Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • DRFlame
    van pl 21 emberünk.

1 ember felül
    alatta 5, és abból csak 3 van bent az üzlet miatt
    a 3 megint meghív 5-öt és mindegyik 5ből csak 3 van bent az üzlet miatt.

Hol is tartunk?
    1. szint 1 ember
    2. szint 5 ember (3 biznisz, 2 csak fogyaszt)
    3. szint 15 ember (9 biznisz, 6 csak fogyaszt)

Meg is van a 21 ember. Ebből 8 csak fogyasztó nem szerez új embereket. A maradék 13 a remek üzleti lehetőség miatt van benne. De ha megnézzük akik alul vannak 9 MLM reménykedő, azok bukták, mert nekik nem jutott több ember. Ahhoz hogy a fenti szinteken visszakapjuk a fogyasztásunkat, 20%-os jutalék kell (20%*5=100%)
    Végeredmény: van 4 emberünk aki örül, mert ingyen fogyasztanak. Van 8 akinek mindegy, mert csak fogyasztók, és van 9 vesztesünk, akik szerették volna folytatni, de nekik már csak a "nem nyert" kártya jutott.

Erre gondolom jön majd a reakció, hogy de nem csak 21 ember van, és ezért ez folytatható tovább.

OK, akkor nézzük meg hogy néz ki a sorozat:
    1. szint 1 ember
    2. szint 5 ember (3^0*5)
    3. szint 15 ember (3^1*5)
    4. szint 45 ember (3^3*5)

n. szint: (3^(n-2)*5)

Mindenképpen az a vége hogy exponenciálisan növekszik a hálózat, és emiatt ilyen mértékű növekedés nem tartható, bármilyen nagy számmal dolgozol.

Tehát ha továbbvisszük a számokat, akkor a 4 nyertes helyett van mondjuk 10ezer, és a 13 vesztes helyett milliók.

Persze továbbra is elfogadom azt, hogy esetleg hibás az elméletem, mert valahol a képlet rossz, vagy a számok rosszak. De akkor nem azt várom, hogy én hülye vagyok, mert xy-nak ez működik (mert benne van a "felső 4-ben"), hanem azt, hogy hol hibás a képlet, vagy hol kell más számokat behelyettesíteni.