Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    Pyrohun: 2008 oktober 17-ben kezdtem, kezdeteti nagy hévvel, majd egy baromi nagy leállással,amire nem kifogásokat nem kész tényeket és indokot tudok felsorakoztatni.
    Ahogy elnézem egyre közelebb vagyok az assistant manager azaz 13%-os szinthez.
    Nem igazán értem miféle vállalkozó lehetsz, bár szerintem erre inkább nem is vagyok kíváncsi, mert szerintem a fórumban mindenki megadja egymásnak az alap tiszteletet azzal, hogy ne tajparaszt-ozzás le egymást, így elnézést, de neked már nem is válaszolnék!
    Ha vállalkozó vagy te magad is tudod hogy ha nem dolgozol napi szinten a vállalkozásodon akkor nem fog jól vagy egyáltalán sehogy sem működni…
    Ha neked az életed legnagyobb bukása hogy prémium kategóriás termékeket használj, illetve hogy az egészséget szem előtt tartsd saját és környezeted szempontjából, illetve ez által spórolhass akkor ez már csak szánalom… …gondolkozz el, ha a kedvenc filmed megszakítják napi tévé néző programod közben bármiféle reklámmal, hogy mégis kit kéne szídni, főleg ha olyan termékek reklámját is látod amit te magad is használsz…
    Nem értem honnan veszed hogy csak addig bizonyos pontig érdekeltek, hiszen mindenkinek joga van a tapasztalatait elmondani, és meg is teszik még manager szint után is, mert ha FLP rendezvényen részt vettél, akkor ezt még te magad is tapasztalhattad, hiszen sosem lehet kiismerni hogy a soraidat olvasó, és téged hallgató emberek közül hány ember kerül be a csapatodba, akik szintén sikert érthetnek el ezekkel a bátorító szavakkal. Attól hogy az FLP nem fizet 3. generáció után, akkor is érdekelt lesz minden felső vonal abban hogy egyre több és több igazgatót hozzanak ki, hiszen pénzt utánnunk nem fogsz kapni, de az ösztönző programba sokszor a legfontosabb személyek ezek, akik után nem fizet kannyit sem pontértékben értve.
    Szerintem rossz ajtón kopogtatsz mikor nekem akarsz ilyent mondani hogy szarnának rám ha abba hagyom, hiszen érdekes módra a szponozorom, Molnár Zoli a mai napig is érdeklődik utánnam, akárcsak én utána, és abszoludt nem szarik rám. Mért nem? Mert tudja hogy rendelkezem már a lehetőséggel bármikor szabadon feltudom használni megállást követően is. Kiszállás… …kiszállást követően már nem, de nem haragudna meg, hiszen van ennyire inteligens, hogy figyelembe és szem előtt tartsa az én vágyaim. Kiszállni mért érdemes? Szerintem nincs értelme, hiszen a legkisebb eredményt, amit produkálsz azt is mindig megfizeti a cég maradéktalanul, és a legjobb minőségben. Meg mért szállnál ki? Eleve egyszer elindítod ezt a dolgot úgy fog idővel hömpöpölyögni akár egy lavina, azaz egyre jobb lehetőségeket tár eléd.
    Azért érdekes dolog hogy a bónuszpapírról így vélekedsz, hiszen ugyan ez érint téged is, azaz újra csak magad és a saját vállalkozásod minősítetted, sőt hogy azt akarod ezzel sugározni hogy nincs értelme vállalkozni senkinek, hiszen bármennyi pénz után sem marad pénzed… …amit nem igazán értek…
    Eleve az FLP vállalkozóinak sokkal kedvezőbb adozási lehetőségeik vannak, amit a cég biztosít és garanciát is köt rá, amit minden országban aláírtak ahová eddig betette a lábát!

Nem értek veled abban hogy megkeresték volna a lakosság 80%-át, hiszen eddigi ismerőseim közül maximum ha 4-5 volt aki ez előtt találkozott vagy valamennyit hallott a cégről… ...az ennél is legfurább hogy akik hallottak róla akkora ösztönzést kapnak 2. alkalomra, vagy lehet hogy minél többször hallották annál jobban értették hogy mibe lehetetlen belekötni, és átcsatlakoztak.
    Az FLP-t Rex Maughan és pár kutató munkája kezdte el, hiszen ők kezdték el terjeszteni, érdekes módra mégsem ők a legsikeresebb termékforgalmazók, sőt említés nem esik róluk, hol ott ők kezdték el ezt, és mégis egy olyan fiatalember európai legsikeresebb üzletembere, aki kb 50 vagy 100 ezredikként csatlakozott… …Magyarországon pl Szabó József volt aki elsőként reigsztrált ismereteim szerint, mégis Berkics Miki uralja ezt. Mért van? Mert nem piramis, mert a piramisban az kaszál aki behozza, itt meg határt húz a cég hogy mennyi ember után kaszál. Van egy gyereked, egy unokád, és dédunokád azért fizet a cég, de az ő gyerekeikért nem, és az alattuk lévőkért sem… …ez csak példa.
