Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
"Mért magyarázkódjak, miközben csak magad kéne végre rávenni, hogy utánna néz tüzetesebben a cégnek, ami 1 Ft-ba nem kerülne..."
Már ne is haragudj, de kb. 10x jobban tisztában vagyok a céggel (és az üzleti tervvel is), mint Te. Ez sajnos az elvakultságodból látszik. Meg abból is, hogy a tényekre nem reagálsz, csak hárítasz (mint most is).
"számomra havi szinten hozza a pénzt"
Számomra is hozta. De Te szinte semmit sem keresel jelenleg vele, hiszen azon az üzleti szinten, ahol vagy, ott maximum pár tízezer forintról beszélünk havonta (jó esetben...)
"amiket állítottál hogy nincs lóvé, előrejutás, utazás stb, ez mind hazugság"
Hol állítottam ilyeneket? Sehol. Álmodtad tán? De azt jelenleg is állítom, hogy nem az FLP cég a legnagyobb aloe termelő a világon, azt továbbra is állítom, hogy sokkal jobb termékek kaphatóak az FLP termékei áraának töredékéért, azt továbbra is állítom, hogy a nemzetközi aloetanács minősítő pecsétjét még kb. ezer más terméken is megtalálod és azt továbbra is állítom, hogy 200-300 emberből TALÁN EGY jut el az igazgatói szintig. De még ott is sokan abbahagyják.
"Attól hogy te anno belefogtál és nem lett pénze 1 indoka volt: nem volt kitartásod."
Lett pénzem, csak kezdtem olyan robottá válni, mint amilyenné most Te. És nem akarok ilyen ember lenni. Most jobb ember vagyok és több pénzem is van - érdekes igaz?
"És így van nem szokásunk bizonyos dolgokról beszélni... ...hiszen ezek kész tények, amit nem csak az FLP hanem Magyarország és az összes többi ország ahol FLP képviselet van utánna lehet nézni bátran a működési engedélyről, adózásáról stb-ről, amihez nem kell magad igazolni sem, illetve pénzedbe sem kerül."
Én nem ezekről a dolgokról beszélek. Te szegény, mennyi mindennel fogsz te még szembesülni, atyaég... Na majd egy év múlva beszéljünk és kíváncsi vagyok, hogy még mindig ugyanígy látod-e a dolgokat...
"Kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványt"
Márhogy ÉN? Mivel? Mesélj!! :)))