Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • pyrohun #398
    A kedves FLP-s munkatársaidat csókoltatom - sajnos tényekre ők sem tudnak semmit mondani, csak tudod ők legalább okosabbak annyival, hogy mivel tudják, hogy bizonyos dolgokról az FLP-nél NEM SZOKÁS BESZÉLNI, ezért inkább nem is mennek bele ilyen vitákba. Ők már tudatosan hallgatnak dolgokról, Te pedig még nem vagy tudatában azoknak, amik majd csak az igazgatói szint fölött fognak kiderülni a számodra (persze szerintem oda soha nem fogsz eljutni, de mindegy).

Nem mintha közöd lenne hozzá, de én eddig ezen a nyáron 2x voltam nyaralni a SAJÁT PÉNZEMBŐL (értsd: nem a szektám vitt el mindenféle képzésre nyaralás címszóval PÉNZÉRT (szánalmas...), hanem kifizettem a repülőjegyet, meg a házat, amit béreltünk és elutaztam). Na ez az, amit Te ritkán fogsz átélni, mert mindig lesz közben majd valami motívációs képzés, stb...

Egyébként jó nyaralást neked és vigyél sok FLP-s kenceficét, jó lesz a nap miatt! (Igaz, hogy sokkal jobb termékeket kapsz feleannyiért, de így legalább szeretni fog majd a felsővonalad, mert pontot és pénzt tettél a zsebükbe.. :)