Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
lordolgok #449 "Egyébként nem értem mért lenne vakítás maga a termék!"
Bár ezt nem nekem írtad, remélem én is válaszolhatok rá. Szerintem itt már rég nem az a téma, hogy az FLP-s termékek rosszak lennének. Ha visszaolvasod a kommentjeimet, meglátod, hogy nekem mondjuk NEM a termékekkel avagy azok minőségével volt a gondom, és azért léptem ki, mert kb 3 hónap alatt elegem lett az ottani légkörből. (Amit írtam is: akkor jöttek oda hozzám a hortobágyi programom, hogy nem leszek "üzletasszony", ha így folytatom, amikor befulladtam, és az asztmapipa lógott ki a számból. Ezt nem bántásként írom, de nem találtam olyan terméket, ami az asztmámon segített volna, de tudom, hogy másnak esetleg segített volna. De kb. fél év alatt sikerült ledobnom magamról azt a kb 30 kiló pluszt (rengeteg tornázással, és egy új étrenddel), bár ez most mindegy. Az a lényeg, hogy nem tudok olyan embereknek hinni, akik látják, hogy nem vagyok rendben, és nemhogy nem törődnek velem, de - abban az esetben legalábbis - körémgyülekeznek, hogy még levegőt se tudok venni, és győzködnek azzal, hogy menjek tovább, ne álljak meg, holott már az első beszélgetésnél, az első mondatoknál igencsak egyértelműen közöltem velük, hogy én nem fogok hálózatot építeni. Meg tudtam volna csinálni, de nem akartam. Nem akartam ebből megélni, hogy így fogalmazzak. Egy hónap alatt megvolt a két pontom, és a következő két hónapban is megvolt a kétpontos forgalom. Ez kb olyan, mintha erőszakkal nyomnának be mondjuk a TESCO-ba, hogy csak onnan vehetek termékeket, holott mondjuk a Spar-ban olcsóbban és jobb minőségű termékeket kapok.)
"A termékeink árát, meg a bolti termékek árát összehasonlította a BGF így ajánlom megnézni a kutatásokat, mert az FLP termékek győzedelmeskedtek, amit ráadásul még csak nem is egy FLP-és egyetemista vagy üzletépítő készített! Akkor mért lenne ez vakítás?"
Esetleg tudnál ajánlani honlapcímet?
"egy olyan vezetővé válsz akit érdemes követni."
Nézz magadba! Érdemes egy olyan embert követni, amilyen te vagy? Egyértelműen NEM!
"ilyen személyek mint pyrohun alázza és gyalázza meg a céget, a működési elvét, bármi mást!"
Ne haragudj, de úgy vettem észre, hogy Pyrohun nem magát a céget támadta, hanem téged, és azt a gondolkodásmódot, amit te és az FLP-sek képviselnek. Azért szerintem a kettő között van némi különbség.
"Innentől kezdve akkor mi értelme lenne ide írni, ha bármit írok bele köt, ahelyet hogy tüzetesebben utánna nézne!"
Hát éppen ez az! Megtette...
"Egyébként pyrohun tudatlak hogy 2009. 09 20-a körül fogod kapni díszlevélben az sg-től a feljelentés másolatát"
Olyan későn? Ilyen lassan őröl a bürokrácia malma? Később még kitérek rá, hogy miért nem találom ezt igaznak, de igencsak kíváncsi lennék rá, mit szólnának hozzá az adminok, ha egyszer idetévednek és látják, hogy egy ilyen kis zsebcirkáló, mint te SG-s és egyéb feljelentgetésekkel ijesztgeti az embereket.
"Betanult érv? Nem tudom mire gondolsz, hiszen amit mondok, az nem betanult, hiszen akkor elvégre egész nap könyv felett kéne gubasszak hogy ezt mind megtanuljam."
FElvilágosítalak: nemcsak könyvből lehet tanulni. Az egyetemen a csoportunk mondjuk nem könyvekből tanult, hanem amit a tanár az órán elmondott. És mondjuk én négyesre államvizsgáztam, és a négyes volt a legrosszabb jegy az évfolyamon:).
Tudod, az én esetemben nem tudom tolerálni azt, hogy ha valaki fikázza azt, amit én elértem. És te pont ugyanazt teszed. Az életem során nagyon sokszor éltem át azt a tudatot, hogy engem legkésőbb holnap be is zsákolhatnak. De el tudtam jönni abból a környezetből, ami ilyen hatást tett rám. Nem kérek érte tapsikolást, csók- és virágözönt, de azt se tűröm el, hogy mindezeket, amiket elértem, mindenféle jöttment alak lehúzza. Hé, rájöttem: téged egyszerűen az zavar, hogy én boldog vagyok, és mindent meg is teszel azért, hogy ne legyek az. Mert úgy gondolom, nektek ez a jó. Hogy ha az embereket be lehet fenyíteni a gazdasági válsággal/hogy nem tudják fizetni a törlesztőrészleteket/rokonok, ismerősök, szeretett emberek(állatok) betegségével, hogy az emberek fülüket-farkukat behúzva kövessenek titeket. Mesterséges boldogtalanság-érzetet kelteni bennük, csak elfelejtitek (=mire odaértek, kiirtják belőletek), hogy az általatok ajánlott boldogság-érzet nem valódi. Én nem tűröm, és soha nem is fogom tűrni, hogy azért, mert máshogy gondolkozok, más utat követek, te vagy az FLP másodrendű állampolgárként kezeljen. Még akkor se, ha engem is följelentesz. Egyszerűen azért, mert nem tartalak titeket partnernek. Tedd meg, nyugodtan! Azt hiszed, ettől beállok a sorba, homokot szórok a fejemre, hogy hogy tehettem olyat, hogy az isteni FLP-t a sárba tiportam? Vagy hogy Pyrohun így fog viselkedni? Honnan tudod, hogy nem fog egy ellenföljelentést tenni hitelrontásért és/vagy rágalmazásért? Egyszerűen nem tojok be a kisgyerekes ijesztgetésedtől. Nem tudom, hogy van ez, de ha Pyrohunt feljelentették az SG adminjai, miért nem tiltották ki a fórumról? Hagyják, hogy mondja tovább a magáét? És még nem is értesítették arról, hogy ezért meg azért kitiltás, sőt, feljelentés is fenyegeti? Amikor meggyanusítottál engem és Dynamicot, hogy egy személy vagyunk, hamár ennyire jóban vagy az adminokkal, miért nem kérted meg őket arra, hogy valamelyikünket akkor töröljön? Ez nonszensz.
Egyébként a mostohanővérem közgazdász/ügyvéd diplomát szerzett, majd megkérem, hogy ő legyen az ügyvédem, ha engem is beperelnél.