817
Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
#457 "-Miért? Nem így van? Állandóan csak panaszkodnak az emberek. Te pedig tudsz nekik segíteni. Ezért mondják ezt!"
Te nem vagy tisztában a 'segítség' szó jelentésével, már megbocsáss.
A SEGÍTSÉG, az az lenne, hogyha adnál neki (kölcsön) pénzt, vagy ingyen gyógyszert, vagy mittudomén állást szereznél neki, ha nincs.
Amit TI csináltok, az mások szerencsétlenségének a KIHASZNÁLÁSA. Méregdrága termékeket ajánlotok nekik, holott van sokkal olcsóbban is ugyanolyan minőség - persze nem FLP-s termék.
"minek jársz rendezvényekre ha ennyire ellene vagy????"
Ez volt az utolsó rendezvény, amire kb. 1,5 éve elmentem, ezután röviddel abba is hagytam az FLP-t.
Szép napot Neked is! -
lordolgok #456 Bocsánat, hgy csak most válaszolok neked. Közben visszaolvastam a kommentjeimet; számomra úgy tűnik, hogy módszeresen próbálom bizonygatni Mojlepquének, hogy attól függetlenül, hogy nem vagyok benn egy mlm-cégben sem, attól én még boldog vagyok, és elégedett az életemmel. (Mojlepque, hogy te is értsd: az Avont 1886-ban, New Yorkban alapította meg egy bizonyos David McConnell, úgyhogy miért mondod, hogy egy mlm-cég, mikor ezek első tagja 1945-ben alakult meg?)És mint írtam Andy08-nak is, Mojlepque - a végére igencsak nevetséges - vádjait próbáltam meg visszaverni. És ez az egyik, amit nem igazán értek benne. Hogy nem veszi észre, hogy ezzen a hozzáállással pont ő az, aki rontja az FLP hitelét? Kiszámoltam, és ő még csak az első hónapot gyűrte, amikor leosztott a három hónap tapasztalatairól, nálad, Pyrohun, kb. 2-3 hónapos tapasztalatot állított szembe egy évvel. A másik, amit nem értek, hogy az állítólagos nyaralás alatt is szinte naponta felnéz ide, és osztja az ész. Furcsa, de ha belföldre is utazok nyaralási céllal, kikapcsolom a mobilt, és messze elkerülöm az internet kávézókat. Mert telefonálgatni és internetezni itthonról is tudok. -
lordolgok #455 Szia, amit az előbb leírtál, azzal én egyetértek. Csak kérlek, próbálj meg engem is megérteni, legalább egy kicsit. Mert szerintem a topic Mojlepque megjelenése óta nem igazán arról szól, hogy kinek mi a tapasztalata az FLP-ről, hanem hogy az emlegetett személy kit és mennyire tud megsérteni. Nekem őszintn szólva nem a termékekkel volt a bajom, hanem az egyes emberek hozzáállásával, de ezt már lentebb alaposan kiveséztem, és azt is elismerem, hogy ha nem érnek azok a negatív élmények, akkor talán még most is benne lennék. Mert tényleg lehetséges, hogy valaki az FLP (vagy bármelyik másik mlm-cég) segítségével nyeri vissza az egészségét, vagy akár anyagi biztonságát. De mivel az emberek nem egyformák (szerintem ez adja meg az élet egyik szépségét), nem tudom elképzelni, hogy a jövőben még egyszer bárrmelyik mlm-cégbe belépjek; egyszerűen tudom magamról, hogy az mlm-et nem nekem találták ki. -
Andy08 #454 Sziasztok!
Nem kívánok vitát nyitni erről, de egy valamit nem értek. Ha néhány ember arrogáns és nem úgy reagál,ahogy várnád, az nem az FLP hibája, hanem az emberé.
Ha bemész 5 boltba, abból lehet,hogy arrogánsak az eladók vagy bunkók 2-3-ban,vagy 4-ben, de nem mind az 5-ben az tuti!
Ne általánosítsunk!
"Kérdezd meg a barátod / ismerősöd / akárkit, hogy mi van vele, hogy van mostanában. És figyeld meg: az emberek elkezdenek panaszkodni..."
-Miért? Nem így van? Állandóan csak panaszkodnak az emberek. Te pedig tudsz nekik segíteni. Ezért mondják ezt!
pyrohun: minek jársz rendezvényekre ha ennyire ellene vagy????
Szép napot nektek!
Andy
-
#453 Egyébként ez pontosan így van: egy FLP-snek az a JÓ, ha neked GONDOD van. Számtalanszor elhangzott különböuő tájékoztatókon, de még a Sportarénában a Success Day nevű "naggyűlésen" is, hogy:
"Kérdezd meg a barátod / ismerősöd / akárkit, hogy mi van vele, hogy van mostanában. És figyeld meg: az emberek elkezdenek panaszkodni..."
És az FLP-sek ezt használják ki. Mert valaki egészségre panaszkodik, arra ott vannak a (rohadt drága) termékek. Másvalaki az anyagi helyzetére, vagy arra, hogy nincs ideje semmire, arra pedig ott van ez a "remek üzleti lehetőség"...
Már kívülről fújom ezeket. Mindent. Sajnos. Ennyire bele tudták verni a fejembe 1 év alatt.
