Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Szeretnék idézni az üzleti tervből, hogy a passzív jövedelem kérdését örökre lezárjuk....
NÉZZÜK MI VAN MANAGERI SZINT ALATT (itt ugye még nincs passzívnak mondott jövedelem)...
„Aktív Termékforgalmazó” az adott hónapban az a
Termékforgalmazó, akinek a tárgyhónapban legalább négy Karton
Pontja van Személyesnek Elismert Vásárlásokból, feltéve, hogy
azokból legalább egyet saját regisztrációs számán történt vásárlás
révén ért el. A „Személyesnek Elismert Vásárlást” saját, vagy
a Termékforgalmazó által szponzorált Új Termékforgalmazók
vásárlásai után lehet megszerezni. Minden hónapban megállapításra
kerül, hogy a Termékforgalmazó Aktív Termékforgalmazónak
minősül-e."
Itt a havi 4 kartonpont a lényeg, mivel:
"A Supervisor, Assistant Manager és Manager marketing szinten
lévő Termékforgalmazók akkor jogosultak Mennyiségi Bónusz és
a szponzorált csoportok utáni egyéb juttatások megszerzésére, ha a
fenti 2.4 pont szerint Aktív Termékforgalmazónak minősülnek és a
Marketing Terv egyéb feltételeit is teljesítik."
Ergo ha nincs meg a fentiek szerint havi minimum 4 kartonpontod, akkor nem veheted fel a bónuszod (a felsővonalad kapja meg helyetted).
LÁSSUK, MI VAN MANAGERI SZINTEN ÉS AFÖLÖTT:
Ugye Vezetőségi bónusznak hívják azt a bónuszt, amikor Te már igazgatód van és az alsóvonaladban (max. 3 szintig) lévő igazgatók teljes havi csoportforgalmának megkapod rendre a 6%, 3%, 2% -át (1. , 2. vagy 3. szintről)
Namost ezt nevezik az FLP-nél passzív jövedelemnek, merthogy ugye kvázi kinevelsz igazgatókat magad alatt, az alsóvonaladban és az ő csapatukkal már nem kell foglalkoznod, de kapod utánuk a lóvét.
Ahaigen.... PASSZÍV JÖVEDELEM? NEM!! MIÉRT NEM? MERT EL KÉNE OLVASNI AZ ÜZLETI TERVET (ezt pofázom már kb. tizedszer ebben a topicban...)
Íme:
"A Vezető Manager akkor jogosult Vezetőségi
Bónuszra, ha legalább 12 Karton Pont személyesen szerzett és
non-manageri elismert vásárlása van havonta. Non-manageri
Karton Pontnak minősül az adott Termékforgalmazó alsóvonalában
Manager szintnél alacsonyabb szinten működő Termékforgalmazók
által vásárolt termékek után járó Karton Pont, feltéve, hogy az adott
Termékforgalmazó alsóvonalában csak Manager szintnél alacsonyabb
szinten működő Termékforgalmazók válnak jogosulttá a vásárlással
keletkezett Karton Pontokra."
Micsoda? 12 pont? Ja, hogy csak akkor kapod meg a PASSZÍV jövedelmedet, ha 12 pontokat hozol minimum havonta, ERGO NEM PASSZÍV A JÖVEDELEM, mert ha legalább annyit nem dolgozol és nem foglalkozol az üzlettel, hogy meglegyen a havi 12 pont, akkor viszlát vezetőségi bónusz.
Lássátok, hogy nem a levegőbe beszélek:
"Az az Igazgató, aki nem teljesíti az aktív-elismert előírást egy
adott hónapban, vagyis nem minősül Vezetőségi Bónuszra, nem
részesül Vezetőségi Bónusz juttatásban és a Vezetőségi Karton
Pontok (40% vagy 20% vagy 10%) a felette lévő első Minősült
Igazgatónál jelennek meg."
Amennyiben nem vagy aktív-elismert igazgató a hónapban, a feletted lévő igazgatónál jelenik meg a bónuszod. KURVÁRA IGAZSÁGOS, mit mondjak :))) Ilyen még a legszarabb munkahelyen sincsen, hogy ha mondjuk elmész 3 hétre nyaralni és kiveszel szabit, akkor a fizetésedet más kapja helyetted. Ez emberek nevetséges és szánalmas egyben...
Ennyit erről... Persze tudom előre mi lesz az FLP-huszárok válasza erre. Azt fogják mondani, hogy ha már manageri szinten vagy, akkor 12 pont mindenképpen összejön majd vásárlásokból.
Én erre azt mondom, hogy NEM IGAZ. Személyesen ismertem több olyan managert is, aki a manageri szint és az első kinevelt managere elérése után kicsit lazított és hopp máris jött egy hónap, hogy nem volt meg a bónusza...
Manageri szinttől még több munka jön és onnan már nem tudsz kiszállni, hiszen "ha már eddig eljutottam..." - na onnan jön az igazi mókuskerék. Ha akarod, ha nem csinálni kell.
Passzív jövedelem? Perszehogyne... Az egész FLP itt meg is bukott... egyébként minden egyes baromságot ugyanígy meg tudok cáfolni, csak lusta vagyok.