Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    Egyébként nem értem mért lenne vakítás maga a termék! Az ember úgy is napi szinten használja ezeket, ergo nem vezették őket rá semmi olyanra, amit más esetben az ő életüktől szokatlan lenne.

A termékeink árát, meg a bolti termékek árát összehasonlította a BGF így ajánlom megnézni a kutatásokat, mert az FLP termékek győzedelmeskedtek, amit ráadásul még csak nem is egy FLP-és egyetemista vagy üzletépítő készített! Akkor mért lenne ez vakítás?

Vakítás eleve nem értem mért lenne, ha mindenki saját belátása és döntése szerint élhet a termékhasználattal vagy el is utasíthatja ha nem győzte meg! Vakítás akkor lenne inkább ha létezne nálunk kezdő csomag, befektetés, és mögötte meg egy piramis lenne, ahol az 1. viszi a pálmát, de mint köztudott nálunk csak 3 generáció után kapsz lóvét bizonyos %-ban.

Egyébként az hogy ki éri el az üzleti tervben szereplő dolgokat csak és kizárólag azon múlik ki mennyi munkát fektet bele, milyen mértékben, és milyen minőségben.
    Az üzleti terv nem ismer sem téged sem engem, hol ott én mégis októberben leszek assistant manager, pedig nem foglalkoztam vele napi szinten, maximum amikor foglalkoztam vele akkor egyszerre akár 10 emberrel is azokon a napokon.
    Nem máson múlik a sikered, csak hogy mennyire vagy kitartó magadhoz, a családodhoz, hiszen a sikernek mindössze ez az alapja.
    Ha elmész dolgozni akkor is kitartónak kell lenni, hogy mindennap eltűrd hogy korán vagy éppen későn kell menni, és kitartónak kell lenni a munkaidőd alatt, és meghozza a munkád árát.
    Ugyan ez van nálunk is, csak mi részesedünk abból hogy másnak megtanítjuk a szakmát, és eljuttatjuk hozzá az üzletet