "jogutódlás", az tuti! (Vagy csak én tudom rosszul a megfogalmazásokat?)

pyrohun
"Érdekes", hogy mindenki hogy elhallgatott ezután :) Kíváncsian várnám pedig a reakciókat FLP oldalról is, hogyan cáfolják meg a saját üzletszabályzatukban leírtakat :))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tudom, hogy szép és jó a passzív jövedelem, bár igencsak kíváncsi vagyok, ezek után hogy lehet megmagyarázni, hogy van. Én is alaposan áttanulmányozom, hátha találok valamit benne arról, hogy ezt az öröklési dolgot hogy lehet ebbõl levezetni (hogy a 3. generációs leszármazottaink is kapják a jogdíjakat). Ez is szép és jó, de errõl mindig a dédmamám jut az eszembe. 95 éves volt, amikor elhunyt, én majdnem 20, de mindig az járt az eszembe, hogy ha én is megérem a 95-öt, lesz-e még kedvem egyáltalán élni, nemhogy az FLP-vel foglalkozni.

pyrohun
Értem. Akkor a szponzorod / felsõvonalad hibája, hogy az üzletszabályzatot nem adták a kezedbe.

pyrohun
mondjuk ez igaz

Nem a dobozzal indítottam, hanem a "gyûjtögetõ életmóddal". Emlékszem, egy ideig én voltam a pozitív példa, hogy egy hónap alatt összegyûjtöttem a két pontot.

Remélem senki nem fog azzal gyanúsítani, hogy azt mondtam, hogy az MLM úgy mûködik, mint a BKV :)))
Ezért mondtam a BKV-s példát.

Ha keveset utazol akkor persze hogy nem éri meg a bérlet, inkább lyukasztasz 4-5 jegyet, ha csak annyit utazol.

De ha naponta utazol, akkor már a bérlet gazdaságosabb, mert míg a jegy arányosan nõ, addig a bérlet fix árban van.

Tehát jó dolog a jegy, de csak bizonyos szintig.

És akkor a párhuzam:
MLM olyan mint a jegy
TV rádio, stb olyan mint a bérlet
Igen arányosan nõ, viszont ha TVben reklámozol, akkor mág arányosan SEM nõ, ergo gazdaságosabb.
Arról nem is beszélve, hogy a TV-ben lehet csak addig reklámozni, amíg az emberek megismerik a terméket, és aztán vissza lehet venni a forgalom szintentartása mellett.
pyrohun
Nade 2x annyi terméken 2x annyi a marketingköltség, ergo arányaiban nem nõ.

Nem tudom mit értesz limitált visszaosztás alatt, de én úgy gondolom, hogy ha valaki 2-szer annyi terméket ad el, akkor összességében 2-szer annyi a marketingköltség. Legalábbis az alapján amivel engem oltottak. Bár ezt inkább úgy mondták, hogy ha csak fele annyi terméket adunk el, akkor fele annyi a marketing költség. Ami persze ugyanaz, csak jobban hangzik.
Míg ha valaki TV-ben hírdet, akkor ha kétszeresére nõ a forgalom, akkor sem fizet többet a TV-adónak.
pyrohun
Ez csak akkor lenne igaz, ha nem lenne limitálva a visszaosztás. A marketingköltség egy adott terméken mindig ugyanannyi, de ez is irreálisan sok (jóval több, mint a termék fele, hagyományos értékesítés során közel nincs ennyi marketingköltség beépítve a termék árába).

De a legjobb az, hogy azt mondják, nincs SEMMILYEN egyéb költség, amíg pl. a hagyományos kereskedelemben van logisztika, szálítmányozás, stb.

Ja, hogy itt nincs logisztika? Nincs szállítmányozás? Akkor hogy a jó francba kerül a másik kontinensen termõ Aloe növény gél formájában becsomagolva ide a Nefelejcs utcai raktárba? He? :)))

Azt is folyamatosan hallom, hogy azért is jó az MLM-ben, mert a marketingköltségben nincs kockázat, mert egyes cégek plakátokon, TV-ben, rádióban hírdetnek, akkor ha nincs megfelelõ forgalom, akkor bukták, mert ahhoz képest túl nagy a marketingköltség.
És akkor ezután jön, hogy az MLM azért jó, mert csak(?) annyi marketingköltség van, amennyi eladott termék. És ezzel ki is van jelentve, hogy az MLM jobb, mint a hagyományos marketing, mert nincs benne kockázat.