    Ergo mindenki ugyan akkora eséllyel tudja megkezdeni.
    Különben nem értem hogy létezik hogy az én szponzorom bónusz tekintetben megelőzi lassacskán az ő szponzorait, és sokszor értékesebb és nagyobb jellegű ösztönzőkre minősül mint ő maguk…
    Lordolgok: Egyáltalán nem mondtam hogy nincs az FLP-én kívül más hely, ami szintén mlm rendszer, és ne lenne valaki érdekelt a fejlődésedben, de beláthatod hogy nálatok mindig újra és újra kell teremteni az adott körülményeket, így kevesebb esélyed van ugyan ennyi munkával előrrébb jutni mint nálunk.
    Nagyértékű ajándékban érthető az általad kifejtett eszközök is, hiszen értéket képeznek, de nem értékes számunkra nézve. Én ezt inkább úgy értettem, hogy hálájukkal amit kifejeznek, pl közösen eltöltött nyaralás, hiszen emlékeket ugyebár venni nem lehet, csak mástól kapni, pláne ha ezt szívből teszi.
    Azt meg te magad sem moshatod hogy agymosás az FLP hiszen ezzel magad, az mlm-et, de főként az Avon-t támadod, miközben elvégre neked ez az anyagi forrásod, hiszen állítólag 20 családnak segítettél valamiben…
    Biztos vagy abban, hogy ez esetleg neki mentálisan és fizikálisan jót tett, hogy valamitől megfosztottad, ahelyett hogy rávezessétek? Illetve biztos vagy abban, hogy sunyiban nem gyújt rá mikor nem láttátok, látjátok? Nem vennék mérget rá. Esetleg mondta hogy köszöni hogy ezt megtettétek? Elvégre a cigi árát elköltötte, és ti mégis elvettétek azt, amit abból a pénzből kapott amiért előtte megdolgozott.
    Szóval sem mondtam hogy nem felelősség teljes dolog az a pozicíó amit elfoglalsz, viszont ez csak egy iskola. Az iskola senkinek nem biztosítja az iskola végeztével hogy sikeresek lesznek, habár elvégre mindenki ugyan azt tanulja egy osztályban, mégis van aki az adott szakmában semmire sem viszi, és közben temérdek sok pénzünk fogy el, ennek reményében. Amint meg elmondtad te ezt újra és újra meg kell csináld, miközben mi dönthetünk arról hogy ehelyett azt az időt inkább a családdal, barátokkal és szereteinkkel akarjuk-e tölteni el.
    Átlag felfogás kimeríthető abban is, hogy rengeteg ember fél információk által akar hírnévre szert tenni, illetve úgy mutatni magát mint ha mindent tudna róla. Biztosan te is találkoztál az Avon közben olyan dolgokkal, mikor volt aki nem akart szinte meghallgatni sem, hiszen azt mondja hogy ismeri már, és nem csatlakozott csak emiatt, de van aki mégis végig hallgatta, hol ott ugyan ilyen kifogása és indoka volt(azaz hogy ismeri), ma meg esetleg családjának jelképes jövedelmet visz haza ez által!
    Elnézést, hogy az országos dolgot félre értettem, csak számomra azért volt sértő ez a dolog, mert az FLP országa én álláspontom szerint bennünk van, fővárosa meg a szívünk, hiszen aki csatlakozott, és csinálja az biztosan szívből csinálja ezt.
    Ez viszont nagyon jó ötlet tőletek hogy nincs tévé, hiszen meggyőződésem hogy a híradó, és egyéb magazinok az egyik okai annak, ha valaki szorongóvá vállhat, vagy negatívvá, hiszen mai napig alig hallottam hírekben pozitív jellegű hírt, ami az embereket kirángathatná legalább egy kicsit a monoton életükből. –Ez a dolog nagyon bejön.
    Nem vagyok az Adolf csoportjában, de képzeld van annak oka hogy ilyen jól haladnak, nem hiába vannak a top 5-ben, vagy talán 3-ban benne… Amíg neked a pénz hajkurászása látszik a munkájukról ők valóban azt teszik amit szeretnek, és amíg te irodádban vagy otthon ülsz ők jól érzik magukat szereteikkel, amit bármikor korlátlanul megtehetnek, hiszen függetlenné váltak, ellenben veled.
