Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    Nem az én megjelenésemtől nem olyan a fórum mint előtte, hanem az olyan személyektől akik próbálják vagy az üzletet vagy a terméket valamilyen oldalról rossznak beállítani.
    Így meg hogy tapasztalatom van a termékekről, az üzletről, és elég bő ismeretre teszek szert nap mint nap ezzel kapcsolatban egyértelműen nem fogom hagyni hogy bárki úgy állítsa be, mint ahogyan egyesek célozgatnak közhelyekkel.

Nézz csak utánna bátran bármi független tanulmánynak a VHO oldalán, és olyan oldalakon ahol az Aloe Vera Barbadensis Miller alapú termékről szólnak cikkek, tanulmányok.
    Hidd el megtettem mielőtt csatlakoztam, hiszen hallottam bőven parasztvakítást fiatal korom ellenére, és nem akartam olyannak a rabszolgája lenni aminek nincs múltja, jelene és nem várható jövője sem.

Amúgy nem olvastam bejelentkezés nélkül, nem az a típus vagyok, mindössze egy rendkívül hosszú és tartalmas nyaraláson vettem részt a párommal és barátaimmal, és abszoludt nem volt hozzá se kedvem se türelmem hogy olyan hozzászólásokat vitassak meg, amik az ellenszenvről, hazugsáról, bunkóságról vagy ilyensmikről szólnak (és ezt nem azért írom mert ez téged jellemezne, de kijutott ebből is bőven).

Ahhoz az illető kasszáshoz meg valószínüleg befogsz térni egyszer is, mert ha valóban ember vagy, vagy annyira tapintatos és alázatos, hogy eszedbe jusson hogy neked is olykor van hogy rossz napod van, hiszen mindenkinek vannak körülményei, és persze van akinél ez neveltetés kérdése hogy milyen ember lett.

Pyrohun: a kihasználás: mások anyagi, szellemi, szociális és fizikai jólétének felhasználása öncélra az adott személy igényeit figyelembe nem véve.
    Mindenkinek saját döntési joga csatlakozik-e vagy sem, arról nem mi tehetünk ha látnak ebben perspektívát, hanem vagy a termék vagy az üzlet.
    Az kiszolgáltatottság és kiszolgálás ha másoknak kölcsönt adsz, vagy ingyen gyógyszert vagy bármit, nem segítség!
    Az orvosok sem azért praktizálnak mert az nekik jól esik hogy éjt nappalá téve szabadnapot és ünnepnapot nem ismerve hajtják szét belüket érted, hanem mert őket ez motiválja és az kárpótolja ha előrrébb segítetted őket a céljuk eléréséhez (pl gyógyulás, immunerősítés stb).
    Másrészt legtöbben tudod ezt rossz néven is vennék, hogy csak úgy adsz ezt-azt, ha tisztában vannak azzal a ténnyel hogy ezt ők maguk is megtudnák csinálni.
    Nem hinném neked jól esne hogy a szomszéd átkopogtat hozzád a porszívózás zaja közepette, hogy majd ő folytatja, mert azt vennéd ki ebből hogy megakarja neked mutatni hogy frankó, vagy megalázónak éreznéd ezt.

Amúgy nem FLP-és rendezvényen voltam, hanem magánnyaralás, a saját pénzemen.
    Az FLP legközelebbi rendezvénye Október első hetében lesz Horvátországban, Porecban, addig viszont 26-27-ei hétvégét a csapattal Tolna megyében, egy csodálatos szállodában töltjük el.
    Az az utáni meg Március 4-6-ig Londonban, a Wembley Arénában lesz minimum 20 pont teljesítés esetén