Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • lordolgok
    Bocs, de az Avont meg az Flp-t azért nem hasonlítanám egymáshoz... nemcsak azért, mert teljesen más az üzleti profiljuk, hanem mert míg az Flp mlm-cég, addig az Avon direkt marketinges cég, a kettő között azért van különbség...

"Biztos vagy abban, hogy ez esetleg neki mentálisan és fizikálisan jót tett, hogy valamitől megfosztottad, ahelyett hogy rávezessétek?"
    Ő maga mondta, hogy saját erejéből nem képes leszokni, ebben kérte a segítségünket. Ő maga kérte és mondta, hogy nyugodtan rejtsük el előle.
    "Illetve biztos vagy abban, hogy sunyiban nem gyújt rá mikor nem láttátok, látjátok? Nem vennék mérget rá. Esetleg mondta hogy köszöni hogy ezt megtettétek? " Mindkét kérdésre igen. Mint írtam: a leszokás időszakában nála laktunk. A párom és én voltunk azok, akik bevásároltak neki is, és mikor hazaértünk, nem volt cigiszag a lakásban.

"Szóval sem mondtam hogy nem felelősség teljes dolog az a pozicíó amit elfoglalsz, viszont ez csak egy iskola." Ne haragudj, de ezen ismét csak felkaptam a fejem. Erre én is mondhatnám azt, hogy miért vagy ennyire büszke az Flp-re és az ott betöltött helyedre, hiszen az csak egy mlm-cég?

"Egyik főnöködnek sem lesz érdekében hogy átvedd a főnöki székét…"
    Nem tudom, hogy ez máshol hogy van, így csak a saját életemből tudok mondani példát. Ehhez talán azt hoznám példának, hogy a bsc-s harmadévesek is most államvizsgáztak; utána felvételizniük kellett mesterképzésre. A tanári kar igen magas arányban (100%) mondta a harmadéveseknek, hogy azt szeretnék, ha tőlük vennék fel a legtöbbet msc-re, mert őket ismerik, tudják, milyen volt a 3 év alatt a tanmenetük, stb. Ők 26-an voltak, 24 embert vettek fel (12 államilag finanszírozott, 12 költségtérítéses). 17 ember jelentkezett közülük mesterképzésre ide közülük. Furcsa mód mindegyiket fölvették, és furcsa mód a 12 áll. finanszírozott is közülük került ki. Személy szerint én azt tapasztaltam, hogy ezen a tanszéken (hangsúlyozom: a munkahelyemen; mert a máshol tapasztaltak alapján egyet kell értenem veled) igencsak nagy a "halandóság", ha szabad így fogalmaznom. Hajlamos vagyok felfedezni a kapcsolatot, hogy az egyik professzornő tavaly nyáron ment nyugdíjba, engem meg idén nyáron vettek fel, bár elismerem, hogy neki van több tudása.