Mojlepque pedig számomra innentől IGNORE. Engen nem érdekel a további pattogása. -
#452 Hülyeségeket ne beszélj főleg más/mások nevében! -
lordolgok #451 Sikerült intézned valamit? Mit mondtak az adminok? -
lordolgok #450 "Tedd meg, nyugodtan" ---> mármint a följelentést, Mojlepque. -
lordolgok #449 "Egyébként nem értem mért lenne vakítás maga a termék!"
Bár ezt nem nekem írtad, remélem én is válaszolhatok rá. Szerintem itt már rég nem az a téma, hogy az FLP-s termékek rosszak lennének. Ha visszaolvasod a kommentjeimet, meglátod, hogy nekem mondjuk NEM a termékekkel avagy azok minőségével volt a gondom, és azért léptem ki, mert kb 3 hónap alatt elegem lett az ottani légkörből. (Amit írtam is: akkor jöttek oda hozzám a hortobágyi programom, hogy nem leszek "üzletasszony", ha így folytatom, amikor befulladtam, és az asztmapipa lógott ki a számból. Ezt nem bántásként írom, de nem találtam olyan terméket, ami az asztmámon segített volna, de tudom, hogy másnak esetleg segített volna. De kb. fél év alatt sikerült ledobnom magamról azt a kb 30 kiló pluszt (rengeteg tornázással, és egy új étrenddel), bár ez most mindegy. Az a lényeg, hogy nem tudok olyan embereknek hinni, akik látják, hogy nem vagyok rendben, és nemhogy nem törődnek velem, de - abban az esetben legalábbis - körémgyülekeznek, hogy még levegőt se tudok venni, és győzködnek azzal, hogy menjek tovább, ne álljak meg, holott már az első beszélgetésnél, az első mondatoknál igencsak egyértelműen közöltem velük, hogy én nem fogok hálózatot építeni. Meg tudtam volna csinálni, de nem akartam. Nem akartam ebből megélni, hogy így fogalmazzak. Egy hónap alatt megvolt a két pontom, és a következő két hónapban is megvolt a kétpontos forgalom. Ez kb olyan, mintha erőszakkal nyomnának be mondjuk a TESCO-ba, hogy csak onnan vehetek termékeket, holott mondjuk a Spar-ban olcsóbban és jobb minőségű termékeket kapok.)
"A termékeink árát, meg a bolti termékek árát összehasonlította a BGF így ajánlom megnézni a kutatásokat, mert az FLP termékek győzedelmeskedtek, amit ráadásul még csak nem is egy FLP-és egyetemista vagy üzletépítő készített! Akkor mért lenne ez vakítás?"
Esetleg tudnál ajánlani honlapcímet?
"egy olyan vezetővé válsz akit érdemes követni."
Nézz magadba! Érdemes egy olyan embert követni, amilyen te vagy? Egyértelműen NEM!
"ilyen személyek mint pyrohun alázza és gyalázza meg a céget, a működési elvét, bármi mást!"
Ne haragudj, de úgy vettem észre, hogy Pyrohun nem magát a céget támadta, hanem téged, és azt a gondolkodásmódot, amit te és az FLP-sek képviselnek. Azért szerintem a kettő között van némi különbség.
"Innentől kezdve akkor mi értelme lenne ide írni, ha bármit írok bele köt, ahelyet hogy tüzetesebben utánna nézne!"
Hát éppen ez az! Megtette...
"Egyébként pyrohun tudatlak hogy 2009. 09 20-a körül fogod kapni díszlevélben az sg-től a feljelentés másolatát"
Olyan későn? Ilyen lassan őröl a bürokrácia malma? Később még kitérek rá, hogy miért nem találom ezt igaznak, de igencsak kíváncsi lennék rá, mit szólnának hozzá az adminok, ha egyszer idetévednek és látják, hogy egy ilyen kis zsebcirkáló, mint te SG-s és egyéb feljelentgetésekkel ijesztgeti az embereket.
"Betanult érv? Nem tudom mire gondolsz, hiszen amit mondok, az nem betanult, hiszen akkor elvégre egész nap könyv felett kéne gubasszak hogy ezt mind megtanuljam."
FElvilágosítalak: nemcsak könyvből lehet tanulni. Az egyetemen a csoportunk mondjuk nem könyvekből tanult, hanem amit a tanár az órán elmondott. És mondjuk én négyesre államvizsgáztam, és a négyes volt a legrosszabb jegy az évfolyamon:).
