Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    DrFlame: Nem értem a logikád mért ne tudnának új embereket MEGHÍVNI (nem beszervezés, az az ügynökök dolga :) ). Eleve napi szinten találkozok én is olyanokkal már amikor nem épppen nyaralok, vagy lábam lógatom, akik hallottak az FLP-ről de elsőre nem csatlakoztak, ezt megtették akkor mikor én vittem őket nyílvános információra.
    Nem tud véges sem lenni, hiszen amennyi idő alatt te végig böngészed az ismerőseid, az alatt még 1 generáció felnő, akinek biztosítani tudod mire 18 lesz, hogy egy olyan vezetővé válsz akit érdemes követni.
    Ha gondolod inkább írj privát üzenetet, hiszen mától ezt a fórumot ki veszem a kedvencek közül, eleve azért tettem be, mert nem pyrohun félét kezdtek ide írni minden féle szennyet és mocskot, na meg nem kevés hazugságot.
    Amennyiben tudna normálisan, kultúráltan, és diplomatikusan beszélni, ha már akkora nagy vállalkozónak tartja magát, akkor mindenek nélkül képes vagy ide vissza jönni és higgadtan megbeszélni bármit, de a mostani esetben nem, amikor már úgy hazudik hogy szinte minden sora egybevág a többivel