Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • lordolgok
    Hadd írjak le egy saját példát. Szakközépben egy felettem lévő lány, aki a haver-kategóriába tartozott, belépett egy másik mlm- rendszerbe. Engem is csalogatott, de nem léptem be. A haverság megmaradt, de egyre jobban begubózott és az mlm-nek élt, csak akkor lett valamivel jobb a kedélyállapota, amikor egy év után összejött azzal a sráccal, aki beléptette, nem sokkal később el is jegyezték egymást. Kb. olyan 7 éve ismerjük egymást, 6 éve lépett be. Ezután elkezdett az esküvőre hajtani, és amikor úgy érezte, hogy egészségügyileg is - pollenallergiás volt, de a szerek, amiket árultak, hatottak - és pénzügyileg is (ez volt olyan 3 éve) jól van ahhoz, hogy most már visszatérjen a "polgári" állásához és kezdje szervezni az esküvőt, kilépett. Erről már csak akkor szereztünk tudomást a haveri körrel, amikor egy bulin arra a kérdésre, hogy "hát hol van a vőlegényed", elbőgte magát. Elmondta, hogy amikor a párja megtudta, hogy kilépett, felhívta és mocskos módon leordította, hogy hát hogy tehetett olyat, most mindkettejük karrierjét elrontotta, mert ennek tuti híre megy, meg ilyenek, aztán közölte, hogy felbontja az eljegyzésüket, pár nap múlva meg is jött a postás a borítékba süllyesztett gyűrűvel.