Tudod, az én esetemben nem tudom tolerálni azt, hogy ha valaki fikázza azt, amit én elértem. És te pont ugyanazt teszed. Az életem során nagyon sokszor éltem át azt a tudatot, hogy engem legkésőbb holnap be is zsákolhatnak. De el tudtam jönni abból a környezetből, ami ilyen hatást tett rám. Nem kérek érte tapsikolást, csók- és virágözönt, de azt se tűröm el, hogy mindezeket, amiket elértem, mindenféle jöttment alak lehúzza. Hé, rájöttem: téged egyszerűen az zavar, hogy én boldog vagyok, és mindent meg is teszel azért, hogy ne legyek az. Mert úgy gondolom, nektek ez a jó. Hogy ha az embereket be lehet fenyíteni a gazdasági válsággal/hogy nem tudják fizetni a törlesztőrészleteket/rokonok, ismerősök, szeretett emberek(állatok) betegségével, hogy az emberek fülüket-farkukat behúzva kövessenek titeket. Mesterséges boldogtalanság-érzetet kelteni bennük, csak elfelejtitek (=mire odaértek, kiirtják belőletek), hogy az általatok ajánlott boldogság-érzet nem valódi. Én nem tűröm, és soha nem is fogom tűrni, hogy azért, mert máshogy gondolkozok, más utat követek, te vagy az FLP másodrendű állampolgárként kezeljen. Még akkor se, ha engem is följelentesz. Egyszerűen azért, mert nem tartalak titeket partnernek. Tedd meg, nyugodtan! Azt hiszed, ettől beállok a sorba, homokot szórok a fejemre, hogy hogy tehettem olyat, hogy az isteni FLP-t a sárba tiportam? Vagy hogy Pyrohun így fog viselkedni? Honnan tudod, hogy nem fog egy ellenföljelentést tenni hitelrontásért és/vagy rágalmazásért? Egyszerűen nem tojok be a kisgyerekes ijesztgetésedtől. Nem tudom, hogy van ez, de ha Pyrohunt feljelentették az SG adminjai, miért nem tiltották ki a fórumról? Hagyják, hogy mondja tovább a magáét? És még nem is értesítették arról, hogy ezért meg azért kitiltás, sőt, feljelentés is fenyegeti? Amikor meggyanusítottál engem és Dynamicot, hogy egy személy vagyunk, hamár ennyire jóban vagy az adminokkal, miért nem kérted meg őket arra, hogy valamelyikünket akkor töröljön? Ez nonszensz.
Egyébként a mostohanővérem közgazdász/ügyvéd diplomát szerzett, majd megkérem, hogy ő legyen az ügyvédem, ha engem is beperelnél. -
#448 Mármint nem megvenni, hanem megvetetni... -
#447 "Egyébként nem értem mért lenne vakítás maga a termék! Az ember úgy is napi szinten használja ezeket, ergo nem vezették őket rá semmi olyanra, amit más esetben az ő életüktől szokatlan lenne."
Megvenni egy adott dolgot 3x-4x annyiért, mint amennyiért amúgy megvennéd az ugyanolyan jó minőségű, de más márkájú (nem FLP) terméket, szerinted nem gerinctelenség? Szerintem nagyon. Az FLP-nek van kb. 2-3 ász terméke, amelyik tényleg megéri az árát, a többi termék sem rossz, csak 4x-es áron adjá(to)k őket, ez a baj velük... -
#446 Semmiféle szennyet és mocskot nem írtam kisfiam. Leírtam TÉNYEKET, hivatkozásokkal együtt, amiket EGYETLEN EGY KATTINTÁSSAL ellenőrízhetett bárki. Gondolom Te is megtetted. Mivel azonban a tényekkel még TE sem (mint ahogy az FLP sem) tudsz vitatkozni, minősíthetetlen stílusra váltottál és az SG NEVÉBEN ENGEM FENYEGETSZ, HOGY ŐK FELJELENTETTEK? Ám legyen, akkor MOST írok egy adminnak, hogy egy mitugrálsz kisgyerek másokat SG-s feljelentéssel fenyeget - kíváncsi vagyok, mit szólnak hozzád... -
#445 "egy olyan vezetővé válsz akit érdemes követni."
Téged érdemes követni? :) -
#444 "Egyébként pyrohun tudatlak hogy 2009. 09 20-a körül fogod kapni díszlevélben az sg-től a feljelentés másolatát, hiszen az adminok megtették a feljelentést, amit velem tudattak. Okát jobb tőlük megkérdezni, ha már nekem nem hiszel..."
MUHHHAHHHHAHHAHAHAHAA... Atyaég, komolyan mondom, hogy sírok a röhögéstől :) Ennyire szánalmas nem lehet valaki... :))) -
DRFlame #443 Igen, születnek új emberek, de a lényeg akkor is az, hogy az emberek kb 70%-a a hálózat alján van. Kb. 20-25% pedig mindössze eggyel feljebb.
Tegyük fel, hogy az egész népesség benne van egy MLM hálózatban, és ennek a 70%-a alul van. Mondhatjuk, hogy születnek új emberek, akiket idővel meg lehet hívni. Ha ők is fejenként 3 embert akarnak meghívni, akkor az azt jelenti, hogy a jelenlegi népességnek 210%-kal kell növekednie (azaz több mint háromszoros népesség kell), hogy a jelenlegi alsó emberek is tudjanak terjeszkedni. A népesség közel nem tud ekkora ütemben nőni.
(Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi népesség is, főleg annak további növekedése már súlyos probléma, de ez már nem ide tartozik)
És valóban jól hangzik hogy a meghívottak után kapod a jutalékot, de a másik oldalról nem hangzik jól, hogy aki meghív az kap az én jövedelmemből. És ugye a fenti számok alapján ebből lényegesen több van.
Ha tényleg végtelen lenne a népesség (meghívható emberek száma), akkor mindenki miliomos lenne a termék nélküli piramisjátékokkal is, és senki nem dolgozna, csak dőlne mindenkinek a pénz. -
Mojlepque #442 Senki nem mondtam hogy csak azt használd amit ajánlanak neked... ...Ha te elégedett vagy azzal amit előtte használsz, akkor természetesen használd azt, maximum idővel elfogy és áttudsz térni az ajánlott termékre, és lesznek tapasztalataid. Ha nem tetszik akkor nem veszed meg, ez a te dolgod, majd tapasztalod hogy megérte-e vagy sem.
