Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
lordolgok #475 Szia! Ezekről a negatív dolgokról meséltem már pár dolgot. Épp ezért is írtam azt, hogy ezek szerint én rossz ághoz csatlakoztam be. Egy példa, úgy gondoltam, egy szakközepes tanárnőmet is meghívhatnám esetleg a nyílt napra, olyan negyven év körüli, festett szőke nő, dohányzik, (ne értsetek félre, de) szerintem női szemmel is kifejezetten jól néz ki, úgyhogy arra gondoltam, a szépségápolásra és az étrendkiegészítőkre hívom fel a figyelmét. Ki is gondoltam egy meghívó-szöveget, de mivel olyanra sikeredett, hogy ha nekem mondanák el, fetrengenék a röhögéstől, hogy ez neked meghívás? (Mert azért egy tanárt csak másképp hívunk meg, mint egy ismerőst.) Szólok a szponzimnak, hogy mit tanácsol, erre elkezdtük a vándorlást fölfelé a ranglétrán az igazgatóig, mire ő ugyanazt a szöveget adja le meghívás címszó alatt, amit én szenvedtem össze. Egyszóval, attól függetlenül, hogy a termékek szerintem jók, nincs problémám velük, de a közeg miatt hamar kiábrándultam az FLP-ből. Úgy éreztem, nem kapok meg minden tudást, lásd ültetvényföldek, és minden segítséget és támogatást, lásd hortobágyi incidenst, ami ahhoz kellene, hogy boldogan és önzetlenül gyarapítsam a vevőkört és az FLP-t tudásommal és támogatásommal, lásd boltos példám.
Ennek ellenére még mindig azt mondom, amit az elején, és amit te: aki az FLP-vel akar foglalkozni, csak rajta! Ha elégedett lesz vele, az az ő dolga, ha nem... hát az is. (Felnőtt emberek csak el tudják dönteni, hogy mi a jó nekik.)
Jimmyke: ezt én is megtapasztaltam.