Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • lordolgok
    "Elmondom neked hogy a direkt marketing ugyan az mint a network marketing illetve mint a multi level marketing is. Maximum az üzleti profil más, de szerkezetileg ugyan az, de ezt felsőoktatási intézményekben tanítják üzleti és komminukációs szakon."
    Erről te engem ne oktass ki, jó 5 éve vagyok az Avonban, úgyhogy nagyon is jól tudom, mi a különbség a kettő között. És ha a kettő között nincs különbség, akkor a drágalátos Flp miért nem reklámozza magát mondjuk a tv-ben? Az Avon reklámozza magát, mégis mondjuk a legdrágább terméke (50ml-es parfüm) 7700 forint. A termékek árába bele van építve a reklám ára, mégis jóval olcsóbbak, mint az Flp-s Sonja termékek, és tapasztalatból mondom, az Avonos szépészeti termékeknek a jobbak, legalábbis nekem és az ismeretségi körömnek. Zavar, hogy ide-oda hőbörögsz, elvárod tőlem mondjuk, hogy megadjam az e-mail címemet, hogy olyan dolgokat fogsz nekem küldeni, amitől leesik az állam, pyrohunnak meg kéred a forgalmazói kártyáját, hogy jól megfenyítsed. Bocs, de megadnád valakinek a felsővonaladból mondjuk az e-mailjét? Szívesen megmutatnám neki az itteni kommentjeidet, hogy a NAGY ÉS MINDENHATÓ Flp előtt is mered-e vállalni ezeket, amiket itt írtál. Ebben a helyzetben én is mondhatnám azt, amit te: az interneten bárhová, úgy ide is be lehet regisztrálni nem valós adatokkal; lehet, hogy az adatlapodon megadott adatok nem igazak, és csak egy egyszerű kétpontos vagy, aki a sikertelenségéből fakadó frusztráltságát mondjuk rajtam vezeti le.

"Eleve az FLP vállalkozóinak sokkal kedvezőbb adozási lehetőségeik vannak, amit a cég biztosít és garanciát is köt rá, amit minden országban aláírtak ahová eddig betette a lábát!"
    Amennyire én tudom - ezt te is írtad - ti nem forgalmazzátok a termékeket, csak ajánljátok. Akkor most az nem stimmel, hogy ti nem tartoztok hozzájuk, mint termékforgalmazók - különben miért kapnátok a külön adókedvezményt? A két szép szemetekért? - vagy hogy az Flp ugyanúgy adózik, mint ahogy a többi cég.

"Attól hogy az FLP nem fizet 3. generáció után"
    Ennyire biztos, hogy a három generációnak fizet? Tudnál erre példát mondani, úgy értem, olyanokat, amikre rá lehet keresni az Interneten?

"Az FLP-t Rex Maughan és pár kutató munkája kezdte el"
    De ők vannak a csúcson, minden hozzájuk fut be... nekem ne mondja senki, hogy Rexi az első hónapban már elszelelt...

"én eddig soha senkit nem szántam, vetettem meg vagy néztem le ha nem tetszett neki, képzeld legtöbbel így is van időm elmenni szórakozni, beszélgetni ugyan úgy mint előtte."
    Felhívnám a figyelmedet a 381-es kommentem utolsó bekezdésére. Plusz vedd hozzá, ahogy most Pyrohunnal beszélsz. Én erre nem lennék büszke a helyedben. És a sokat emlegetett mlm-es fizetésedre az FLP-nél, ami max a szakmunkás minimálbér összegét közelíti meg, ha jól számolom... Úgyhogy te vagy az, akinek nem szabad itt pampognia és osztani az észt a meggazdagodásról, hiszen ha csak a "hagyományos", az egyetemtől kézhez kapott fizetésem a kétszerese, mint amit te keresel...

"Ajánlom neked, hogy inkább hívd fel az Apeh-ot, írj levelet a köztársasági elnöknek, vagy bármelyik szervezetnek, hiszen ezt én is megtettem még az elejénél, mert ők biztosítanak téged ezeknek valósságáról."
    Az utolsó mondatodat egyszerűen képtelen vagyok elhinni. Mondani bármit lehet, főleg itt az interneten, úgyhogy ebben én nagyon is kételkedek. Szerintem küldd el újra azt a levelet (már ha megvolt írva egyáltalán). Ja, és tedd hozzá benne, hogy csókoltatom őket! És javaslom, számítógéppel írd meg őket, mert az újabb szövegszerkesztőkben alap már a helyesírás-ellenőrző...