Én is az információimon elmondom hogy ne dobják ki az előző készítményeket, akár tisztítószer, akár tisztálkodási eszközök, pipere, hiszen megdolgoztak azért a pénzért amiből vették, így használják is el, csak fokozatosan próbálják beépíteni a használatba az általam ajánlott terméket, így miközben fogy az előző, addig közben lesz egy fajta terméktapasztalatuk erről is. -
Mojlepque #441 Egyébként nem értem mért lenne vakítás maga a termék! Az ember úgy is napi szinten használja ezeket, ergo nem vezették őket rá semmi olyanra, amit más esetben az ő életüktől szokatlan lenne.
A termékeink árát, meg a bolti termékek árát összehasonlította a BGF így ajánlom megnézni a kutatásokat, mert az FLP termékek győzedelmeskedtek, amit ráadásul még csak nem is egy FLP-és egyetemista vagy üzletépítő készített! Akkor mért lenne ez vakítás?
Vakítás eleve nem értem mért lenne, ha mindenki saját belátása és döntése szerint élhet a termékhasználattal vagy el is utasíthatja ha nem győzte meg! Vakítás akkor lenne inkább ha létezne nálunk kezdő csomag, befektetés, és mögötte meg egy piramis lenne, ahol az 1. viszi a pálmát, de mint köztudott nálunk csak 3 generáció után kapsz lóvét bizonyos %-ban.
Egyébként az hogy ki éri el az üzleti tervben szereplő dolgokat csak és kizárólag azon múlik ki mennyi munkát fektet bele, milyen mértékben, és milyen minőségben.
Az üzleti terv nem ismer sem téged sem engem, hol ott én mégis októberben leszek assistant manager, pedig nem foglalkoztam vele napi szinten, maximum amikor foglalkoztam vele akkor egyszerre akár 10 emberrel is azokon a napokon.
Nem máson múlik a sikered, csak hogy mennyire vagy kitartó magadhoz, a családodhoz, hiszen a sikernek mindössze ez az alapja.
Ha elmész dolgozni akkor is kitartónak kell lenni, hogy mindennap eltűrd hogy korán vagy éppen későn kell menni, és kitartónak kell lenni a munkaidőd alatt, és meghozza a munkád árát.
Ugyan ez van nálunk is, csak mi részesedünk abból hogy másnak megtanítjuk a szakmát, és eljuttatjuk hozzá az üzletet -
Mojlepque #440 DrFlame: Nem értem a logikád mért ne tudnának új embereket MEGHÍVNI (nem beszervezés, az az ügynökök dolga :) ). Eleve napi szinten találkozok én is olyanokkal már amikor nem épppen nyaralok, vagy lábam lógatom, akik hallottak az FLP-ről de elsőre nem csatlakoztak, ezt megtették akkor mikor én vittem őket nyílvános információra.
Nem tud véges sem lenni, hiszen amennyi idő alatt te végig böngészed az ismerőseid, az alatt még 1 generáció felnő, akinek biztosítani tudod mire 18 lesz, hogy egy olyan vezetővé válsz akit érdemes követni.
Ha gondolod inkább írj privát üzenetet, hiszen mától ezt a fórumot ki veszem a kedvencek közül, eleve azért tettem be, mert nem pyrohun félét kezdtek ide írni minden féle szennyet és mocskot, na meg nem kevés hazugságot.
Amennyiben tudna normálisan, kultúráltan, és diplomatikusan beszélni, ha már akkora nagy vállalkozónak tartja magát, akkor mindenek nélkül képes vagy ide vissza jönni és higgadtan megbeszélni bármit, de a mostani esetben nem, amikor már úgy hazudik hogy szinte minden sora egybevág a többivel -
Mojlepque #439 Betanult érv? Nem tudom mire gondolsz, hiszen amit mondok, az nem betanult, hiszen akkor elvégre egész nap könyv felett kéne gubasszak hogy ezt mind megtanuljam. Tanúi vannak rám, hogy nem így telnek el napjaim, és annál inkább arra hogy amit mondunk az improvizáció a valós tényekről! -
Mojlepque #438 Amint elmondtam azért nem teszem meg mert üzletépítőknek, termékfelhasználóknak alapult az alábbi fórum, mégis ilyen személyek mint pyrohun alázza és gyalázza meg a céget, a működési elvét, bármi mást! Innentől kezdve akkor mi értelme lenne ide írni, ha bármit írok bele köt, ahelyet hogy tüzetesebben utánna nézne!
Egyébként pyrohun tudatlak hogy 2009. 09 20-a körül fogod kapni díszlevélben az sg-től a feljelentés másolatát, hiszen az adminok megtették a feljelentést, amit velem tudattak. Okát jobb tőlük megkérdezni, ha már nekem nem hiszel...
De tudod mit, nem is fontos, a bíróságon majd meglátjuk a te álláspontjaid vagy az FLP diadalmaskodik -
#437 "Mindenre volt/van betanult kamu érv."
És a legnagyobb baj az, hogy a legtöbb mlm-es elhiszi, hogy ezek igazak, csak a felsőbb szinteken beszélik meg már egymás között az igazgatók, stb, hogy kamu... -
#436 "Mindössze 3 embert, aztán ők is 3 embert..."