Na de most ha folyamatosan nõ az üzlet és a forgalom, akkor nem nõ ugyanoloyan folyamatosan a marketingköltség? Vagy ez már lényegtelen?
Ezután viszont oda jutunk, hogy minél nagyobb a forgalom annál kevésbé gazdaságos az MLM. És ez is tök egyértelmû, csak valahogy ez úgy kimarad az "oktatásból".

Olyan ez mintha azt mondanád, hogy jobb a BKV-n jegyet lyukasztani, mint bérletet venni, mert akkor "csak" (csak?) annyit fizetsz amennyit utazol. Na de mi van akkor ha minden nap utazol?

Az MLM guruk folyamatosan bemutatják bizonyos koncepciók elõnyeit, de azt nem mutatják, hogy UGYANANNAK A KONCEPCIÓNAK van legalább olyan jelentõs hátránya. Így kapják meg emberek milliói a hamis képet, és ezek azok az állítások amivel az MLM-esek az ismerõseiket verik át. Az okosabbak ezzel tisztában vannak, csak ekkora köcsögök. Akik butábbak, és ezt nem látják, azok csak továbbítják naívan a bullshitet anélkül, hogy végiggondolnák a dolgokat.
pyrohun
Hát ez tényleg hihetetlen, mivel alapból hozzá adják a Touch dobozhoz (persze ha nem azzal indulsz, hanem összeválogatott termékekkel, akkor érthetõ).

Talán hihetetlen, de a három hónap alatt ez sosem került a kezembe. Ilyen innen-onnan kinyomtatott/lefénymásolt cuccok voltak, amik legalább 95%-a különbözõ, mlm-mel kapcsolatok könyvekbõl voltak, pl. Tonk Emil, stb. Csak akkor tûnt fel, hogy nem kaptam kézhez az üzleti tervet, amikor kiléptem.

Akinek gondja van az exponenciális növekedés megértésével:

Van egy tó benne úszkál náhány tavirózsa. A tavirózsa populáció minden nap a duplájára nõ, és ha 30 napig nem teszenek semmit, akkor beteríti az egész tavat, és kipusztul a tóból minden más élõlény.
Elsõ néhány nap figyelik, hogy hogy növekszik a tavirózsák száma, de nagyon lassan nõ, ezért úgy döntenek, hogy majd ha a tó fele be lesz fedve, akkor bõven ráérnek foglalkozni a problémával. Mikor telik be a tó fele? Mennyi idõ marad megoldani a problémát?

A 29. napon következik be, és 1 nap marad, hogy megoldják a problémát
pyrohun
De egyébként baromira örülök, hogy MÉG MINDIG JOBBAN ISMEREM az üzleti tervet, mint Ti FLP-sek, akik idejöttök hittéríteni és azt sem tudjátok, hogy mi a feltétele a vezetõségi bónusz felvételének.

GRATULÁLHATTOK magatoknak, sikeresen meghülyítettek titeket és nem csak ez az egy kis rész marad ám ki az elõadásokon, hanem rengeteg! Ajánlom olvasgatni az üzletpolitikát. Nagyon érdekes részek vannak ám benne... Pl. mi történik akkor, ha "kiesel" az elismert igazgatói státuszból (2 egymást követõ hónapban nincs meg 12-12 pontod) - na akkor is szívás van. És még sorolhatnám.

De ugyanígy kamu a céginfóban is sok minden (pl. nem igaz, hogy a legnagyobb mennyiségû aloe földek az FLP tulajdonában vannak, stb, stb). Ergo minden elõadáson több száz embert vezetnek félre és vágnak át. De hajrá, amíg van ennyi hülye, addig jól tud mûködni a rendszer, hiszen 100-ból 97 abbahagyja / kiesik. A maradék meg röhög a markába, hogy megint mennyi lúzerrõl gombolt le egy kis lóvét... :))

pyrohun
kis javítás:

Ugye Vezetõségi bónusznak hívják azt a bónuszt, amikor Te már igazgató vagy és az alsóvonaladban is igazgató(i)d van(nak max. 3 szintig).
Ezen igazgatók teljes havi csoportforgalmának megkapod rendre a 6%, 3%, 2% -át (1. , 2. vagy 3. szintrõl)

pyrohun
Szeretnék idézni az üzleti tervbõl, hogy a passzív jövedelem kérdését örökre lezárjuk....

