Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
lordolgok #469 Öööö... csomó helyen olvastam/hallottam, hogy Rex Monagham 2006-ban megnyerte a közgáz Nobel-díjat. (Főleg FLP-s rendezvényeken, amolyan "felvidítónak", hogy ha az FLP elindítója Nobel-díjat kapott, akkor az csak tudhat valamit.)De most már, csak úgy kíváncsiságbból utánanéztem, de 2006-ban valami Edmund Phelps nyerte, és sehol se láttam Maugham nevét... Ez valahogy furcsa számomra.
Mojlepque, a 410-ben már írtam az egyik problémámat az FLP-ről, bemásolom újra, hátha fel tudsz világosítani. Bár Pyrohun már válaszolt rá (és mivel ő hajlandó volt egyáltalán válaszolni rá, hajlamosabb vagyok neki hinni). "Nálam talán az a baj, hogy eredendően kételkedő vagyok. Amikor kiléptem, ugye a szponzim tartott volna vissza, csak én már láttam, hogy gyakorlatilag csak a bevásárlás (esetleg csekkbefizetés) megyek ki a házból, ha az FLP-s előadásokat nem vesszük, a barátaim meg ha felhívnak, vagy esetleg összefutok velük, aggódva kérdezik, hogy mi történt velem. (Mojlepque: egy pillanatig se tartóztattak, hogy ne foglalkozzak az mlm-mel.) Ez mind szép és jó, szögeztem nekik a kérdést (szponzimnak + párjának, miután közöltem, hogy ki fogok lépni), hogy az aloe-ültetvényeiket nem gyomírtózzák - gyomot kézzel szedik ki -, nem használnak műtrágyát és permetszert, a telepítmény fölötti légteret "megvették", ott nem mehetnek repülők, mert a repülőből kiáramló kerozingőz meg ilyenek szennyezik a környező levegőt meg ráhullhatnak az aloéra, stb., de megkérdeztem: látták már ezeket az ültetvényeket, akár csak képeken? Válasz, hogy nem. Másvalaki a csoportjukból, igazgató vagy annál feljebb? Nem hallottak ilyen emberről. Akkor végülis miről beszélünk? Én valahogy azt hittem, a felsőbbek minden információt megosztanak az alattuk levőkkel. Na, nem egészen azt, hogy minden egyes embert, ami belép az FLP-be elutaztatnak a legközelebbi aloe-ültetvényre, de ha esetleg kérik, képeket, videókat, kutatási eredményeket rendelkezésükre bocsátanak, hogy hasonló helyzetben ők is tovább tudják adni az infót az alájuk becsatlakozni szándékozóknak, persze csak ha kérdezik. Ez akkor most hogy van?"
Egy kicsit vissza szeretnék még térni ahhoz a bizonyos feljelentéshez. Ha tényleg megtörtént, akkor miért nem bannolták Pyrohunt? Ez kinek volt az érdeke? Bocsánat, tudom hogy nem vagyok jogász, csak szerintem így lenne normális dolog, ezt valahogy még azóta sem vagyok felfogni. Vagy csak bennem van a hiba.
Furcsa... azt se vettem észre, hogy megmoderálták és megvágták volna a fórumot... Bár azt hiszem, te és én másnak a kommentjét törölné ki...