Ezzel még az a gond, hogy sokan azt hiszik ennyi is elég. A nagy Amway láz idején is ez volt a probléma. Mindenki csak szervezte az embereket, de nem nagyon vásároltak. Pedig pont az lenne a lényeg, hogy vásárlás ürügyén pénzt adsz a többi embernek. De a termékek általában, így az Amway-nél is nagyon drágák.
Az embereket 2 fő érvvel vakították:
1. Tisztítószereket, tisztálkodási szereket amúgy is használ mindenki, akkor miért ne tőlünk vennéd meg, amivel még pénzt is kereshetsz. Tehát elég ha minden héten/hónapban magadnak vásárolsz, mint rendesen, de tőlünk. Hú, ez tök jól hangzik!
2. A termékek azért ilyen drágák, mert igen sűrű koncentrátumok, aminek köszönhetően pl. a mosogatószer több hónapra elég. De ha higítjuk és visszaosztjuk, akkor kiderül hogy egy adag olcsóbb, mint a bolti.
Na de mi van akkor, ha megveszem az alapvető cuccokat? Több hónapra való tisztítószerem lesz(merthogy egy koncentrátum hónapokig kitart), ergo hónapokig nem lesz szükségem semmire! Akkor mit veszek magamnak? Vegyek újabb tisztítószert, amikor az előző is még félig van vagy hogy? Ezen a ponton általában minden amway-es lefagyott és nem tudott mivel érvelni, esetleg néhányan elismerték, hogy hát igen stabil vevőkört ki kell alakítani, akik rendszeresen veszik a termékeket. Persze mivel a folyamatosság nem garantálható, állandóan keresni kellett az új madarakat. Innentől kezdve átment kvázi házalásba a dolog, ami részemről nagyon nem gyere be.
Mellesleg a termékek az összes ilyen cégnél igenis kibaszott drága. De valahogy finanszírozni kell a mindenféle jutalékot, ezért általában ilyen hazugságokkal jönnek, hogy jobb minőség, környezetbarát, koncentrátum stb. Na persze, koncentrátum: a legolcsóbb teszkós szar mosogatószerhez öntök 2 liter vizet, az is ugyanúgy habzik és még ugyanúgy lehetett mosogatni vele, mint az amway-es higított pisivel... Amikor ezt hoztam fel akkor meg az volt a válasz, hogy igen, de ebben több a "hatóanyag". Mindenre volt/van betanult kamu érv.
-
DRFlame #435 Régen egy rokonom belépett egy MLM üzletbe. Nézegettem a tájékoztatókat, hogy bizony beszervezel pár embert, és egész jó kis pénzt lehet vele keresni. Én még nagyon fiatal voltam (13-14), így nem foglalkoztam vele, de ha idősebb lettem volna, akkor elkezdem. Az említett személy nem volt elég rámenős és kitartó, így pár hónap után fel is adta.
Pár éve az egyik jóbarátom megkeresett az FLP-vel, de ekkor már megvolt a véleményem az MLM-ről, és mondtam is neki, hogy ez nem egészen így működik szerintem, és nem érdekel. Erre azt a választ kaptam, hogy én nem értek hozzá, és hogy majd neki pár hónap múlva lesz kocsija amit majd csak úgy adnak neki (mert valami szintet el fog érni), meg hasonlók. És hogy majd meglátom. Ezzel még nem is lenne akkora gond, de olyan arogáns hangnemben mondta mindezt, amilyet 10 év alatt előtte soha nem hallottam tőle (még hasonlót se). Mintha nem is vele beszéltem volna.
Egyszerűen nem hittem el, nagyon okos a srác, és mégis megetették.
Azóta eltelt pár év, és sehova nem jutott az FLP-vel.
MLM gondolatmenet:
Az MLM-el az a baj, hogy lehetőség nagy része az új tagok szerzésében van, és ezt nyomják az emberekbe:
"Mindössze 3 embert, aztán ők is 3 embert..."
Ezzel az a gond, hogy ha nézünk egy kis csoportot:
Van 13 ember, a felépítés 1-3-9 (felül van 1 ember, és alatta 3, és mindegyik alatt még 3)
És nincs több ember, mert elfogynak. (Persze nem 13 ember van a földön, de véges a szám)
A lényeg, hogy a 13 emberből 9 már nem tud új embert szerezni. Ezt persze fel lehet nagyítani milliárdos népességre is, de a lényeg akkor is az, hogy az embereknek nagy része a hálózatban legalul van. (És én csak 3-as szorzóval számolok, de sokszor 5 a varázsszám)
Pont ezért azt kell megvizsgálni, hogy akkor milyen kilátások vannak, ha nem tudsz új embert szerezni.
Ha nem tudsz, akkor bizony terméket kell eladni, és akkor már jobban jársz, ha mással foglalkozol, mert az MLM-ben a fölötted lévő tag profitját is tőled veszik el.
Az MLMben is (mint minden üzletben) akkor termelődik a profit, ha van nagy forgalom. Annyi a trükk, hogy olyan lehetőségeket vetítenek ki a belépőknek, amit el lehet ugyan érni, de az emberek nagy része soha nem érheti el.