NÉZZÜK MI VAN MANAGERI SZINT ALATT (itt ugye még nincs passzívnak mondott jövedelem)...

„Aktív Termékforgalmazó” az adott hónapban az a
Termékforgalmazó, akinek a tárgyhónapban legalább négy Karton
Pontja van Személyesnek Elismert Vásárlásokból, feltéve, hogy
azokból legalább egyet saját regisztrációs számán történt vásárlás
révén ért el. A „Személyesnek Elismert Vásárlást” saját, vagy
a Termékforgalmazó által szponzorált Új Termékforgalmazók
vásárlásai után lehet megszerezni. Minden hónapban megállapításra
kerül, hogy a Termékforgalmazó Aktív Termékforgalmazónak
minõsül-e."

Itt a havi 4 kartonpont a lényeg, mivel:

"A Supervisor, Assistant Manager és Manager marketing szinten
lévõ Termékforgalmazók akkor jogosultak Mennyiségi Bónusz és
a szponzorált csoportok utáni egyéb juttatások megszerzésére, ha a
fenti 2.4 pont szerint Aktív Termékforgalmazónak minõsülnek és a
Marketing Terv egyéb feltételeit is teljesítik."

Ergo ha nincs meg a fentiek szerint havi minimum 4 kartonpontod, akkor nem veheted fel a bónuszod (a felsõvonalad kapja meg helyetted).

LÁSSUK, MI VAN MANAGERI SZINTEN ÉS AFÖLÖTT:

Ugye Vezetõségi bónusznak hívják azt a bónuszt, amikor Te már igazgatód van és az alsóvonaladban (max. 3 szintig) lévõ igazgatók teljes havi csoportforgalmának megkapod rendre a 6%, 3%, 2% -át (1. , 2. vagy 3. szintrõl)

Namost ezt nevezik az FLP-nél passzív jövedelemnek, merthogy ugye kvázi kinevelsz igazgatókat magad alatt, az alsóvonaladban és az õ csapatukkal már nem kell foglalkoznod, de kapod utánuk a lóvét.

Ahaigen.... PASSZÍV JÖVEDELEM? NEM!! MIÉRT NEM? MERT EL KÉNE OLVASNI AZ ÜZLETI TERVET (ezt pofázom már kb. tizedszer ebben a topicban...)

Íme:

"A Vezetõ Manager akkor jogosult Vezetõségi
Bónuszra, ha legalább 12 Karton Pont személyesen szerzett és
non-manageri elismert vásárlása van havonta. Non-manageri
Karton Pontnak minõsül az adott Termékforgalmazó alsóvonalában
Manager szintnél alacsonyabb szinten mûködõ Termékforgalmazók
által vásárolt termékek után járó Karton Pont, feltéve, hogy az adott
Termékforgalmazó alsóvonalában csak Manager szintnél alacsonyabb
szinten mûködõ Termékforgalmazók válnak jogosulttá a vásárlással
keletkezett Karton Pontokra."

Micsoda? 12 pont? Ja, hogy csak akkor kapod meg a PASSZÍV jövedelmedet, ha 12 pontokat hozol minimum havonta, ERGO NEM PASSZÍV A JÖVEDELEM, mert ha legalább annyit nem dolgozol és nem foglalkozol az üzlettel, hogy meglegyen a havi 12 pont, akkor viszlát vezetõségi bónusz.

Lássátok, hogy nem a levegõbe beszélek:

"Az az Igazgató, aki nem teljesíti az aktív-elismert elõírást egy
adott hónapban, vagyis nem minõsül Vezetõségi Bónuszra, nem
részesül Vezetõségi Bónusz juttatásban és a Vezetõségi Karton
Pontok (40% vagy 20% vagy 10%) a felette lévõ elsõ Minõsült
Igazgatónál jelennek meg."

Amennyiben nem vagy aktív-elismert igazgató a hónapban, a feletted lévõ igazgatónál jelenik meg a bónuszod. KURVÁRA IGAZSÁGOS, mit mondjak :))) Ilyen még a legszarabb munkahelyen sincsen, hogy ha mondjuk elmész 3 hétre nyaralni és kiveszel szabit, akkor a fizetésedet más kapja helyetted. Ez emberek nevetséges és szánalmas egyben...

