Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Jimmyke
    Jórészét átböngésztem a topicnak, gondolom hozzászólok:

Kb. egy hónapja elmentem volt osztálytársam által rendezett lakásgyűlésére (nemtudom minek nevezik, de ha szeánsznak titulálnám leharapják itt a fejem :D), hogy megnézzem micsoda ez, hisz hónapok óta áradozott róla, baráttól ennyi csak kitelik.

Volt ám propaganda rendesen, nagyon rámenős volt a szponzora, 1/4 cég 1/4 termékek 1/2 üzleti MLM lehetőségekkel bombázott minket.
    Értem én, hogy a lehető legjobban kell alalkítani a meggyőző reklámarcot, hisz az érdeke, hogy a lehető legjobb képet fesse az egészről és minél több embert győzzön meg, DE:
    A diplomáért tanuló embereket úgy festette le (visszaolvasás alapján sokan mások is), mint Sátán karjaiba lassan ballagó megtévedt lelkekeket akiken csak a FLP szentemberei menthetnek meg az örök kárhozattól, szinte elvárta, hogy én kérjek elnézést, hogy van egy konkrét érdeklődési köröm és ezzel kapcsolatban tanulok és képzelem el a foglalkozásomat.

Volt itt példázás a bedőlt válalkozós munkanélküli igazgatóvá avanzsálásának sikertörténetével persze (ezek szerint ez bevett marketingfogás, értem én), meg a diplomával rendelkező haverokra való őszinte sajnálattal átitatott monológok is.

Természetesen elfogadom, hogy valaki meg akar győzni másokat, de kéremszépen, normális ember nem minősít le embereket, csakazért mert nekik más elképzeléseik vannak, nem hogy marketinget épít rá!
    Tisztelem az ismerősöm döntését, ő dolga, hogy mit akar kezdeni az életével, sok sikert hozzá, remélem az idő előrehaladtával még ő is tisztelni fogja az én döntésemet...

Szép cél embertársaink egészségének oltalmazása, kár, hogy erősen átüt belőle az üzlet, dehát az önzetlenségből nem sokan vitték valamire a történelem során, így érthetőek a motivációik, csak szerintem átléptek egy bizonyos határt ezzel a propagandával.

Élni és élni hagyni elvén befejezésül: aki csinálja és szereti, annak mindent bele, de ha megbolygatnak másokat, nem fogják szónélkül hagyni. Én legalábbis nem hagynám :D