Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Újratervezés
    Hát igen, épp ezért mondtam, hogy nem kezelek -szívesen- kifogásokat, mert a kifogások újra termelődnek. Telített a piac, drágák a termékek, pilótajáték, piramis. Ha mondom, hogy jó lenne ha valóban telített lenne a piac, a prémium termékeknek ára van, de ha jobban utánaszámolsz, akkor az ára elérhető (itt jegyzem meg, hogy árrés nélkül a termékek olcsóbbak, mint másoknál, ettől jobban fogy, a cég pedig a nagyker ár után fizet jutalékot), a pilótajátékok mind-mind bedőlnek rövid idő alatt, és még büntető ügy is van belőle (vagyis szerintem egyáltalán nem jó ötlet!!!), és minden (de valóba minden!) munkahely piramis elven épül fel (munkatársak, csoportvezetők, osztály, és régió vezetők, igazgatók, vezér igazgató). Vagyis ha minden felmerülő kifogást megbeszélünk, akkor helyére ezer másik jön. De há há hááá ez ügynökölés, de háááát ez matematikailag izééé, jajj hááááát ez másnak sem működik, óóóóó hát ebbe a haver is bele bukott, ez lerántás, tisztességtelenség, szélhámosság, nem rendes állás, és sorolhatnám estig.
    Miért nem találkoztam én még olyan nem sikeres MLM-essel, aki azt mondta: Nem tettem meg mindent a saját fejlődésem érdekében! Úgy érzem, hogy ez nagyszerű üzlet, de képtelen vagyok magamon erőt venni, hogy ne húzzon le a múltamból jövő pesszimizmus!
    Tényleg nem találkoztam még ilyennel! Olyannal már annál inkább, hogy a világon mindenki hibás, és szemét. No meg persze a "körülmények".
    Én azt mondom, hogy az FLP-ben aki NEM sikeres, az nem azt jelenti, hogy az az ember sikertelen lenne. A nem sikeres még nem felkészült, nem lát mindent ahhoz, hogy elérje a célját, ellenben van arra lehetősége, hogy megtanulja a saját céljait elérni. A világon minden megtanulható,!!! van aki repülőt vezetni tanul meg, mások számítógép programokat írnak, megint mások azt tanulják meg, hogyan kell egy szikével felvágni az emberi testet hogy műteni lehessen. Az MLM-es meg azt tanulja meg, hogy hogyan működik a termék a saját életében, és környezetében. Megtanulja, hogyan mondja el jó tapasztalatait másoknak, de azt is megtanulja, hogy a sikertelenség az, ha el sem kezdi, vagy idő előtt abbahagyja.
    A dolog pofon egyszerű. Van egy termék, amit használok, és a magam meggyőződéséből ajánlom másnak is. Pont, és ennyi. (itt jegyezném meg, hogy a termék árából nem is annyira minimális az a % amit jutalékkéni visszaosztanak!)
    Egyetlen csődbement benzinkutat, vagy kocsmát sem látunk, mind működik, és köszi, jól van. Az emberek meg eldöntik, hogy hol tankolnak, hogy isznak, és hol vásárolnak. Az MLM az egyik vállalkozási lehetőség, amit kevés tőkével be lehet indítani. De ha valaki buszvezetőként érzi jól magát, vagy mérnökként, vagy tanárként, akkor tegye azt, lényeg, hogy boldognak érezze magát attól, amit csinál. Ha nem érzi boldognak magát, akkor változtasson. Ez az újratervezés! Váltson szakmát, indítson vállalkozást, vagy építsen MLM hálózatot. Ha éppen az MLM tetszik meg neki, akkor az FLP az egyik olyan cég, amihez csatlakozhat. De van más is, ahogy tetszik. Én nem érzem ezt annyira nagy dolognak, de lehet, hogy ez csak azért van, mert tudom, hogy az Emberek rendelkeznek a választás szabadságával. Más kérdés, hogy élnek ezzel a szabadsággal, vagy nem élnek vele, és megpróbálják megmagyarázni annak az okát, és még kreálnak is bizonyítékokat hozzá. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni azzal az életfilozófiával, hogy nincs mit tenni, úgyis szar a világ, sosem lesz jobb, mindenki szélhámos! Reprezentatív felmérés van arra, hogy a magyaroknak az a meggyőződése, hogy Magyarországon tisztességes úton nem lehet meggazdagodni! (A magyar lakosság 4/5-e gondolja így.) Ez a baj, mert minden agyban dől el, és ha így dől el, akkor az nem visz sehová.
    Hogy egyre kevesebben lépnének be az üzletbe? Pillantsz rá a weboldalra, ott van hónapról-hónapra az FLP újság, azon látszik, hogy hogy is van ez az egyre kevesebbséges dolog. Nos nem hogy egyre kevesebben lépnének be, hanem egyre többen, és magyarok! Mert az üzlet letisztult, jó eszközökkel, nagyszerű vezetőkkel dolgozunk, akiket érdemes követni a kitaposott ösvényen.
    Csak arra kellene rájönni, hogy az életből csak egy van, és az pedig túl rövid a tökölésre.