Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Újratervezés #572 Hoppácska a logikában!
Az 567- ben ezt írod: Ne érts félre, nem azt mondom hogy az MLM és a kaszinó hasonló.
Az 571- ben meg ezt: Akkor erre az én verzióm:
Az kaszinóval kapcsolatban a negatív vélemények teljesen, és tökéletesen megegyeznek: Ne csináld ez szerencsejáték!
Ezek a vélemények Amerikától Ausztráliáig, Japántól Brazíliáig azonosak.
Akkor most el kellene döntened, hogy szerinted az MLM és a kaszinó hasonló, vagy sem? Ha nem, akkor ne keverd össze.
Lehet globálisan is vizsgálni a dolgot, épp ugyanaz az eredménye: Amerikában is megáll az üzlet, ha nem csinálják, meg Ausztráliában is. Ez a nagy globális üzletmegállás elmélete.
Struccpolitika? Én másképp látom. Sulis korodban érdekelte a tanárod, hogy miért nem tanultad meg a verset? Nem érdekelte, bevéste a karót.
A főnöködet érdekli, hogy miért késtél el reggel? Nem érdekli!
Mind-mind vagy ok, vagy magyarázkodás úgy a verssel, vagy a késéssel kapcsolatban, ha azt sorolod, hogy miért, vagy miért nem.
A kutyát nem érdekli, hogy ki miért nem épít üzletet. Kifogásod van? Csinálj mást, sok sikert!
Senkit nem érdekel, hogy ki miért sikertelen az üzletben, de akár az életben is! Állj ki, mondd el, hogy hogyan csináltad meg! Na az érdekel!
Senki senkit nem kér fel, hogy tartson előadást arról, hogy neki miért nem sikerült, és szerinte ki a szemét, és miért? SENKIT NEM ÉRDEKEL ez a vélemény, vagy hozzáállás!
Vicces lenne a forma 1, ha Button olyat nyilatkozna, hogy szegény Hamiltonnnak mennyire nem sikerült ez az évad! Miről beszél? Arról, hogy a semmiből kezdte, de mindig kitartó volt, és nagyon akart győzni, és most egy nagyszerű csapattal ez valóra vált! Magasról nem érdekli sem Hamilton, sem Alonso. Téged sem az visz előre, amit nem tudsz, vagy nem érsz el (és ha abbam maradsz, hogy ez sem megy, az sem megy, akkor úgy is maradsz), hanem az visz előre, amit megtanultál, és amiért teszel is, hogy elérd!
Ha részedről lezártad ezt a dolgot (569-ben írod), akkor beszélhetünk most már arról, hogy a McDonalds-ban milyen nem jó dolgozni, és milyen keveset fizetnek, miközben kihasználnak. Aztán jöhet a többi munka,(három diplomával nehéz jó munkát találni, stb.) amihez nem értesz, nem tudod, hogy milyen, és nem is akarsz arra a pályára menni, de tudod, hogy az rossz, és miért nem működik.
Nyugi, csak vicceltem!