Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • pyrohun #529
    Nézd, nagyon örülök, hogy leírtál feleslegesen 1,5 oldalnyi szöveget, de akkor újra megkérdezem: mikor fogod megcáfolni azokat, amiket az üzlettel kapcsolatban leírtam?

TE EGYÁLTALÁN ELOLVASOD A TÖBBIE EMBER HOZZÁSZÓLÁSAIT?

Foglalkoztam az FLP-vel, 4-essel kezdődő a kártyaszámom. Érted? Nekem nem kell nyomnod a süket dumát mert pontosan TUDOM, hogy arányaiban mennyire űködik az üzlet.

Sikeres is voltam benne, képzeld. Csak felismertem pár dolgot.

1. - Az FLP az igazi mókuskerék, hiszen milyen az a rendszer, amit passzív jövedelmekkel próbálnak eladni neked, holott a passzív jövedelem felvételéhez ugyanúgy napi szinten foglalkoznod kell az üzlettel? EZ NEM PASSZÍV JÖVEDELEM! (Sokadszor írom le...)

2. - Meg ne sértődj, de nem akarok ilyen agymosott ember lenni, hogy semmire és senkire nem figyelek, csak magasztos szöveggel dícsérem az FLP-t. Te pontosan ezt csinálod. Szerintem el sem olvastad, amiket eddig írtam, de legalábbis reagálni nem reagáltál rá. Sajnos én is egy picit ilyen voltam annak idején. SAJNOS AKI SIKERES AZ ÜZLETBEN, AZ MIND ILYEN! Egytől egyig, az összes ember! És nem akarok ilyen lenni érted?

3. - Amióta abbahagytam és a saját cégemben dolgozom, kb. feleannyi idő alatt 2x-3x annyi pénzt keresek mint egy "igazgatói fizetés" az FLP-ben. És emellett NEM KELL EMBEREKET ÁTVERNEM.

Mert mit csináltok Ti? ÁTVERITEK AZ EMBEREKET!

ÁTVERITEK AZ EMBEREKET a termékekkel, hiszen olyan terméket ajánlasz neki, ami ugyan jó minőségű, de aminél van sokkal JOBB MINŐSÉGŰ (VAGY TÖBN HATÓANYAGGAL RENDELKEZŐ), UGYANAKKOR OLCSÓBB! Nem hiszel nekem? Mennj el egy normális bioboltba, meg fogsz lepődni. Még az általatok favorizált fokhagyma kapszulából is van olyan, amely 2/3 annyiba kerül és több hatóanyagot tartalmaz, ráadásul abban sincs illatanyag.

ÁTVERITEK AZ EMBEREKET az üzlettel is, mert úgy állítjátok be, hogy ez mindenkinek működik. NEM! Ez 100 emberből átlagosan 97 embernek NEM MŰKÖDIK. 100 ügyvédből például tuti, hogy több skeres van, mint 3. 100 pékből is, 100 bolti eladóból is. Ergo a saját munkádban sokkal előbb leszel sikeres (és tudsz esetleg továbblépni), mint az FLP-ben. ÁTVERITEK AZ EMBEREKET a céggel is, mert közel sincs a világ aloe-termelésének a kilencven százaléka az FLP kezében.

ÁTVERITEK AZ EMBEREKET a törzsvásárló kártyákkal is, hiszen mint már leírtam: lehet, hogy egyre több kártya van a piacon, ergo nő a belépők száma, de az is biztos, hogy az új belépők nagy része már nem Magyarországról lép be. Szerinted miért kell bevezetni az új kifizetési rendszert? Miért kell valamihez hozzányúlni, ami állítólag szuperul működött idáig is? HAHÓ, FEL KELLENE ÉBREDNI! Akkor szoktak valamin változtatni, ha már nem működik a dolog... Az FLP-vel ugyanez a helyzet, ha ezt nem látod be, akkor az elég szomorú.

A továbbiakban szeretnék reagálni pár bődületes öngólodra:

" Az a kérdés, hogy elhiszed magadról, hogy képes vagy rá, vagy sem. Ha nem hiszed el, akkor annyira mindegy, hogy ki mit beszél az üzletről, és annak részleteiről. Éppen igaz ez fordítva is!"

Igen ez az egyetlen dolog, amit megtanultam, csak én ezt nem az FLP-ben kamatoztatom, hanem a való életben. Azóta 3x annyit keresek és tudok tükörbe nézni (amikor az FLP-vel foglalkoztam aktívan, nem nagyon tudtam...)

"Mi magyarok hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy megmondják nekünk, hogy mit kell csinálni, mennyi idő alatt."

Mint ahogy az FLP-ben is ez van... Használd a termékeket, légy magad is termékfogyasztó! Minden előadáson, képzésen vegyél részt! Mindig hozz magaddal vendégeket! Folyamatosan hívj meg...
    Atyaég, kívülről fújom még mindig, annyira belémverték anno... HÁNYOK ETTŐL, érted? Hogy nekem a hétvégéim a többi FLP-s agymosott között teljenek el? Hogy nyaralni is csak velük mennjek képzésekre? SOHA!

"Mondom, hogy az üzlet hogyan működik:"

Ne mondd,mert tudom. Mint már írtam csináltam, sikeres voltam benne, nem tudtam tükörbe nézni, abbahagytam. Pont.

"De amikor az mondom: Van lehetőség a magad életét rendbe tenni, van lehetőség az egészséged rendbe hozni, van lehetőség színvonalasabb életet élni, van lehetőség arra, hogy a gyermeked minőségi gyermekkort éljen, van lehetőség, hogy új barátokat szerezz, van lehetőség arra, hogy elismert ember legyél, és tulajdonképpen van lehetőség bármire, amit akarsz, mert önrendelkezés van már a mai Magyarországon, csak mozdulj meg végre a magad érdekében, akkor a válasz mindegyikre a nem, nem nem, és nem."

Igen van lehetőség! Sok embernek ott a lehetőség és az nem az FLP, hanem saját maga! Ha ő változni akar és változtatni akar az életén, akkor TUD. NEM KELL EHHEZ FLP, csak akaraterő. Barátok sem az FLP-ből kellenek. Franc sem akar olyan barátokat, akiknek minden egyes ember egy potenciális üzleti partner, franc sem akar olyan barátokat, akik - mint Te is - másról sem tudnak beszélni, csak magasztosan és átszellemülve az FLP-ről... Atyaég, olvasd már vissza, amiket leírsz. Jó, hogy még nem avattátok szentté Rex Maughan-t, aki meg eljátssza a jóságos nagypapát, miközben ő meg a családja röhögnek a markukba mert dollárszázmilliókat hoztok neki évről évre... És tudod mi a szörnyű? Hgy pont a legbajbajutottabb, legszegényebb embereken gazdagodtok meg, mert egy olyan ember sokkal előbb kötélnek fog álni, hiszen némi kis (HAMIS) reményt visztek az életébe... Na ez a gáz! Ettől gusztustalan ez az egész. Te hiába írod le, hogy őszintén segíteni akarsz, én ezt el is hiszem. DE A RENDSZER NEM ÚGY VAN KITALÁLVA. A rendszer úgy van kitalálva és azért is működik rendületlenül már 30 éve, mert a sikertelenségre alapoz. Arra, hogy rengetegen fognak belépni, de azok közül minimális lesz csak (maximum 3%), aki sikeres lesz. És ezt soha az életben nem fogod tudni megcáfolni, mert igazam van. Innentől kezdve meg az egész, a sok okoskodás, a sok blama felesleges. Egy ilyen rendszerben arányaiban 30x annyi vestes van, mint nyertes...