Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
"Ha vállalkozó vagy te magad is tudod hogy ha nem dolgozol napi szinten a vállalkozásodon akkor nem fog jól vagy egyáltalán sehogy sem működni…"
Mint ahogy ez pontosan így van az FLP-ben is, nyugodtan nézd meg a szponzorod, vagy az első igazgatót a felsővonaladban. NAPI szinten foglalkoznak ezzel. A telefonálgatás is időtöltés, a bemutató és a 4 / 6szemköztizés is az, a családi bemutató is az, a rendezvények is mind azok (ráadásul hétvégéken..)
Ennyit erről, ebben semmivel nem jobb az MLM, ha nem foglalkozol folyamatosan vele, akkor nem leszel sikeres.
"Ha neked az életed legnagyobb bukása hogy prémium kategóriás termékeket használj, illetve hogy az egészséget szem előtt tartsd saját és környezeted szempontjából, illetve ez által spórolhass akkor ez már csak szánalom… "
Na ez TIPIKUS FLP-s hozzáállás: nézzük le a másikat ismeretlenül. Nyuszifül: én az életemben prémium termékeket használok mindenben és képzeld el, még egészségesen is étkezem /élek. De azért rájöttem, hogy amit az FLP-ben megkapsz (valóban jó minőség, kétségtelen) mondjuk 10 ezer forintért, azt hozzávetőlegesen ugyanolyan jó minpségben megveszed méásik gyártótól kb. harmad-annyiért. És még mielőtt nekiállnál vagdalkozni: igen, utánajártam a legtöbb terméknek. Mivel több, mint egy évig foglalkoztam az FLP-vel.
"Nem értem honnan veszed hogy csak addig bizonyos pontig érdekeltek, hiszen mindenkinek joga van a tapasztalatait elmondani, és meg is teszik még manager szint után is, mert ha FLP rendezvényen részt vettél, akkor ezt még te magad is tapasztalhattad, hiszen sosem lehet kiismerni hogy a soraidat olvasó, és téged hallgató emberek közül hány ember kerül be a csapatodba, akik szintén sikert érthetnek el ezekkel a bátorító szavakkal."
Jó, akkor próbáld meg értelmezni azt, amit leírtam. CSAK ADDIG ÉRDEKELTEK, amíg van rá mód, hogy a hallgatottságból új csatlakozó lesz - ergo csakis üzletileg érdekeltek a Te sikereidben. Nem azért mert ők valami angyalok, akik jót akarnak mindenkinek. Szánalmas ha Te elhiszed, hogy nem így van, de majd rájössz...
"Mért nem? Mert tudja hogy rendelkezem már a lehetőséggel bármikor szabadon feltudom használni megállást követően is"
ERGO PÉNZT KERESHETSZ NEKI. (Most irom le hányadszor is?)
"Kiszállni mért érdemes?"
Mert nem akarok agymosott szektarobot módjára hülyeségeket szajkózni. Megbocsáss de TE pontosan szóról szóra (!!) ugyanazokat az érveket próbálod felhozni, amit én is megtanultam. Unalmas. EGY saját gondolatod nincsen? Sajnálatos...
"Azért érdekes dolog hogy a bónuszpapírról így vélekedsz, hiszen ugyan ez érint téged is, azaz újra csak magad és a saját vállalkozásod minősítetted, sőt hogy azt akarod ezzel sugározni hogy nincs értelme vállalkozni senkinek, hiszen bármennyi pénz után sem marad pénzed… …amit nem igazán értek…"
Kár, hogy ennyire nem érted (vagy nem akarod megérteni?), amit leírtam. Azt írtam, hogy a bónuszpapíron egy BRUTTÓ összeg szerepel, amiből mindenki adózik ugye. Vegyünk 450 ezer forintot, mint egy átlagos igazgatói fizetést (ott már igen keményen kell dolgozni, volt rálátásom!), ebből a pénzből szinte semmi nem marad, durván a fele. Nos, nekem jelenleg nettóban (adózás után) jóval több pénzem van, mint egy átlag FLP-s igazgatónak és közben nem kell átvágnom senkit semmivel. Nem kell azt hazudnom, hogy a mienk a legnagyobb aloeföld, amikor nem igaz, azt sem kell hazudnom, hogy olcsóbb/jobb terméket nem találsz mert nem igaz és sorolhatnám. Egy szóval: nem kell GERINCTELEN emberként viselkednem, hogy pénzt keressek.
"Eleve az FLP vállalkozóinak sokkal kedvezőbb adozási lehetőségeik vannak"
Ahapersze, igen :) Mert FLP = APEH2, igaz? Te jó ég....
"Nem értek veled abban hogy megkeresték volna a lakosság 80%-át, hiszen eddigi ismerőseim közül maximum ha 4-5 volt aki ez előtt találkozott vagy valamennyit hallott a cégről"
Szerencséd van. A legtöbb ember már hallott róla. Nyilván a 80% túlzás volt, de elegen hallottak róla ahhoz, hogy tudjam: most elkezdeni az FLP-t a legnabyobb ökörség. Hiába van mindig 1-2 olyan ember, akinek sikerül, az ARÁNYOKAT NÉZZÜK! 1 sikeres igazgatóra többszáz lemorzsolódott és csalódott ember jut (akik elkezdték de nem jött nekik össze és anyagilag is buktak rajta 100+ ezer forintot) és ez gáz! Illetve akik sikeresek, azoknak persze nem gáz, hiszen bizonyított módon ebből van pénze a felsővonalnak ugye, csak rá kell nézni az üzleti tervre.
