Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • lordolgok
    "DrFlame: hidd el megtudom cáfolni pyrohun összes hozzá szólását, de itt nem fogom."
    "Mert nem a világmegváltás jár az eszembe, és eleve ez a fórum pl nem a neked valóknak alapult meg!"
    Szánalmas vagy, Mojlepque. Ehhez én már csak ennyit tudok hozzátenni. Ha úgy gondolod, hogy ez az a hely, ahol az FLP-ről lehet beszélgetni, akkor miért nem teszed? Senki sem akadályoz meg. Újyra megkérdezem: ha kommentelek én, vagy Pyrohun, miért nem cáfolod meg az adatokat, hanem helyette miért minket támadsz? Ennyire fáj az igazság? És tudom, most jön majd a fenyegetőzés, hogy feljelentelek így meg úgy. Csak elfelejted, hgy ez a feljelentgetősdi kétélű fegyver. Ha mondjuk engem följelentesz úgymond az FLP hitelrontásáért, elhiheted, hogy én is feljelentelek téged és az FLP-t rágalmazásért ÉS hitelrontásért. Tényleg, megadnád valamelyik emberkének az e-mailjét/telefonszámát/bármilyét a felsővonaladból? Szívesen felhívnám a figyelmét az itteni munkádra. Hihetetlen. Hogy nem veszed észre, hogy most pont te vagy az, aki rontja az FLP hitelét? 3/4 éve vagy benne, az én igazgató"m" ekkor már régen az "ötös" kategóriába tartozott a #303-ban leírtakban. Te hol vagy még ettől? Nincs kitartásod. Erről ennyit.

Másrészt nekem ne pattogjon egy olyan alja ember, mint te. Nem akarok ebbe belemenni, de szerintem pont az ilyenek miatt, mint te rossz az mlm megítélése itt, Magyarországon. Benne vagy már 3/4 éve. Ezzel már mindent tudsz az FLP-ről? Tényleg? Elmondtam a véleményemet az FLP-ről még tavaly, és az is tuti, hogy nem verném most a billentyűzetet, ha nem kezdtél volna el bunkóskodni. Mert ezt te kezdted, és nem én.

"Életem tudom az FLP-nek köszönhetően, illetve a jövedelmem, úgy gondolom ez bőven elég.."
    Hűha!! Ki tudsz jönni úgy hatvanezer forintból egy hónapban? Bárhogy is osztok vagy szorzok, ennyi a legtöbb, amit számításaim szerint megkereshetsz...

"Nem azért, lehet én vagyok "túlképzett""
    Túlképzett? Te? Na ne is röhögtess!

"Szerencsésen sikerült megnézetnem melyik ip címről írsz, vissza következtettük településre, de az utcára is, így további üzletrontási kísérleteiddel lehet hogy ajtódon fog kopogni az sg szerkesztőség a feljelentéssel..."
    Bár ezt Pyrohunnak írtad, de ha egyszer hozzám is ellátogatnátok: szeretettel várlak titeket! Ismerek egy ügyvédet, hozzá szépen beülünk, és ha már ott üldögélünk, szépen meg is teszem a följelentést hitlrontásért és rágalmazásért.

"Hidd el megtudom cáfolni".
    Akkor miért nem teszed meg? Talán azért, mert nincs a kezedben nincs semmi tényanyag, ami még pluszban független is az FLP-től?

"olyanra nem vesztegetek időt, ami nem okoz nekem örömet, vagy nem visz előre."
    És még mindig itt vagy?

"most éppen nyaralok"
    Akkor most miért írsz ide? Szerintem itt te csak szívatni akartad a jónépet, hogy hadd irigyeljenek téged. Vagy ilyen hamar végetért volna Malaga? Fú, egy nap alatt letudtad az egészet? Na, erre tényleg nem cserélném le azt a két hetet Velencében...

428-ban a mondat így hangzik helyesen szerintem (za én számból): "van bennem annyi alázat, hogy inkább ne vitatkozzak mások álláspontjával, főleg ha szellemi és mentális felfogó képességük ilyen alacsony, hogy ilyen jelentéktelen, becstelen és erkölcstelen szavakkal dobálózik mint pl Mojlepque."