Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • lordolgok
    Bocsánat, hgy csak most válaszolok neked. Közben visszaolvastam a kommentjeimet; számomra úgy tűnik, hogy módszeresen próbálom bizonygatni Mojlepquének, hogy attól függetlenül, hogy nem vagyok benn egy mlm-cégben sem, attól én még boldog vagyok, és elégedett az életemmel. (Mojlepque, hogy te is értsd: az Avont 1886-ban, New Yorkban alapította meg egy bizonyos David McConnell, úgyhogy miért mondod, hogy egy mlm-cég, mikor ezek első tagja 1945-ben alakult meg?)És mint írtam Andy08-nak is, Mojlepque - a végére igencsak nevetséges - vádjait próbáltam meg visszaverni. És ez az egyik, amit nem igazán értek benne. Hogy nem veszi észre, hogy ezzen a hozzáállással pont ő az, aki rontja az FLP hitelét? Kiszámoltam, és ő még csak az első hónapot gyűrte, amikor leosztott a három hónap tapasztalatairól, nálad, Pyrohun, kb. 2-3 hónapos tapasztalatot állított szembe egy évvel. A másik, amit nem értek, hogy az állítólagos nyaralás alatt is szinte naponta felnéz ide, és osztja az ész. Furcsa, de ha belföldre is utazok nyaralási céllal, kikapcsolom a mobilt, és messze elkerülöm az internet kávézókat. Mert telefonálgatni és internetezni itthonról is tudok.