Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Hú, mennyi minden le lett megint írva :))
Amíg nem cáfood meg, amiket egyébként tényként leírtunk, addig Te itt nem nagyon fogsz labdába rugni :)
Az alázat? Igen, az összes FLP-s ezt mondja magáról és ehhez képest a legtöbb FLP-s olyan, mint Te: arrogáns, lenézi a másikat(!) ha nem ISTENÍTIK az FLP-t, stb. Bocs, de emberileg olyan szinten nulla vagy, hogy az ilyeneknek nem is értem miért válaszolok :) És folyamatosan egyre mélyebbre és mélyebbre süllyedsz. Az elmúlt egy hét alatt, amióta itt "vitázok" veled, már számos oldaladról megmutatkoztál, de egyiket sem tudnám pozitívként értékelni.
Tipikusan lenézel mindenkit és mindent, ami nem FLP, ezt ugyanis most irtad le: "főleg ha szellemi és mentális felfogó képességük ilyen alacsony, hogy ilyen jelentéktelen, becstelen és erkölcstelen szavakkal dobálózik"
Ennyi, ez mindent el is mond rólad - rólatok, nagy FLP szektatagokról :)
Megcáfolni, TE? Semmit nem tudsz, ez olyan szinten nyilvánvaló, én még mindig kívülről vágom az üzleti tervet, amir szerintem te egyszer nem olvastál végig, mert akkor azt is tudnád, hogy mi történik akkor, ha nincs meg a bizonyos szinteken az X pontos aktivitásod pl. a hónapban. Ja? Hogy akkor ugrik a híres (passzív) jövedelem? Az milyen passzív jövedelem, he? Amihez kell aktivitás? HAZUGSÁG! Tudod mi a passzív jövedelem? Ami nekem jön most a szoftver eladásaimból. Ha 4 hónapig semmit nem dolgozok, akkor is jön. Na ezt meg tudod csinálni az FLP-ben? Nem, mert ha mondjuk 3 hónapig SEMMIT nem csinálsz és nincs meg az aktivitásod, kiesel az "elismert manager"-i státuszból, szia! Lehet üzleti tervet olvasgatni, szánalmas, hogy ennyi idő után is még jobban tudom a buktatókat, mint te, aki most csinálod.
Persze erre sem fogsz semmit írni, mint ahogy eddig sem semmire, de igazából nem is érdekel, most már csak rajtad röhögni járok ide...