Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Újratervezés
    A piacbetelésen annyira feleslege pörögni. Folyamatosan növekszik a bevétel, és a magyar-dél szláv régióban valamivel több, mint 70 ezer diszkontkártya van. Nem tudom hová tenni azt a kifogást, hogy nem kezdem el, úgyis betelik a piac.
    A másik, hogy a termék elfogy, veszek még. Másnak is elfogy, ők is vesznek. Nagyon sokan nem szedik, isszák, kenik még, és igen, minden év minden hónapjában újabb-és újabb tömegek töltik be a 18.-életévüket, amikortól mint munkatárs dolgozhat.
    Nem érzem úgy, hogy nekem kellene megvédenem az MLM-et. Az MLM megvédi saját magát, mert működik, jövedelmez, és magasabb életszínvonalat tesz lehetővé. Egyáltalán nincs szüksége védelemre.
    Gazdaságilag sem kell megvédenem az FLP-t. Annyira nem érdekel, hogy hány % hova meg, és miért annyi, meg miért ennyi? 12 éve nem emelt árat az FLP, ha jól tudom, 12 éve nem annyi volt egy liter benzin, vagy egy kiló kenyér, mint most. 12 éve kapják az emberek a jutalékot minden hónapban pontosan. Vannak emberek a mai magyar munkaerő piacon, akik viszont mostanában kicsi csúszással, vagy egyáltalán nem kapnak fizetést, mert megszűnt a munkahely, vagy őket rúgták ki.
    Ha van alternatíva más módon tisztességes jövedelemhez jutni hosszútávon, hát nosza, azt kell csinálni.
    Még az sem kizárt, hogy a magyar társadalom kedélyállapotán, jövedelem szintjén és sikeres életvitelén rengeteget javítana, ha inkább azokat a dolgokat követnénk, ami előre visz, és nem a negatív véleményekre kellene időt, és energiát pazarolni, hogy érvekkel győzködjük egymást, hogy a Duna merről folyik! Szerinted balról jobbra, szerintem jobbról balra, és mindkettőnknek igaza van, mert a folyó két oldalán állunk. Ha egyformán szeretnénk látni, akkor egy oldalon kellene állnunk. Én látom, hogy merre folyik a folyó, és tudom, hogy aki a másik oldalon meg van győződve az ellenkezőjéről. Csakhogy én azon az oldalon állok, aki tudja, és tapasztalja is a termékek nagyszerű hatásait, tudom, és tapasztalom, hogy az üzlet tisztességesen is nagyon építhető, éppen ezért nem én fogok átmenni a másik oldalra, hogy a Te véleményeddel egyet tudja érteni (aki szerint nem megy az üzlet) hanem valahogy Neked kellene megtapasztalnod ezt az egészet a működős oldalról.