Ennyit errõl... Persze tudom elõre mi lesz az FLP-huszárok válasza erre. Azt fogják mondani, hogy ha már manageri szinten vagy, akkor 12 pont mindenképpen összejön majd vásárlásokból.
Én erre azt mondom, hogy NEM IGAZ. Személyesen ismertem több olyan managert is, aki a manageri szint és az elsõ kinevelt managere elérése után kicsit lazított és hopp máris jött egy hónap, hogy nem volt meg a bónusza...
Manageri szinttõl még több munka jön és onnan már nem tudsz kiszállni, hiszen "ha már eddig eljutottam..." - na onnan jön az igazi mókuskerék. Ha akarod, ha nem csinálni kell.

Passzív jövedelem? Perszehogyne... Az egész FLP itt meg is bukott... egyébként minden egyes baromságot ugyanígy meg tudok cáfolni, csak lusta vagyok.

pyrohun
"ész érvem az FLP mellett az hogy a világ legdinamikusabban fejlõdõ mlm hálózata nincs jelen a tõzsdén így teljes stabilitása van"

Teljes stabilitása? LOL és ha kirohadnak az aloe földek, vagy jön egy betegség amely megtámadja a nyöványeket? Teljes stabilitása SEMMINEK nincs. Ez is csak marketingmaszlag, amit én is beszoptam annak idején... Anyukádnak gratulálok, de a 75 pontos szintet csak az Adolf személyes jelenléte miatt érte el. Ezt speciel nagyon jól tudom - ismerem a szituációt. Adolffal amúgy semmi bajom, jófej. Csak sajnos abban nincs igaza, hogy ha most elkezded, akkor is "megelõzheted" õt...

pyrohun
"Az MLM jövedelem így néz ki:
Munka, munka, munka, munka, munka, munka, munka, pénz.
Munka, munka, munka, pénz, munka, munka, munka, pénz.
Munka, munka, munka, pénz, munka, pénz, pénz, pénz.
Munka, munka, pénz, pénz, munka, pénz, pénz, pénz
Munka, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz.
Pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz."

Kamu... nehogy már ezt elhidd. Nézd meg a sikeres igazgatókat. TÖBBET DOLGOZNAK mint bárki, aki elkezd az üzletet. TÖBBET DOLGOZNAK, mint egy átlag ember és ráadásul emberileg is sokan elég mélyre süllyednek...

A legutolsó sort így kellene felírni:

"Munka, munka, munka, munka, munka, munka, munka, pénz, pénz, pénz, pénz, emberileg nullává válás, emberileg nullává válás (tisztelet a kivételnek)"

Ember válogatja ki mennyire nyomul... ennyi most pl látok egy két embert anyám szponzora nyomul mint állat arra van ráálvva hogy vegyé dobozt és kész ennyi hogy neki ezzel is gyarapísd a pontjait és utána õ személyszerint szarik az alattalévõkre de nem csak ilyen emberek vannak...

A nyomulás azért van, mert a beszervezhetõ emberek száma és a hálózatépítõk aránya igen rossz. Ez nem csak az FLP-ben van így, minden MLM-nek a velejárója egy kifejlett hálózatnál. Bár gondolom ezt sejted, de azért leírtam :)

Olyan ez mint amikor 100 éhezõ közé ledobsz egy falat kenyeret. Aki nyomul az kapja meg.
Bocs, nem akarok belédkötni, de akkor
a.) miért ilyen drágák a termékek, ha nincs reklámköltség (most vegyük le azt a cuccot, hogy a fejlesztésekre kell, meg a megvásárolt légterek meghosszabbítására; errõl már írtam a 410-ben, bárki megcáfolhatja a véleményemet, hogy szerintem ilyenek nincsenek is. Én ugyanis egy kumma iratot, dokumentumot - akár másolatban - se láttam, hiába kértem. Pedig akkor még jócskán benne voltam az FLP-ben).
b.) akár te, akár anyukád meg tudja cáfolni Pyrohun szavait a passzív jövedelemrõl, ami nem is passzív?
c.) itt nem a termékekkel van a baj, legalábbis szerintem. Hanem a nyomulással, stb-vel, amirõl már szintén esett pár szó itt. Nem kellene erõszakosan nyomulni és hülyének nézni az embereket, és kész.

Ez megint csak tök jó, hogy érdekében áll a segítés, de sajnos ettõl az exponenciális növekedést nem zártad ki a rendszerbõl.

