Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Újratervezés #537 Mindig nagyon pontosan végigolvasom a beírásoka. Összemosódnak a dolgok, és mintha kicsit elbeszélnénk egymás mellett.
Most nagyjából arról beszélünk, hogy én azt mondom, hogy aki nem hisz a feltámadásban, az ne járjon templomba. Te meg azt mondod, hogy ki kell állni a templomok el demonstrálni az egyház ellen.
Van akinek a mindennapi munkája meghozza a neki megfelelő életszínvonalat, és a kellő lelki boldogságot. Én annak nagyon örvendek.Más meg az MLM-ben találja meg a jövőt. MLM rendszerben nagyon sok dolgot forgalmaznak a világon. Az FLP is MLM értékesítési rendszerben dolgozik. (De nem minden MLM- FLP is egyben)
A vicces az, hogy felrovod nemekem, hogy velem csak az FLP-ről lehet beszélni. Egy túrót! Meg sem próbáltál még velem másaról beszélni. Nem mellesleg megjegyzem, hogy ez egy fórum oldal, és konkrétan az FLP ről szól, azon belül pedig az Aloe Veráról. (ettől függetlenül azon pörgünk, hogy az üzlet működik-e?)
Ha benne voltál az üzletben, és eldobtad magadtól a lehetőséget, akkor nem lehet, hogy nem az üzlettel van baj? Attól, hogy Neked nem sikerült (mert nem kaptál kellő segítséget, nem tanultál eleget, vagy mittudomén), attól még az lehet jó, sikeres, és tisztességes jövedelmet hozó vállalkozás! A vitánk elve annyi, mintha a házasságon pörögnénk. van, aki leéli az életét egy házasságban, szeretetben, békességben. Van aki pár év alatt pokolra kívánná a másikat. Van ilyen is, van olyan is. Ha megkérdezem Tőled, hogy van-e jó házasság mit mondasz? Hogy az egy átvágás?
Nem, nem próbállak rávenni semmire (én is írtam, hogy soha senkire semmit nem beszélek rá, de lehet, hogy Te nem olvasod, amit írok
)
Nagyon örülök annak, hogy saját vállalkozást indítottál, és sikeres vagy benne. Azt nem értem, hogy miért van az, hogy csak most tudsz a tükörbe nézni, és amíg FLP-s voltál addig nem. Amikor FLP-s voltál akkor mi volt? Mondták, hogy embereket csapj be, vagy Te találtad ki?Nem lehet, hogy mégsem az üzlettel volt a baj, hanem azzal, amit csináltál, és ahogy csináltad?
Vannak hasonló termékek, amik jobbak, és olcsóbbak? Hát akkor nosza! Oda kell menni a bio boltba, és azt kell megvenni. Hol itt a gond? Ki mondja meg, hogy melyik kúton tankolj, milyen telefon előfizetésed legyen, hol vásárolj, stb. Senki, de senki! Minden egyes nap többszáz reklámmal tatlálkozol, vagy odafigyelsz rá vagy nem. A vásárlási szokásaiddal kapcsolatban meg hozol egy saját döntést, és kész.
De hogy érezd a törődést, mondom a válaszokat:
1. Amíg igazgató vagy, addig kell a saját aktivitás, és valóban nem attól passzív a jövedelem. A passzív jövedelem akkor kezdődik, amikor kineveled magad alatt az első igazgatót. Amikor van alattad egy igazgató, akkor ő önálló igazgatóság lesz, neked már nincs vele munkád, de kapod a pénzt. Légy erős: Örökölhető a jogdíj!(marketingterv, minden előadáson elhangzik)
2. Amikor valaki elkezd egy egyetemet, diplomás korára teljesen másképp látja a világot! Az agymosás? Lehet.
Én megismerkedtem egy nagyszerű termékkel, amitől nagyszerűen érzem magam. Elég sok könyvet elolvastam, és sok cd-t meghallgattam, ami arról szól, hogy lehet másképp is szemlélni a világot. Én a mindennapjaimban használom a tudásom, és nagyszerűen működik! Sok tekintetben könnyebb, és boldogabb az életem. Agymosás? Lehet, hogy az, de nem bánom, mert szeretek így élni.
3.Gratulálok a magas keresetedhez, és örülök annak, hogy abbahagytad az emberek átverését az FLP-ben. (magad írod, hogy mostmár nem kell átverned az embereket.Idézem: "amikor az FLP-vel foglalkoztam aktívan, nem nagyon tudtam" Megsúgom: addig sem kellett volna, és még mindig dolgozhatmál benne sikeresen)
Mindamellett lehet, hogy majd megmondom a felső vonalamnak, és a barátaimmá lett munkatársaimnak, hogy nagy kár, hogy megismerkedtünk, és összebarátkoztunk. Sajnálom, hogy számíthatunk egymásra, és kár, hogy keressük egymást, mert élvezzük egymás társaságát. Nagy mulatság lesz, de legfeljebb azt mondják, hogy ne igyak.
Miért kell a kifizetésen változtatni, ha az működik? Mert ha lentebb viszik a kifizetési szintet, és nem kell 2 pontot elérni akkor talán jobban jövedelmező az üzlet nem? Én nagyon örülök ennek, mert már kezdő szinten is komoly jutalékokat lehet elérni! Tisztességesen.