Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Laccyka0224
    Igazából nem Neked válaszoltam, csak egy véleményt írtam, mert van itt mindenféle, de amint látom Te vezeted az ellentábort. :)

Na de egyre most válaszolnék: Azt írtad, nincs köze a bizalomhoz. Szerintem igenis van, azzal hogy szponzorálsz valakit, kötelezettséget vállalsz érte! Segítened kell neki, mert mint mondottam, ha csak belépteted és nem foglalkozol vele, akkor megette a fene. Ugye a piramisnál ott azért kapod/kaptad a pénzed, mert beszerveztél valakit. Itt ezért semmi pénz nem jár. Ha beszervezed, leszarod megáll az egész. Azzal hogy segítesz neki az közösen jó neki is és neked is. Mi ebben a baj. Akit meg tényleg ez nem érdekel, ne kezdje el. Ennyi.
    Egyik barátom/haverom találkozott az FLP-vel, tetszett neki gondolta elkezdi.
    A "szponzora" odadugta neki a papírt, aláírta. Onnantól az embert nem is látta többé ő meg ott állt és nem tudta mi van most. Nem tudta mit csináljon és azt sem hogy hogyan... Hát nem csoda, hogy mikor kérdeztem rossz véleménye volt :) Ő ekkor úgy látta, ez nem működik... Csodálkozunk? És sok ilyen ember van, aki azt hiszi ennyi az MLM.

Elhiszem, hogy bizonyhatni akarod, hogy a rendszer az emberek kihasználásán alapul, de ez nem igaz. Segítesz nekik jobb életminőséget adni, mind egészségileg, mind anyagilag, de ez csak annak működik, aki akarja is és nem csak várha, hogy történjen valami.

A kedvencem meg ha valaki úgy szídja az MLM-et (ne mondd, hogy nem igaz), hogy azt sem tudja mi az. Mondtam én is ilyen voltam... Bár én ezt megtartottam magamnak és nem fórumozgattam, hogy jaj de szar. Először én az Amway-el találkoztam, de ne tudd meg milyen erőszak szaga volt a dolognak. Nem csoda, hogy mindenki "megijed" :) Aztán szépen lassan utánajártam, kipróbáltam az FLP termékeket és most itt vagyok. És nem kényszerítettek, hanem magam léptem be!
    Benne vagyok szeptember óta, de eddig az üzlettel nem foglalkoztam. Most kezdem el.
    És mi történt? Egyetlen forintom sem lett oda. Anno vettem pár terméket, amikkel nagyon megvagyok elégedve és még mai napig is azt használom, amit akkkor megvettem. De mivel tetszik, fogok venni még, ha elfogy. És kitt jön az, hogy nem kell eladni, mert ha a sok ember aki a csapatodban van csak maga miatt fogyaszt mittomén egy fogkrémet, az már bőven sok. Szóval nem kell tukmálni semmit senkire.

Az meg ne zavarjon senkit, hogy a te megvett terméked árából valaki kap, aki "fölötted" van. Szerinted az üzletben a csoki árát szétosztják a rászorulók között?

Elhiszem, hogy rosszul esett, amint írtad, hogy egy jóbarátod ennyire nagyképűen osztotta ezt meg veled. Valszeg én is ideges lennék, de nem a rendszert okolnám, hanem az egyént ugye... Rendes barát lehetett. Ennyire megváltozni... Látod ő az aggresszív fajta, akinek ha nem sikerül valaki "beszerveznie" már megy is az oltás, hogy milyen hülye vagy stb... Ez szomorú és ez kelti a rosz hírét az üzletnek. Én jól nyakon vágtam volna :) Én úgy vagyok vele, hogy megmutatom (akár Neked is, ha nem hallottál volna még róla) és ha azt mondod, hogy nem érdekel, megértem. Mi van abban? Nem kényszeríthetek senkit semmire, de nem is ez a cél :)

Na bocsánat, néhol kicsit eltértem a tárgytól és nem is válasz a Te írásodra, de csak úgy jött. :)