Nem elég, hogy valamiben vannak jó dolgok. Ha valamibõl kiemeljük a jó dolgokat, és a rosszakat figyelmen kívül hagyjuk, akkor egy hamis képet kapunk.
az még am érdekes hogy a piramis rendszerben saját magadnak kell boldogulnod itt az flp-nél neked akkor jó ha a szponzoráltadnak jó ha neki nem megy neked sem fog neked célod õt felépíteni igazgatói szintre akárcsak a te szponzorodnak is célja ez veled. most anyu üzletét éppen Kósa L Adolf építi pedig õ ezért még pénzt se kap meg semmit. a beszervezett embereknek álltalában igazgatói szintig annyi dolguk van hogy tanuljanak figyeljenek hogy az õ szponzoruk hogyan csinálja utána õk ezt fogják alkalmazni az õ általuk szponzorált egyéneken. hmmm ez elég zavaros lett nah mindegy ezt még leakartam írni:D

Pedig elméletileg bárhogy rajzolod, jónak kellene lennie.

Ugyanis a tagok nem szabályosan építik a hálózatot, hanem aki akar csatlakozik, aki nem akar az nem.

De valahogy mégis akárhogy rajzolod, érdekes eredményt fogsz látni.
Nemértem félre:) és nemtudok felrajzolni:D

a termékekel kapcsolatban annyi tapasztalatom van. hogy volt nyáron egy autó balesetem minek következtében a homlokom nem egy helyen felrepedt ezt first-el és egyéb krémekkel kezeltük és kb 1 hét alatt begyógyultak a sebeim és a varrasodás is lejött róla ami azért szép teljesítmény! a másik hogy kõkemény alvászavarban szenvedtem volt hogy szinte egyáltalán nem tudtam aludni ha tudtam is max 2 órát elkezdtem szedni az egyik terméket ami ilyen nyugtató féleség 2 hét alatt teljesen helyrehozta a problémámat!

a kaszinó sincs a tõzsdén...

remélem nem érted félre :)

Egyébként akkor nem tudsz felrajzolni egy ilyet?
meg ugye az sem hátrány hogy a cég nem reklámoz sehol a reklámot az emberek csinálják a terméknek ezért a cég az ugynevezett reklámköltséget amit beleépített a termékekbe teljes egészében visszaosztja a dolgozóinak plusz egyébb ajándékok is vannak anyuék pl nemrég voltak a cégel horvát országba teljes ellátás meg minden nem egyszer voltak már balatonon is 4-5 csillagos szállodákba teljes ellátással vannak különféle programok amiket ha teljesítesz a cég a járulékodon felül kifizeti mondjuk az új lexus-od törlesztõ részleteit persze ehez dolgozni kell elõször sokat aztán egyre kevesebbet még egyszercsak passziv jövedelmed is lesz

ész érvem az FLP mellett az hogy a világ legdinamikusabban fejlõdõ mlm hálózata nincs jelen a tõzsdén így teljes stabilitása van

Nem azt akarom, hogy belém kössél, én vitaprtnert keresek, akinek megfelelõ érvei vannak, nem csak a hit, meg a duma.
A vita meg a kötözködés az két külön dolog.

Te fel tudsz rajzolni egy mûködõ hálózatot 20 vagy 30 emberrel?

Az hogy te benne vagy e az elsõ 4 5 mittomén 100-ba akik elkezdték csinálni az rohadtul mindegy. Jó persze hogy könyebb és egyszerûbb dolguk volt. Van ugyebár a piramis rendszer
vagy te beléptetsz magad alá kettõt õk vásárolnak te ezért jutalékot kapsz õk is bevesznek 2-2-t magukalá viszont azok nem vásárolnak hopsz kész vége meghalt az egész láb. Ennél viszont mindig marad egy állandó fogyasztás vagy vásárlás nemtudom hogy hívni amit ugyebár a csak fogyasztók generálnak a termékek használatával. Az FLP MLM ügynökeinek pedig az a céljuk feladatuk hogy létrehozzanak egy fogyasztói hálozatot aki csak terméket akar annak adjanak kártyát aki dolgozni szeretne szponzorálják ennyi nemtudom mennyire volt érthetõ am meg semmi esetre sem akarok beléd kötni DRFlame mindenkinek megvan a saját elképzelése errõl a dologról neked is nekem is

Nemsemmi...

