Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
lordolgok #627 Bocsánat, de akkor ebben a gondolatmenetben mondjuk (hasraütés) a McDonald's vagy a Burger King is mlm-cég? Hiszen a McDonald's is megvette a licencet a McDonald nevű csókától. Megint csak az én gondolkodásommal van a baj, de mi értelme van "elrejteni" egy mlm-üzletet, ez valami új összeesküvés-elmélet? OK, nem hirdetnek TV-ben, rádióban, újságban, stb., de hogy teljes mértékben elrejtve legyenek...
Nem akarok senkit se megismételni, de úgy tűnik (legalábbis nekem), hogy valamit sajnos félrenéztél. Igaz, három hónapig voltam benn az FLP-ben, de akkor se lehet lenyomni a torkomon, hogy semmit se tudok az FLP-ről. És ez hatványozottan elmondható Pyrohunról, aki egy évig volt benne (ha jól tudom). Legalább őt vedd már figyelembe, ha engem már nem. Az, hogy kiléptünk, még nem feltétlen jelenti azt, hogy fogalmunk sincs a dolgokról. Nem akarlak megsérteni, de lennél szíves ezt figyelembevenni, és nem vagdalkózni olyasmikkel, hogy nem ismerjük a céget + a működését?
De miért van az, hogy ez az "úgy rontják ennek a hírnevét, hogy nem is ismerik" szólam 99.99%-ban előfordul egy mlm-ügynél, pedig a "hitelrontók-akik-nem-is-ismerik-az-üzletpolitikát-meg-a-céget" oldalakon keresztül verték a billentyűzetet, és csak vissza kellene olvasni?