Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • DRFlame
    Azért azt vedd már észre, hogy többször mondtam, és a számaimban is vannak olyanok, akiknek ment az üzlet.

Amit én állítok az az, hogy hozzáértéstől függetlenül a rendszerben több vesztes van.

Mert ilyet én is tudok...
    Az egyik ismerősöm a 20. születésnapjára kapott a nagyszüleitől 20e Ft-ot, gondolt egyet, bement a kaszinóba, és ruletten feltette a 20-as számra. És bejött. Több mint félmillióval ki is jött a kaszinóból. Ja és ezt 1 nap alatt elérte :))))

Én ennek ellenére azt mondom, hogy a kaszinó nem egy üzleti lehetőség, pedig ez a tapasztalat eléggé pozitív. Akkor itt is az lenne a teendő, hogy nem foglalkozom a számokkal, mert az élet rövid, és elmegyek kaszinózni, mert az ismerősömnek bejött?

Ne érts félre, nem azt mondom hogy az MLM és a kaszinó hasonló. Azt mondom, hogy fölhözni 1-1 példát mindkét oldalról az semmit nem jelent az égvilágon, mert nem jutunk előrébb. Persze hogy lehet mutatni sikeres embereket, nem nehéz, de ebből elhinni azt, hogy ez egy csodarendszer, ahol mindenki lehet nyertes, az butaság.

Ezért szeretnék még mindig a számokra visszatérni, mert számokkal már nem csak a példálózás megy, hanem meg lehet vizsgálni a rendszer egészét.

Ha lezárod azzal, hogy nem érdekelnek a számok, mert ez neked működik, akkor azt mondod, hogy leszarod, hogy a te sikeredhez 10-20 esetleg több embernek buknia kell, neked működik és ez a lényeg.

Azt nem tudom bebizonyítani, hogy neked nem működhet, mert működhet.

Viszont ha azt is mondod, hogy a te sikeredhez nem kellenek vesztesek, akkor viszont térjünk vissza a számokhoz.