Te is nyugodtan megmondhatod, hogy akkor az 562-es kommentben hol van a hiba.
Ahh látom az Sg-re is betört az flp láz:D
Én majdnem hogy ebben élek mivel anyám Flp-zik tehát itt nemszabad megvágnod magad vagy emgsérülni mert hirtelen lekennek 20 féle krémmel:D
Ma is FLP szeánsz nálunk este meg holnap is FLP szeánsz itthon este meg álltalában kedden is szokott lenni bár kedden állltalában Kósa L Adolf jön szeánszot tartani az legalább némileg vicces. Am meg csak annyit akartam hogy azért elég rendesen belelátok már a témába és azok az emberek akik váltig álítják hogy ez bizony piramis rendszer hatalmasat tévednek. jah és muter egy 75pontos asistant manager:)

Én számokkal bebizonyítottam, hogy az MLM-ben a nyertesek a vesztesekbõl élnek. Ez a tény addig áll, amíg hibát nem találsz a számaimban. A lehetõség adott.

Amíg ezt nem döntöd meg addig azt mondod, hogy:

"Van ez az MLM, ami nagyon jó. Igaz hogy a számok azt mutatják, hogy nem, de azzal nem kell foglalkozni, mert csak bonyolítják a dolgokat. Meg egyébként is a Józsinak, meg a Karcsinak is bejött."
Féltem, hogy félreérted.
Tudod mi a különbség?
Az hogy az 567-be leírtam, hogy nem azt mondom, hogy a kettõ hasonló.
Gondoltam nem kell ismételnem magam, de kellett volna.

Továbbra sem hasonló, csak a te szöveged kiválóan ráillik a kaszinóra is. Erre szerettem volna rámutatni, de úgy látszik nem sikerült.

A lényeg, hogy azzal a szöveggel amivel védeni akarod az MLM-et a kaszinóról (meg sok minden más dologról) is elmondható, csak éppen 0 információtartalma van mindkét esetben.

És megint ott vagyunk, hogy amit mondasz, az szép és jó, csak éppen nem védi meg az MLM-et a számoktól.

Azért ragaszkodom a számokhoz, mert pl. ha azt kellene bebizonyítani, hogy a kaszinó az szerencsejáték, és nem használhatnál számokat, akkor ezt nem tudnád megtenni, mert én is vissza tudok jönni olyan dolgokkal amivel te. Lásd az 571-es kommentet. (Erre próbáltam rámutatni abban a kommentben)
Hoppácska a logikában!
Az 567- ben ezt írod: Ne érts félre, nem azt mondom hogy az MLM és a kaszinó hasonló.
Az 571- ben meg ezt: Akkor erre az én verzióm:
Az kaszinóval kapcsolatban a negatív vélemények teljesen, és tökéletesen megegyeznek: Ne csináld ez szerencsejáték!
Ezek a vélemények Amerikától Ausztráliáig, Japántól Brazíliáig azonosak.

Akkor most el kellene döntened, hogy szerinted az MLM és a kaszinó hasonló, vagy sem? Ha nem, akkor ne keverd össze.

Lehet globálisan is vizsgálni a dolgot, épp ugyanaz az eredménye: Amerikában is megáll az üzlet, ha nem csinálják, meg Ausztráliában is. Ez a nagy globális üzletmegállás elmélete. <#lookaround>

Struccpolitika? Én másképp látom. Sulis korodban érdekelte a tanárod, hogy miért nem tanultad meg a verset? Nem érdekelte, bevéste a karót.
A fõnöködet érdekli, hogy miért késtél el reggel? Nem érdekli!
Mind-mind vagy ok, vagy magyarázkodás úgy a verssel, vagy a késéssel kapcsolatban, ha azt sorolod, hogy miért, vagy miért nem.
A kutyát nem érdekli, hogy ki miért nem épít üzletet. Kifogásod van? Csinálj mást, sok sikert!
Senkit nem érdekel, hogy ki miért sikertelen az üzletben, de akár az életben is! Állj ki, mondd el, hogy hogyan csináltad meg! Na az érdekel!
Senki senkit nem kér fel, hogy tartson elõadást arról, hogy neki miért nem sikerült, és szerinte ki a szemét, és miért? SENKIT NEM ÉRDEKEL ez a vélemény, vagy hozzáállás!
Vicces lenne a forma 1, ha Button olyat nyilatkozna, hogy szegény Hamiltonnnak mennyire nem sikerült ez az évad! Mirõl beszél? Arról, hogy a semmibõl kezdte, de mindig kitartó volt, és nagyon akart gyõzni, és most egy nagyszerû csapattal ez valóra vált! Magasról nem érdekli sem Hamilton, sem Alonso. Téged sem az visz elõre, amit nem tudsz, vagy nem érsz el (és ha abbam maradsz, hogy ez sem megy, az sem megy, akkor úgy is maradsz), hanem az visz elõre, amit megtanultál, és amiért teszel is, hogy elérd!
Ha részedrõl lezártad ezt a dolgot (569-ben írod), akkor beszélhetünk most már arról, hogy a McDonalds-ban milyen nem jó dolgozni, és milyen keveset fizetnek, miközben kihasználnak. Aztán jöhet a többi munka,(három diplomával nehéz jó munkát találni, stb.) amihez nem értesz, nem tudod, hogy milyen, és nem is akarsz arra a pályára menni, de tudod, hogy az rossz, és miért nem mûködik.
Nyugi, csak vicceltem! <#wink>
"Az MLM-mel kapcsolatban a negatív vélemények teljesen, és tökéletesen megegyeznek"
...
"Egyetlen titka van: Folyamatosan csinálni kell."

