Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Újratervezés #470 Sziasztok!
Most írok ide először, talán nem utoljára.
Szerintem az MLM csak egy lehetőség a rengeteg vállalkozás között. Van, akinek ez nagyszerűen működik (még ha nem is hitte magáról előtte, hogy képes rá, ugyanis ha jó helyen van az ember, akkor a személyisége is fejlődik), van, aki egyszerűen nem erre termett (mert nem érti, nem hiszi, nem meri, vagy csak simán lusta). Ez utóbbi ember hálózat építés helyett inkább tanítson, szereljen, vezessen, irányítson, gyógyítson, takarítson, kezeljen, fessen, szállítson, vagy dolgozzon bármit, ami megfelelő számára. (de akkor nincs helye panasznak, hogy kevés a fizetés, meg a szabadidő!)
Az FLP-ben nem véletlenül első számú ajánlás, hogy legyél 100%-os termékfelhasználó! Ugyanis az van, hogy amit kipróbálok, és működik az én életemben, arról nagyon nehéz bárkinek is bebizonyítania számomra, hogy nem jó, mert nem működik. Ha valakinek nem működik a termék, az nem is tudja jó szívvel ajánlani másoknak, az FLP-ben nem is lesz sikeres.
A magam részéről onnan közelítem meg ezt az egészet, hogy akinek drága a termék, és tud mást, akkor vegye, szedje, kenje azt. Tudni azonban fontos, hogy az FLP termékekben nincs mesterséges adalék, ami lerakódna, a szervezetben, így mellékhatása sincs. Más termékeken nem véletlenül van ráírva, hogy vannak mellékhatásai, és vannak a szedésnek kockázatai.
Ha valakinek boldog, és teljes az élete, akkor annak szívből örvendek, és gratulálok, sok sikert, és jó egészséget kívánok! Mindenki csak magára van hatással, döntéseit a saját tapasztalatai alapján hozza meg minden ember. Meggyőzni senkit sem lehet, kísérletet tenni a meggyőzésre pedig nem szabad.
Szerintem nagyon felesleges azt boncolgatni, hogy mitől nem lett valaki sikeres ebben az üzletben. Amit mindenképpen tudni kell: Sok ember van az FLP-ben azért, mert működnek a termékek az életében.
Minden más mellékes, nem utolsó sorban megvehető!