Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Újratervezés
    Kedves Pyrohun!
    Hová megy ez a beszélgetés? Úgy értem, mi a célja? Ha írok annyi konkrét adatot, akkor meggyőzlek, és elkezded az üzletet építeni? Én nem hiszek ebben. Már csak azért sem, mert én soha senkit nem győzök meg semmiről. Ugyanis az az én döntésem lenne. A termékhasználatot, és az üzletépítést mindenkinek magának kell eldöntenie és megcsinálnia. Ha van határozott döntés, akkor abban tudok segíteni. Bárkinek le lehet redukálni ezt az egészet úgy, hogy az ő életében használható, és sikeres legyen, csak egyszerűen kell gondolkodni. Van az üzletben sikeres szabolcsi, egyszerű ember, épp úgy, mint bányász, takarítónő, tanár, orvos, újságíró. Senki nem mondja azt, hogy ez könnyű, de mindenki azt mondja, hogy nem lehetetlen.Bárki meg tudja csinálni, ha akarja. De a dolog nem úgy működik, hogy itt a fórumon sakkozgatunk a mi-micsodán, meg a mi-mennyin. Itt lehet beszélgetni bármiről, amiről csak akarod, de ettől sem az életed, sem a pénztárcád, sem az egészséged, sem a társadalmi kapcsolataid nem fognak megváltozni. Az üzlet Veled is sikeres, nélküled is sikeres. Az a kérdés, hogy elhiszed magadról, hogy képes vagy rá, vagy sem. Ha nem hiszed el, akkor annyira mindegy, hogy ki mit beszél az üzletről, és annak részleteiről. Éppen igaz ez fordítva is! Ha elhiszed magadról, hogy képes vagy megcsinálni, akkor megint mindegy, hogy ki mit beszél, az a lényeg, hogy Te hiszel magadban, és minden segítséget meg is kapsz ahhoz, hogy elérd, amit el akarsz érni. Én nem hittem el ezt az egészet, de egyszer úgy voltam, hogy kipróbálom a termékeket (mert az egészségem úgy hozta, hogy elvitt a mentő), rendbe jöttem, úgyhogy aligha hiszem el, hogy nem működik a termék, hiszen rendbe jöttem. ha jó a termék, akkor az pedig piacképes. Ha segít, és rendbe hoz, akkor meg mindegy, hogy mennyibe kerül, mert hát hány forint az egészség? Inkább költök egy egyre olcsóbbá váló nagyszerű termékre, mint patikára, meg hálapénzes kórházra.
    Nagyon mindegy, hogy én mit írok arról, hogy mennyi idő alatt lehet elérni egy igazgatói szintet! Van, aki 3 hónap alatt, van aki fél év alatt, van aki 3 év alatt. És? (alkalmazotti jogviszonyban hány év alatt leszel vezető egy munkahelyes?) Nehogy már a Te sikered azon múljon, hogy más mit csinál, vagy mennyi idő alatt mit ér el!
    Mi magyarok hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy megmondják nekünk, hogy mit kell csinálni, mennyi idő alatt. Sem gondolkodni nem kell, sem semmi mást csinálni, mint amit megmondanak. Sőt! Az átlag munkahelyen még az sem nagyon tetszik, ha kreatív a munkatárs, mert a vezető mindjárt az "utódot " látja, és féltékenységi rohamot kap.
    Mondom, hogy az üzlet hogyan működik: Találkozni kell egy jó emberrel az FLP-ben, akivel le lehet ülni egy órát beszélni a jövőről. Ha megvan a közös kapcsolódási pont, akkor el kell kezdeni a jövőt tervezni. Jó hírem van! Csak azt kell csinálni, amit mond! Semmi, de semmi mást NEM SZABAD csinálni, csak azt, amit a vezető mond. Aki vezet Téged ebben az üzletben, az felelőssé válik azért, hogy Te elérd a kitűzött célod. A vezetőd bármit megtesz érted, de helyetted semmit nem tud megtenni. Vitathatatlan, hogy olvasni kell olyan könyveket, ami az üzletről, a gondolkodásról szól. Vitathatatlan, hogy hallgatni kell olyan cd-ket, amik szintén az üzletről, és a másként gondolkodásról szólnak. El kell járni a rendezvényekre, ahol olyan emberekkel lehet találkozni, akik már sikeresek ebbe az üzletben.
    A hétköznapi tapasztalatokkal, és a mindennapos (depressziós, hitehagyott) szemléletmóddal meglehetősen nehéz elérni sikereket egy olyan országban, ahol az a vélemény, hogy tisztességesen nem lehet meggazdagodni, aki meggazdagszik, az biztos, hogy törvénytelen, gerinctelen dolog. A miértek milliói merülnek fel: Tele vannak az emberek panasszal a munkájukra, a fizetésükre, miközben egyik egészségkárosodást a másik után szenvedik el. Betegség betegség hátán. 10 éve még elég gáz volt, ha valakinél daganatot állapítottak meg. Most is gáz, csak már nincs olyan család, ami ne lenne érintett. De amikor az mondom: Van lehetőség a magad életét rendbe tenni, van lehetőség az egészséged rendbe hozni, van lehetőség színvonalasabb életet élni, van lehetőség arra, hogy a gyermeked minőségi gyermekkort éljen, van lehetőség, hogy új barátokat szerezz, van lehetőség arra, hogy elismert ember legyél, és tulajdonképpen van lehetőség bármire, amit akarsz, mert önrendelkezés van már a mai Magyarországon, csak mozdulj meg végre a magad érdekében, akkor a válasz mindegyikre a nem, nem nem, és nem.Miért? Miért? Miért?
    Rá kell ébredni, hogy nem igaz az, hogy majd lesz valahogy, mert úgy még sosem volt, hogy ne lett volna valahogy. Nincs sehogy, és nem is lesz sehogy. Csak az van, amit magad megcsinálsz. Nincsenek csodák, és nem is szabad csodára várni, mert abból van a munkanélküliség, a hajléktalanság, az elszegényedés. Senki sem ment meg, mert senkinek nem dolga megmenteni senkit. A választás szabadsága, hogy ki hogy dönt a maga élete ügyében.
    Tanulni, fejlődni kell, és nem azzal tökölni, hogy mi miért nem megy, nem működik. Azzal kell foglalkozni ami működik, és előre visz.