Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Laccyka0224 #488 Sziasztok!
Nem értem mi ez a nagy vita.
Az MLM-et azok szídják, akik nem ismerik, csak "hallottak" dolgokat.
FLP-t kritizálni... Ilyet :)
Na valaki mondja meg nekem hogyan is lehet ebbe belebukni?
Az FLP-nél nincs regisztrációs díj, kötelező vásárlás, stb... Semmi nem kötelező.
Ha úgy döntesz megveszed a Touch of Forever kezdőcsomagot, ami nem kötelező, de ajánlott, és úgy veszed észre, hogy hónapok után sem megy neked ez az üzlet, akkor az FLP visszavásárolja a dobozt...
A Sciennetet ne említsük egylapon az FLPvel... Nézz csak utána:
http://mlmcafe.hu/mlm/20091126/adocsalas-gyanujaval-nyomoznak-a-sciennetnel
Szóval, itt ha nem tetszik valami, abba lehet hagyni és semmi gond. Az ember nem veszíti el a pénzét, mint ahogy a lentebb linkelt MLM Kritika nagy hozzáértően írja.
Amikor nem ismertem még én sem az MLM-et, én is lepiramisoztam, csak aztán elkezdtem vele foglalkozni és rájöttem, hogy itt semmi gond nincs.
Én is féltem, hogy ellopják a pénzem stb, mint a kritika is írja, de ugye én sem tapasztaltam akkoriban meg, így elhittem amit a "szakértők" írtak. Gondoltam csak tudják :) De nem.
Az nem baj, hogy nem tetszik mindenkinek... Kínálunk egy lehetőséget és az illető eldönti, hogy vagy érdekli és megpróbálja, vagy nem.
Tény, hogy vannak erőszakos emberek is, de nem kell vele foglalkozni.
Ha csak az ember ellenszeves, akivel nem szívesen dolgoznál együtt, keress mást! A Szponzorod (ha sikerült komoly ember találnod) segíteni fog neked, mert ő csak akkor lehet sikeres, ha Téged is azzá tesz!
Köszönöm a figyelmet!