Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Atyaég... :) Tipikus FLP-s sarkítás :)
Kezdjük ott, hogy az ÖSSZES MLM RENDSZER egytől egyig úgy működik, hogy a durván 97% lemorzsolódó emberből (akik ugyan el akarták kezdeni az üzletet, de abbahagyták, viszont megvették a kezdőcsomagot jó drágán, stb), szóval ezekből az emberekből "él meg" a maradék 3%, akik sikeresek. Ez tény, ezzel nem lehet vitázni. Az FLP-nél is nagyjából ilyen számok vannak - csináltam elég sokáig, tudom.
A második dolog, hogy mint azt már leírtam többször is, az nekem nem elég, hogy az FLP-ben sikeres vagyok és sok pénzt keresek, ha mellette olyan gerinctelenné kell válnom, mint az FLP-sek többsége. De nevezhetném őket tudatlannak is. Akik be akarják nekem mesélni, hogy a 60mb-os jajjdenagyontermészetes alapú C-Vitamin sokkal jobb, mint az 1000mg-os, ugyanolyan természetes alapú, amit kb. feleannyiért kapsz meg bárhol... Ne nézzenek már madárnak!
Félreértés ne essék: az FLP termékei igeis jók, csak kb. 2x-10x áron vannak forgalomba hozva... Minden terméknél van JOBB és JÓVAL OLCSÓBB, amit kis utánajárással bárki megvehet.
A harmadik dolog, hogy most már csak röhögök rajta, ahogy a sok FLP-s orvosnak képzeli magát és megpróbálja az emberekkel elhitetni, hogy jajj milyen jól lesznek, ha ezt meg azt beszedik erre meg arra :)
A negyedik dolog, hogy az MLM-mel foglalkozók 95%-a elvakult, szekta-tagként viselkedő módon szajkózza ugyanazt, mint a többi. Egy értelmes, önálló gondolatuk nincsen.
Az ütüdik dolog, hogy minden MLM üzletben azzal jönnek, hogy végtelen új belépő lehet, hiszen mindig születnek új emberek. ATYAÉG ez mekkora baromság és sarkítás... Gondolkozznk már picit! Ha mondjuk egy MLM üzlet kifut egy országban, tehát a lakosságának a nagy részét már megkeresték az üzlettel és persze sok ember csinálja, sok ember meg nem, akkor jönnének az éppen 18. életkort betöltő emberek.. NADE: ha ezek közü sokan belépnének az adott üzletbe, akkor kb. 5-6 éven belül megszűnne létezni az ország mert senki nem dolgozna sehol főálásban a fiatalok közül, mert mindenki az MLM-et nyomná... :) Érted: nem lenne bank nyitva mert nem lenne munkaerő, nem lenne közért, nem lenne virágos, nem lenne semmi :)
És az a baj, hogy ezeket az MLM huszárok mind el is hiszik :)
Egyébként milyen dobozt vásárol vissza az FLP? A kibontott termékeidet, amit már mondjuk 2 hónapja használgatsz, csak közben rájöttél, hogy mégsem megy az üzlet? Ahaigen, persze... Valótlanságokat nem kellene állítani :)