"Az FLP-t Rex Maughan és pár kutató munkája kezdte el... stb"
És ez most hogy jön ide? Én is tudom, egy éven keresztül heti sokszor meghallgattam. Meg hogy nem piramis, hát ez a legjobb. Nem azért piramis, mert nem tudsz többet keresni, mint aki feletted van, hiszen ilyen máshol is van, normál bállalkozási formákba. Én pl. alkalmazott IS vagyok és többet keresek, mint a főnököm, na ehhez mit szólsz? Csak tudod a főnököm nem RAJTAM keres pénzt, ez a különbség...
"Ergo mindenki ugyan akkora eséllyel tudja megkezdeni"
Nem, baromira nem!
12 éve még igen, hiszen akkor még nem volt egy diszkontkártyás sem, illetve senki nem hallott erről a dologról. Most meg rohadt sokan beléptek már és még többen hallottak róla, ero JÓVAL KISEBB AZ ESÉLYED arra, hogy sikeres leszel benne (elmondom: nem is leszel.)
"Azt meg te magad sem moshatod hogy agymosás az FLP"
Te hogy nevezed azt, amikor nagy tömegben UGYANAZT szajkózzátok mindenre, egy önálló gondolatotok sincsen (hiszen most is sablonszövegekkel reagáltál - köszi de ezt mind hallottam már a kifogáskezeléseken, stb.). Én legalább tudtam kívülről látni magam, amikor felállva tapsikoltunk az Arénában a SEMMIÉRT és áhitattal figyeltünk egy-egy ember előadására. Ez kérlek szekta, csak nem vallási alapú szekta, ez a különbség.
"Nem vagyok az Adolf csoportjában, de képzeld van annak oka hogy ilyen jól haladnak"
Igen tudom én nagyon jól! Ők a leggerinctelenebbek, örülj, hogy nem oda tartozol! Ott rengeteg igazgató szemrebbenés nélkül rohadt paraszt módjára viselkedik a 6szemközti találkozón a TE ismerősöddel, akit TE hívtál el és TÉGED is leéget, mert olyan magas lóról beszélnek, hogy hihetetlen.
"ők jól érzik magukat szereteikkel, amit bármikor korlátlanul megtehetnek, hiszen függetlenné váltak, ellenben veled."
Nem a szeretteikkel, hanem egymással, hiszen MINDEN IDŐT EGYMÁSSAL TÖLTENEK. Együtt dolgoznak, buliznak, utaznak, hánynom kell ettől. És aki nem FLP-s azt lenézik és az már nem is barát, stb...
Függetlenné váltak? Nevetnem kell. Ha bármelyikőjük abba hagyná, kb. pár hónapon belül nulla forint lenne a bónuszpapíron, mert ha nincs meg az adott szinten lévő forgalom havonta, nem veheted fel a bónuszodat... ennyit erről. Míg én ha itthon ülök, akkor is jön a jogdíjszerű jövedelmem abból a termékből, amit én alkottam és folyamatosan eladok belőle... ÉN függetlenebb vagyok, mint bármelyik FLP-s. És legalább 2x annyit keresek, mint egy igazgató... -.-
"Tudod mért hánysz ettől a stílustól? Mert zavar téged az hogy ők szebbek, egészségesebb, gazdagabbak és függetlenek."
URISTEN :) Ennyire mélyre lesüllyedsz? :) Igen persze, nagyon zavar, hogy gerinctelen csürhe módjára viselkednek, alig van normális emberi kapcsolatuk és állandóan szeánszokra járnak, miközben én itthon ülök a hüvös lakásomban, csinálom a dolgom és 2x annyit keresek, mint ők, tényleg, annyira zavar.... bárcsak újra FLP-zhetnék :))))))))))
"Ahhoz hogy az ember keressen több százezreket, vagy milliót ahhoz fel kell nőni."
Ezek szerint felnőttem, köszönöm :)
"ha neked van tucat rokonod hánynak tudsz korlátlanul segíteni?!"
Soknak! És egyiken sem kerestem pénzt, ellenben veled!
"Azt meg megkérem hogy ha lehet továbbiakban meg ne is írj"
Nana, nehogymár TE mondd meg NEKEM, hogy mikor mit csináljak :) Szegénységi bizonyítványt? Ember: próbáld már kívülről nézni, amit csinálsz: ugyazant az unalmas szöveget szajkózod, agymosott bolond módjára, egy normális saját gondolatod nincsen, ez annyira gáz, Te hogy tudsz így élni???
"ha nem lett volna az amit ígér az üzleti terv, akkor nem tudott volna fennmaradni 32 éven át, és nem fejlődne ennyire rohamosan!"
Nagyon sok a hiszékeny buta ember és van pár olyan (a sikeres FLP-sek), akik ezt ki is használják. Sajnos. Elég baj ez, hogy így van :(
"Egyik főnöködnek sem lesz érdekében hogy átvedd a főnöki székét…"
Az FLP-s szponzidnak sem...
"nem kell mindennap valahova bejárjak, hogy minden hónapban ugyan azt a lóvét kapjam, ahol semmi fizetés emelésre de előléptetésre sem számíthatok."
Hú, bezzeg majd az FLP-nél! ÉBRESZTŐŐŐ!