Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Mojlepque #395 Elmondom neked hogy a direkt marketing ugyan az mint a network marketing illetve mint a multi level marketing is. Maximum az üzleti profil más, de szerkezetileg ugyan az, de ezt felsőoktatási intézményekben tanítják üzleti és komminukációs szakon.
Villanypásztor: Nem szektásként veszem fel, csak tudod én ezzel együtt élek, mert ha ez nem lenne én sem! Otthonról 17 évesen kellett elmeneküljek családi viszályok végett, mehettem utcára vagy ahol jól esik és befogadnak... Attól hogy én szívemből érzem hogy ez mindenkiben megvan nem jelenti hogy szekta lenne, hiszen akkor 1 vezető lenne, és az alatta lévők azt csinálnák amit ő mond, míg a vezető várja hogy teljesítsék...
Pyrohun: Tipikus FLP hozzá állás számodra maximum, mert baromi érdekes hogy én eddig soha senkit nem szántam, vetettem meg vagy néztem le ha nem tetszett neki, képzeld legtöbbel így is van időm elmenni szórakozni, beszélgetni ugyan úgy mint előtte. Attól hogy te valamit tapasztaltál nem kell ráragasztani egy védjegyként az összes emberre!
Amint meg mondtam továbbiakban nem vagyok hajlandó a te irományaidra válaszolni, ha bár elolvasni elolvasom, maximum jót nevetek azon amit te annyira próbálsz megmagyarázni :P