Ennek pedig az az eredménye, hogy mindenki próbálja az embereket meggyőzni, hogy ez jó. De miért is? Nem azért mert jó a termék, hanem azért mert mekkora üzleti lehetőség van benne.
Ezzel nem azt mondom, hogy az FLP termékek rosszak (nem ismerem a termékeket), hanem azt, hogy nem a termék minősége miatt van a hype, hanem mert mindenki kétségbeesetten akarja gyűjteni a tagokat.
Íme egy példa:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=949273730&no=7890
Már most iszonyatos méretű hálózat van, pedig a regisztrálók nem is tudták, hogy milyen termék van a háttérben. -
#434 Hú, mennyi minden le lett megint írva :))
Amíg nem cáfood meg, amiket egyébként tényként leírtunk, addig Te itt nem nagyon fogsz labdába rugni :)
Az alázat? Igen, az összes FLP-s ezt mondja magáról és ehhez képest a legtöbb FLP-s olyan, mint Te: arrogáns, lenézi a másikat(!) ha nem ISTENÍTIK az FLP-t, stb. Bocs, de emberileg olyan szinten nulla vagy, hogy az ilyeneknek nem is értem miért válaszolok :) És folyamatosan egyre mélyebbre és mélyebbre süllyedsz. Az elmúlt egy hét alatt, amióta itt "vitázok" veled, már számos oldaladról megmutatkoztál, de egyiket sem tudnám pozitívként értékelni.
Tipikusan lenézel mindenkit és mindent, ami nem FLP, ezt ugyanis most irtad le: "főleg ha szellemi és mentális felfogó képességük ilyen alacsony, hogy ilyen jelentéktelen, becstelen és erkölcstelen szavakkal dobálózik"
Ennyi, ez mindent el is mond rólad - rólatok, nagy FLP szektatagokról :)
Megcáfolni, TE? Semmit nem tudsz, ez olyan szinten nyilvánvaló, én még mindig kívülről vágom az üzleti tervet, amir szerintem te egyszer nem olvastál végig, mert akkor azt is tudnád, hogy mi történik akkor, ha nincs meg a bizonyos szinteken az X pontos aktivitásod pl. a hónapban. Ja? Hogy akkor ugrik a híres (passzív) jövedelem? Az milyen passzív jövedelem, he? Amihez kell aktivitás? HAZUGSÁG! Tudod mi a passzív jövedelem? Ami nekem jön most a szoftver eladásaimból. Ha 4 hónapig semmit nem dolgozok, akkor is jön. Na ezt meg tudod csinálni az FLP-ben? Nem, mert ha mondjuk 3 hónapig SEMMIT nem csinálsz és nincs meg az aktivitásod, kiesel az "elismert manager"-i státuszból, szia! Lehet üzleti tervet olvasgatni, szánalmas, hogy ennyi idő után is még jobban tudom a buktatókat, mint te, aki most csinálod.
Persze erre sem fogsz semmit írni, mint ahogy eddig sem semmire, de igazából nem is érdekel, most már csak rajtad röhögni járok ide... -
lordolgok #433 Látszik. hogy már fáradok... egyre gyakrabban ütök félre... -
lordolgok #432 Én is rádkerestem iwiwen. 14 éves korodban már reform-ételmiszer készítő voltál? :):):) Hát, a te helyedben nem lennék magamra büszke... -
lordolgok #431 "akkor szívesen találkozok veled kötöttségek nélkül"
Azt hiszed, van felesleges időm (és pénzem) olyan dolgokra, amik igazságáról nem vagyok meggyőződve? Nyugodtan illeszd be ide a jelzett anyagokat, amik szerinted az igazadat bizonyítják. Tessék. Nyugodtan "garázsálkodj". Szerintem nincs megtiltva, én legalábbis nem tiltottam meg.
"most éppen nyaralok, és elhihetitek, hogy nincs az a pénz amiért tönkre akarom ezt tenni"
Akkor miért néztél ide föl? Miért írogatsz ide?
"van 1-2 olyan ember aki a dolgok mögé sem nézik a működést illetően sem."
Akkor miért nem világosítasz fel minket? -
#430 Tudom nem nekem szántad, de nem értem miért akarsz mindig találkozni? Mit kell "megmutatni"? A kitüntetéseket, a szép színes okleveleket vagy mégis mi a frászt? Mi az a dolog ami csak személyes kapcsolat révén lesz meggyőző? Ha itt nem sikerül senkit meggyőzni, akkor azok a varászlatos érvek már szart sem érnek, és ezen a személyes varázsod sem fog segíteni, elhiheted.
(Továbbra sem vagyok senki alregje.) -
lordolgok #429 "DrFlame: hidd el megtudom cáfolni pyrohun összes hozzá szólását, de itt nem fogom."
"Mert nem a világmegváltás jár az eszembe, és eleve ez a fórum pl nem a neked valóknak alapult meg!"
