Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Egyébként ezek a kérdések, hogy:
"Hány ismerősöd volt eddig életedben aki ..... .... ....?"
azért rosszak, mert az FLP-sek azt felejtik el, hogy ezek a "jó ismerősök" csak addig teszik ezt veled, amíg ÉRDEKELTEK benne. Ergo, amíg látják, hogy pénzt keresel nekik. És ha valaki ennyire szűklátókörű, hogy ezt nem látja be, akkor nem is lehet vele vitázni.
Egy FLP-s jótevő ismerős NAGYBAN SZARIK MAJD RÁD, ha közlöd, hogy most fél évre (vagy végleg) kiszállsz az üzletből, sőt, lesajnálóan fog kibeszélni a többi jótevő FLP-s haverjaival / munkatársaival.
Az FLP-s barátaid csak addig barátod, amíg agymosott robot módjára ugyanazt teszed / mondod, amit ők (hallani akarnak). Ezt ki is mondják: a másolhatóság az alapja mindennek.
Nos, én jelenleg olyan dolgot teszek az életemben, ami NEM MÁSOLHATÓ. Ezért vagyok elismert abban, amit csinálok és ezért nézem le az összes MLM-mel foglalkozó emberkét, illetve azokat, akik megpróbálnak engem meggyőzni, hogy én milyen rosszul csinálom a dolgaim :) Szánalmas. De persze amikor bónuszpapírt kell mutogatni, akkor már mindegyk bekussol. "Őőő, még nem tartok ott, de a szponzorom igen" - szarok a szponzorra, 5 éve elkezdte, volt ideje egy még nem ismert MLM faszsággal behülyíteni az embereket, de TE, aki most kezded el, NEM LESZEL BENNE SIKERES. Ennyi.
Mellesleg a bónuszpapír is milyen már? Ott van, hogy mittudomén 450 ezer forintot utaltak neki. Ahaigen, namost ez alkalmazotti fizetés? NEM. Ergo vagy vállalkozó vagy, vagy bt-d vagy kft-d van, de csak így tudod kivenni a cégből a pénzed. 450 ezer forintból, ha még be is jelented magad minimálbérre (mert ugye TB-t nyilván fizetsz magad után, stb, stb.) mennyi pénz fog maradni, amit legálisan elkölthetsz az adózás után? Elárulom: lószar sem. Szóvel jöhet nekem bárki bónuszpapírral, kiröhögöm. :) Én tisztán többet keresek, mint amit az átlagnál jobban kereső MLM-es ügynökrobot a bónuszpapírján lát, de abból ő még adózik is.
És ehhez állítólag nem kell semmit tennie, CSUPÁN heti 7 napban ezzel foglalkoznak, mert pl. az FLP-nél már hétvégén is családi tájékoztatók vannak, vagy éppen valami fasz agymosó rendezvény, ahol örülünk egymásnak és elhisszük, hogy igen, Te is lehetsz ilyen jó!!!
Érted, kiáll a Berkics Miki (akit speciel tisztelek, de mindegy) és azt sugallja, hogy igen, Neked is lehet Ferrari-d, stb, stb.
Azt valahogy ELFELEJTIK elmondani, hogy a Magyarországon élők kb. 80%-át MÁR MEGKERESTÉK AZ FLP ÜZLETTEL. Az lehet, hogy törzsvásárlói kártyája "még alig van valakinek" és "még előttünk van a sok munka, hiszen alig pár százezer ilyen kártya van, sehol sem tartunk, sok még a tennivaló", DE 100 emberből 80 már ISMERI az FLP-t, és azért van ilyen KEVÉS kártya, mert akik ismerik már az FLP-t, mind NEMet mondanak rá! És kurvára nem fognak igent mondani a TE KEDVEDÉRT ÉS 2 SZÉP SZEMEDÉRT SEM!
Az FLP-t aki elkezdte 10 éve, az ronggyá kereshette magát, aki elkezdi most, annak vagy kurva nagy szerencséje van, és lesz belőle pár milliója, de előbb utóbb kipukkad ez az egész.
Folyt köv.