    Tudod mért hánysz ettől a stílustól? Mert zavar téged az hogy ők szebbek, egészségesebb, gazdagabbak és függetlenek. Hidd el nem 1 igazgató került ki a rendszerben akik azt akarták megmutatni hogy nem működik, közben meg életükké vált, és hasonló véleménnyel voltak. Ahhoz hogy az ember keressen több százezreket, vagy milliót ahhoz fel kell nőni.
    Miből gondolod hogy nagyobb segítség lenne az ha másoknak én venném meg a készítményeket (egyébként meg nem gyógyszer, hiszen te ennek tituláltad). Abszoludt nem jelentene rájuk nézve segítséget, hiszen ők maguk dönthetik el hogy mit szeretnének kihasználni, kipróbálni, a saját kártyájukra, saját felelősségre, majd ha tetszik ajánlják. Ennyi erővel megmerem feltenni azt a kérdést: Ha ennyire magabiztosnak érzed vállalkozóként, akkor tuti kell legyen bőr a képeden, és pénz a tárcádban… …ha neked van tucat rokonod hánynak tudsz korlátlanul segíteni?!Mi is tanuljuk ezt a szakmát, ahogyan eddig mindenki, nem fogunk senkit ettől megfosztani, főleg nem bele kényszeríteni abba hogy ezt márpedig kipróbálja! Saját döntése!
    Azt meg megkérem hogy ha lehet továbbiakban meg ne is írj, hiszen kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványod az első hozzászólásod alkalmával, de ezt folytattad egészen utána is folyamatosan. Nem gondolod hogy vannak itt olyan emberek, akik ezeknek a részesei?!
    Ajánlom neked, hogy inkább hívd fel az Apeh-ot, írj levelet a köztársasági elnöknek, vagy bármelyik szervezetnek, hiszen ezt én is megtettem még az elejénél, mert ők biztosítanak téged ezeknek valósságáról. Eleve ha nem lenne benne igazság a fogyasztóvédelemhez lehetne vinni az ügyet. Orvosi és egyéb kutatómunka támasztja alá a működését… …ha nem lett volna az amit ígér az üzleti terv, akkor nem tudott volna fennmaradni 32 éven át, és nem fejlődne ennyire rohamosan!
    Ennyit rólad, és nem akarok bunkó lenni, de tőled már nem várok hozzá szólást, mert ez a fórum nem lesz attól trendi hogy idejön egy jött-ment akinek nem volt kitartása magával szemben, és össze trágárkodja a fórumot!
    Lordolgok:

Teljes mértékben elfogadom hogy más utat választottál, mint ahogyan lejjebb is sok sikert is kívántam hozzá teljes szívemből és őszinteségemből, az hogy folytattam a kommentet annak az volt az oka, hiszen illedelmesnek tartottam hogy megválaszoljak olyant, amit tévesen ismersz, hiszen nem érdekem hogy jobb ismeretekre tegyek szert hiszen nem FLP-zel, nem ismerlek, mégis fontosnak tartom ezt így „baráti” szempontból. Azért nem tartom aljasnak hogy ezt idéztem, hiszen biztosan sokan vannak akik magukra ismernek ezekben a sorokban, és pont nekik próbálom elmondani hogy okkal értesültek az FLP-ről, és hogy eltörölhessem a kételyeket. Gondolom te sem szívesen olvasod az Avon fórumban azoknak a szövegeit, akik céltvesztetten próbálnak minden rosszat ami megtörtént velük életükben az Avon számlájára írni.
    Abszoludt nem tartom gyűlölettől fröcsögönek az idézett sorokat, viszont elnézést, van hogy olykor elkap a hév, hiszen szívem legmélyéről szólok ha FLP a téma, főleg hogy tudom hogy erre nem csak én hanem mások is képesek.
    Az életben elhiheted, hogy az általad leírt haveri ismerősöd, akit elhagyott a vőlegénye, anélkülis is elhagyta volna hogy MLM-ről lett volna szó, hiszen maga a házassági papír is nagy felelősségel jár, és valószínüleg az adott vőlegény nem volt felkészülve erre, hogy mással ebben osztozni tudjon.
    Érdekes módra én ennél sokkal különb elválásokról hallottam, aminek tanúja is lehettem, ahol mindketten flp-sek voltak, ők is idővel jöttek össze, mégis a válás után is nagyon jó barátok maradtak, sőt hogy még ezek után is segítették egmást az üzletben is, nem csak a magánéletükben. Emberfüggő dolog ezt, ebből nem szabad közhelyet csinálni, hogy ez MLM-esekre vall.
    Elnézést 19 évesen nem futok a pénzem után, hiszen nincs főállású munkahelyem általános szférában. Ergo nem kell mindennap valahova bejárjak, hogy minden hónapban ugyan azt a lóvét kapjam, ahol semmi fizetés emelésre de előléptetésre sem számíthatok. Egyik főnöködnek sem lesz érdekében hogy átvedd a főnöki székét…