Szánalmas vagy, Mojlepque. Ehhez én már csak ennyit tudok hozzátenni. Ha úgy gondolod, hogy ez az a hely, ahol az FLP-ről lehet beszélgetni, akkor miért nem teszed? Senki sem akadályoz meg. Újyra megkérdezem: ha kommentelek én, vagy Pyrohun, miért nem cáfolod meg az adatokat, hanem helyette miért minket támadsz? Ennyire fáj az igazság? És tudom, most jön majd a fenyegetőzés, hogy feljelentelek így meg úgy. Csak elfelejted, hgy ez a feljelentgetősdi kétélű fegyver. Ha mondjuk engem följelentesz úgymond az FLP hitelrontásáért, elhiheted, hogy én is feljelentelek téged és az FLP-t rágalmazásért ÉS hitelrontásért. Tényleg, megadnád valamelyik emberkének az e-mailjét/telefonszámát/bármilyét a felsővonaladból? Szívesen felhívnám a figyelmét az itteni munkádra. Hihetetlen. Hogy nem veszed észre, hogy most pont te vagy az, aki rontja az FLP hitelét? 3/4 éve vagy benne, az én igazgató"m" ekkor már régen az "ötös" kategóriába tartozott a #303-ban leírtakban. Te hol vagy még ettől? Nincs kitartásod. Erről ennyit.
Másrészt nekem ne pattogjon egy olyan alja ember, mint te. Nem akarok ebbe belemenni, de szerintem pont az ilyenek miatt, mint te rossz az mlm megítélése itt, Magyarországon. Benne vagy már 3/4 éve. Ezzel már mindent tudsz az FLP-ről? Tényleg? Elmondtam a véleményemet az FLP-ről még tavaly, és az is tuti, hogy nem verném most a billentyűzetet, ha nem kezdtél volna el bunkóskodni. Mert ezt te kezdted, és nem én.
"Életem tudom az FLP-nek köszönhetően, illetve a jövedelmem, úgy gondolom ez bőven elég.."
Hűha!! Ki tudsz jönni úgy hatvanezer forintból egy hónapban? Bárhogy is osztok vagy szorzok, ennyi a legtöbb, amit számításaim szerint megkereshetsz...
"Nem azért, lehet én vagyok "túlképzett""
Túlképzett? Te? Na ne is röhögtess!
"Szerencsésen sikerült megnézetnem melyik ip címről írsz, vissza következtettük településre, de az utcára is, így további üzletrontási kísérleteiddel lehet hogy ajtódon fog kopogni az sg szerkesztőség a feljelentéssel..."
Bár ezt Pyrohunnak írtad, de ha egyszer hozzám is ellátogatnátok: szeretettel várlak titeket! Ismerek egy ügyvédet, hozzá szépen beülünk, és ha már ott üldögélünk, szépen meg is teszem a följelentést hitlrontásért és rágalmazásért.
"Hidd el megtudom cáfolni".
Akkor miért nem teszed meg? Talán azért, mert nincs a kezedben nincs semmi tényanyag, ami még pluszban független is az FLP-től?
"olyanra nem vesztegetek időt, ami nem okoz nekem örömet, vagy nem visz előre."
És még mindig itt vagy?
"most éppen nyaralok"
Akkor most miért írsz ide? Szerintem itt te csak szívatni akartad a jónépet, hogy hadd irigyeljenek téged. Vagy ilyen hamar végetért volna Malaga? Fú, egy nap alatt letudtad az egészet? Na, erre tényleg nem cserélném le azt a két hetet Velencében...
428-ban a mondat így hangzik helyesen szerintem (za én számból): "van bennem annyi alázat, hogy inkább ne vitatkozzak mások álláspontjával, főleg ha szellemi és mentális felfogó képességük ilyen alacsony, hogy ilyen jelentéktelen, becstelen és erkölcstelen szavakkal dobálózik mint pl Mojlepque." -
Mojlepque #428 Annál egyébként is többre tartom az FLP termékeit, és az üzletpolitikát is, hogy pont ilyen személyekkel próbáljam megvitatni, akik másnak a véleményét, gondolatait semmibe veszik, illetve közhelyekkel dobálózik, a személyeskedésről nem is beszélve. Mert van amire az FLP megtud tanítani az üzleti érzéken kívül, ami az alázat... ...nem azért nem szólok mert nem tudnám magam megvédeni, vagy az üzletet, hanem mert van bennem annyi alázat, hogy inkább ne vitatkozzak mások álláspontjával, főleg ha szellemi és mentális felfogó képességük ilyen alacsony, hogy ilyen jelentéktelen, becstelen és erkölcstelen szavakkal dobálózik mint pl pyrohun.
A másik fele amint elmondtam most éppen nyaralok, és elhihetitek, hogy nincs az a pénz amiért tönkre akarom ezt tenni, csak mert van 1-2 olyan ember aki a dolgok mögé sem nézik a működést illetően sem.
Szép estét -
Mojlepque #427 De ha igazán szeretnéd hogy bebizonyítsam az igazam magamról és az üzlet működéséről akkor szívesen találkozok veled kötöttségek nélkül, és szépen mindent megtudok mutatni, amit elértem. Lehet ha nem nagy dolgok, de ezekhez is egyesek mentálisan sem érnének fel -
Mojlepque #426 Mert nem a világmegváltás jár az eszembe, és eleve ez a fórum pl nem a neked valóknak alapult meg!
Szerintem te unalmasabb vagy, hiszen ugyan azt írod minden sorodban, következetlenül és más szavakkal. Ideje belátni hogy átmehetnél másik topic-ba dühöngeni.