Akkor erre az én verzióm:
Az kaszinóval kapcsolatban a negatív vélemények teljesen, és tökéletesen megegyeznek: Ne csináld ez szerencsejáték!
Ezek a vélemények Amerikától Ausztráliáig, Japántól Brazíliáig azonosak. És akkor mi van? A világon semmi, de semmi!
Egyetlen titka van: Folyamatosan csinálni kell.
Ami írsz az mind tök hihetõ, ha csak az egyént nézed, és a többi az csak egy végtelen halmaz.
Ha egyszer hajlandó lennél globálisan vizsgálni a rendszert, akkor talán te is látnád a problémát.
De te nem foglalkozol ilyenekkel, a struccpolitika híve vagy.
Számodra az üzletben felesleges a számokon pörögni.
Akkor azt hiszem ezt itt le is zárhatjuk.
Hidd el, hogy annyira felesleges a számokon pörögni, mert semmi, de semmi jelentõsége nincs. Valóban csak bonyolítja a dolgot, és semmilyen hatással nincs a Te sikereidre.

Azt nagyon köszönöm, hogy nem mondod, hogy az MLM, és a kaszinó hasonló lenne. Ez megnyugtat. Az ismerõsödnek gratula!

Az MLM nem szerencsejáték. Megtervezhetõ, kivitelezhetõ, hosszútávú folyamatos jövedelmet hozó üzleti lehetõség.
Az MLM-mel kapcsolatba kerülõ emberek ismérvei:
-teljesen elutasító
-termékfogyasztó
-termékfogyasztó munkatárs.
Ez a három, és nincs több.

A teljesen elutasító az vagy nem érti, vagy nem hiszi el, vagy nem mer belevágni, vagy egyszerûen lusta.
A termékfogyasztó szedi, keni, fújja, issza, de fontosabb a más területen való elfoglaltsága, az üzlet nem érdekli.
A termékfogyasztó munkatárs vagy feladja az üzletépítést, mert nem tud megbirkózni a saját korlátaival, ami a fejében van, vagy felér a csúcsra, mert hisz magában, és akar!
Az MLM-mel kapcsolatban a negatív vélemények teljesen, és tökéletesen megegyeznek: Ne csináld, ez piramis! Én nem vagyok olyan. Hülye vagy, nehogymá' házaljak! Ez valami ügynökösködés? Nem azért taníttattalak fiam, nem azért gürcöltünk apáddal, hogy ilyenre pazarold a tudásod! Ez nem rendes munka! Lerántás, berántás, átverés, piramis, pilótajáték. Van még, de minek soroljam? Ezek a vélemények Amerikától Ausztráliáig, Japántól Brazíliáig azonosak. És akkor mi van? A világon semmi, de semmi!
A termékfogyasztó munkatárs olyan, hogy van egy stabil terméktapasztalata, és az egy olyan meggyõzõdést ad, hogy mondhat bárki bármit. Egyetlen titka van: Folyamatosan csinálni kell. Ha megállsz, megáll az üzlet is.
Az MLM jövedelem így néz ki:
Munka, munka, munka, munka, munka, munka, munka, pénz.
Munka, munka, munka, pénz, munka, munka, munka, pénz.
Munka, munka, munka, pénz, munka, pénz, pénz, pénz.
Munka, munka, pénz, pénz, munka, pénz, pénz, pénz
Munka, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz.
Pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz.