Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Na ez megint a "nesze semmi, fogd meg jól" tipikus esete :)
Ezt mind tudtad reagálni a tényekre, amit leírtam? Gratulálok. Elkeserítőbb a helyzeted, mint gondoltam.
Feljelentenek? Ki? Az FLP? Már miért jelentene fel? Semmi hazugságot nem írtam. El lehet menni bioboltba + ott van az internet és mindent megtalálsz te is, amit állítottam. Ezt az FLP is tudja, meg más is.
Az SG jelentene fel? Már miért tenné? Ez egy nyilvános fórum, ahol mindenki leírhatja a véleményét. Ne csinálj már ekkora hülyét magadból, komolyan mondom, most már röhögök a hozzászólásaidon. Egy nicknév a semmiből befenyít, hogy fel leszek jelentve, öregem, ez azért beszarás :))
Persze, majd megadom a forgalmazói kártyám számát, hogy visszaélj a személyes adataimmal.. hát hülye vagyok én? :) Add meg Te a tiéd - máris látni fogom, hogy kb. havi kemény 10-30 ezer forintot keresel az FLP-vel és erre vered a nyálad. :) Bár ezt enélkül is tudom, hiszen supervisorként többet nem nagyon kereshetsz, főleg, ha már több hónapja azon a szinten vagy.
Te még mindig velem vitázol, hiszen eddig már elég sokszor bizonyítottam, hogy vágom az üzleti részét is. De sebaj, megmosolyogtat a kitartásod, csak kár, hogy nem vagy képben a céggel és az "üzlettársaiddal" kapcsolatban, akiket ennyire magasztalsz...