Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Újratervezés
    #544
    Kewdves Pyrohun!

    Felrovod nekem, hogy nem olvaslak. 540 es beírásodban azt kéred, hogy válaszoljak az 529-es beírásodban feltett 3. számú kérdésedre. De én már arra válaszoltam az 537-es beírásomban, ami szó szerint bemásolva így szólt:
    3.Gratulálok a magas keresetedhez, és örülök annak, hogy abbahagytad az emberek átverését az FLP-ben. (magad írod, hogy mostmár nem kell átverned az embereket.Idézem: "amikor az FLP-vel foglalkoztam aktívan, nem nagyon tudtam" Megsúgom: addig sem kellett volna, és még mindig dolgozhatmál benne sikeresen)

    Mondtam korábban, hogy azért nem -szívesen- kezelek kifogást, mert minden kezelt kifogást ezer másik követ, és az az út nem vezet sehová.Most éppen az E betűs tartósító szert hoztad elő. Jelzem, hogy a nátrium benzonát növényből kivont formáját élvezheted a termékben. Éppen ezért van, hogy -csak szerinted- nem válaszolok minden kérdésre.

    Kedves Lordolgok!
    bárkivel, bármikor szívesen témázom, szó nincs nyakazásról, lásd Pyrohunnal-való pörgésünket. Bár nem megy át írásban, én mindig nyugodt vagyok, amivel csak azt szeretném mondani, hogy attól nem kell félni, hogy bármi is kihozna a sodromból, vagy hirtelen felindulásból válaszolnék. Bántót meg pláne nem.
    Nagyon igazad van ám a népesedéssel, meg az UNICEF WHO dolgában. Nem akartam cinikus lenni, sajnálom, hogy éppen azt írtam. Természetes, hogy széles látókörű ember ezen nem röhögcsél.
    Az MLM-mel kapcsolatban is nagyon igazad van! Én nagyon kikészültem úgy 5 éve, és pontosan a magyar mentalitás miatt, ami összemosódott az MLM-elveivel. Nagy gusztustalanságok sülnek ki ám abból! Voltam mindenben, mindenütt. Mosópor, lábas, kenőanyagok, könyv, minden amit akarsz. MLM-ben is, direkt marketingben is. Ezerrel. Kibuktam és úgy lettem, hogy magyarország még nem kész az MLM-re. találkoztam viszont olyan emberekkel, akik nagyonis érettek az MLM-re, és csatlakoztam is hozzájuk, amit nem bántam meg!
    De mint ahogy mondtam, nem mindegy, hogy kihez csatlakozol az FLP-ben. Igen, valóban lehet ezt vaddisznó módjára csinálni, és az az út oda vezet, hogy aki ezt választja, összebalhézik a szerelmével, a barátaival, és végül megutálja saját magát is, meg az üzletet is! Ez a felsővonal felelőssége! Az MLM nem erről szól (az FLP üzlete sem!), még akkor sem, ha helytelen módon arra próbálnak meg rávenni embereket egyesek a "siker" gyors elérése érdekében, hogy belemásszanak mások magánéletébe, és privát zónájába.
    Ezeket az embereket kimossa az üzlet magából, és ott maradnak a bazi nagy felhalmozott adóssággal egyedül, mert a kutya sem áll velük szóba. Borzasztóan sajnálom, hogy ez van! Nem törvényszerű, hogy ilyen utat válasszon bárki is!
    Ha jobban belegondolunk annak sem sok értelme van, hogy azon pörgünk, hogy 100 emberből csak 3 lesz sikeres az MLM-ben, mert ugyanezt nem nézzük űrhajó, rendőr, vagy professzor tekintetében. Egy átlagos első éves egyetemi csapatból hányan diplomáznak le? Mégsem áll senki az egyetemek előtt, hogy átvágás az egész, mert ők azzal a reménnyel indultak, hogy diplomát szereznek. Senki nem balhézik azért, mert jelentkezett a Csillag születik című műsorba de be sem válogatták, vagy ha igen, kiesett az első körben. Lehet, hogy rossz példákat hozok fel.
    Az FLP nem szerencsejáték! Tervezhető korrekt üzlet, és ha tisztességesen csinálja bárki, akkor az legális, és tisztességes jövedelmet hoz. Még akkor is, ha ezt sokan nem látják, vagy éppen -a rossz tapasztalatok miatt- másképp látják.