DrFlame: hidd el megtudom cáfolni pyrohun összes hozzá szólását, de itt nem fogom. Számomra annál fontosabb dolog hogy ilyen jelentéktelen módon tegyem meg, hiszen látva egyesek hozzá állását nem nőttek fel még a maguk szintjére sem, nem hogy egy értelmes beszélgetésre (és ebben nem téged értelek!) -
#425 Ja igen, még valami:
"olyanra nem vesztegetek időt, ami ... ... nem visz előre."
Akkor miért az FLP-vel foglalkozol? -.- -
#424 "Hidd el megtudom cáfolni"
Blablabla, nesze semmi... unalmas vagy, mást nem tudsz?
"olyanra nem vesztegetek időt, ami nem okoz nekem örömet, vagy nem visz előre."
Akkor minek jössz ide hirdetni az igét, ha látod, hogy eddig senki nem tért meg? -
DRFlame #423 Mit tudsz megcáfolni?
Vagy én nem látok valamit, vagy te nézted be. -
Mojlepque #422 Mért is sült volna el vissza felé? Az hogy nekem a nevem szerepel az adatlapomon, és iwiwen megtaláltál abszoludt nem mutat vissza arra hogy hazudtam volna bármivel kapcsolatban... ...pont ezért merem felvállalni az arcom is az FLP ügyében is!
Nem üres szavak, maximum neked néz ki úgy, bár nem mint ha a te szavaid bármit mondtak volna nekem, arról amit meg akarsz dönteni.
DRFlame: Hidd el megtudom cáfolni, de olyanra nem vesztegetek időt, ami nem okoz nekem örömet, vagy nem visz előre. Életem tudom az FLP-nek köszönhetően, illetve a jövedelmem, úgy gondolom ez bőven elég.. -
DRFlame #421 Eddig azt hittem, hogy legalább te elhiszed amit írsz, de most ezt is sikerült megcáfolni... -
#420 Ja, még annyit, hogy ennyire buta ember nem lehetsz: Te fenyegetsz engem azzal, hogy megtudod a személyes adataimat (pedig kb. 3 perc alatt mindent kideríthetnél rólam, na mindegy), közben pedig az SG-s profilodon megadod a RENDES neved, innentől kezdve iwiw-en egy keresés és ki is dobta a profilod. Remek, most már tudom a neved, hogy merre laksz, a telefonszámod és azt is hogy hogy nézel ki (nem mintha engem bármi is érdekelne rólad, csak érdekességképpen írtam le, hogy tudd: ez most visszafelé sült el. :))) Szép nyaralást neked! Vagy csak kamuztad, hogy elutazol?? -
#419 "Azért jelentene fel mert csupa hazugságokat próbálsz közvetíteni. Próbáltál elsősorban az üzlet létezéséről és bejegyzéséről számot tenni, majd az üzletpolitikáról és olyan dolgokról amik összeségében az üzletre vezethetőek vissza - ez pl üzletinév rontásnak minősül.
Majd még hozzá tesszik a becsületsértést a termékekről való ítélkezésedről, hol ott elég komoly pecsétek jelzik a minőségét, és az eredményüket is."
JELENTSEN MÁR FEL, komolyan, ez lenne az évtized pere.
Megkérlek, hogy ne csak üres szavakkal, meg fenyegetésekkel reagálj a TÉNYEKRE, amiket leírtam pl. a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1066061306&no=404]#404-es[/URL] hozzászólásomban. Amennyiben nem tudod megcáfolni, amiket írtam, jobb, ha csendben maradsz.
"Szerencsésen sikerült megnézetnem melyik ip címről írsz, vissza következtettük településre, de az utcára is, így további üzletrontási kísérleteiddel lehet hogy ajtódon fog kopogni az sg szerkesztőség a feljelentéssel..."
MUHHAHHAHAHAHAAA, sírva röhögök rajtad, ennyire nem lehetsz szánalmas :)))
1. IP címet te soha az életben nem fogsz megtudni egy SG-s hozzászólásból.
2. Az SG szerkesztőségének mi a jó bánat köze van ahhoz, hogy én mit írok le az FLP-ről? Az SG = FLP?
Figyelj, kicsit próbálj már meg felnőni és a tényekre reagálni / megcáfolni. Ha tényleg olyan az FLP, aminek Te beállítod, akkor könnyen megcáfolhatnál. Mert ezzel csak saját magadból csinálsz ostoba fajankót, már megbocsáss, de nem baj, ma is egy jót röhögtem :)))
-
Mojlepque #418 Azért jelentene fel mert csupa hazugságokat próbálsz közvetíteni. Próbáltál elsősorban az üzlet létezéséről és bejegyzéséről számot tenni, majd az üzletpolitikáról és olyan dolgokról amik összeségében az üzletre vezethetőek vissza - ez pl üzletinév rontásnak minősül.
Majd még hozzá tesszik a becsületsértést a termékekről való ítélkezésedről, hol ott elég komoly pecsétek jelzik a minőségét, és az eredményüket is.
Nézz kérlek magadba
Egy másik dolog: Vállalkozó vagy? Nem azért, lehet én vagyok "túlképzett", de egy vállalkozó nem ilyen szavakat használ, és nem ilyen környezetben mint te... Szerencsésen sikerült megnézetnem melyik ip címről írsz, vissza következtettük településre, de az utcára is, így további üzletrontási kísérleteiddel lehet hogy ajtódon fog kopogni az sg szerkesztőség a feljelentéssel...