Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Újratervezés
    Tegyük helyre ezt a 100 emberből 3 sikeres - dolgot. Ezt Pyrohun írta az MLM-re vonatkozóan. Nem osztom ezt az arányt, de mivel senki nem tud pontos adatot, így nem vitatkozhatom ezzel a számpárral. Példaként hoztam fel a rendőr, űrhajós, és egyetemi dolgot. Nem mindenki lesz rendőr, aki annak jelentkezik, és nem mindenki marad rendőr, aki az. Ugyanez igaz az űrhajózásra is, nem mindenki lesz ürhajós, aki jelentkezik, és nem minden űrhajós képzettségű ember jut ki az űrbe. Egyetlen szóval sem mondtam, hogy az egyetemen 100 ból 3 ember diplomázik. Az tragédia lenne. Ellenben olyan sincs, hogy minden egyes első évfolyamban beiratkozott ember diplomázna.

Nem osztom azt a véleményt, hogy az MLM- a sikertelenségre épít. Én ezt logikailag nem értem, hiszen bármilyen terméket vegyünk alapul, a forgalmazónak jó, ha fogy a termék. A kifalsult munkatársaknál nincs rosszabb, negatív reklám, de ez ezen a fórumon is nagyszerűen igazolódik.

Azt mondom, hogy ez lehet akár az élet velejárója is. Az üzlet nagyszerűen van megalkotva, más kérdés, hogy ki hogyan találkozik ezzel, és milyen tapasztalatokat szerez. Semmi gond nincs azzal, ha valaki nagyszerű nyarat tölt el Egyiptomban, más meg végig hányja, fossa azt a két hetet, amit kint tölt. Akkor milyen Egyiptomban lenni? Jó vagy rossz?
    Higgyétek el nekem, az FLP-ben is sok-sok tisztességes ember van, akik tudják, hogy csak azt szabad mondani, ami igaz. A rövidtávú anyagi haszonszerzésnél sokkal fontosabb a becsület, mert az vezet hosszútávú kapcsolatokhoz, és igen, jövedelemhez is!