Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Mojlepque #377 Hány ismerősöd van aki életed során abban volt érdekelt hogy több pénzt keress mint ő?
Hány ismerősöd van, aki életedben 1 jó gesztusért adott jelképes vagy nagyértékű ajándékot akár minden évben?
Hány ismerősöd van, akinek képes lennél a szemébe nézni, ha őt megfosztod ettől az üzlettől, ha esetleg őt érdekelné ez a szféra?
Hány ismerősöd van, akinek segítettél abban hogy egészségügyi szempontból segítsd az állapotát, és szívből jövő köszönetet kapj?
De nem is folytatom, ezek egyeseknek úgysem mondanak semmit, illetve felszínes dolognak tartják, vannak akik marketing fogásnak, és vannak akik csak közhelynek - de nem zavar. Mindenkinek a saját alanyi joga véleményt formálni ezekről vagy bármi másról, de szerintem alanyi joga is, hogy a fórumban azt írja amit ő gondol és érez, ha szerinte ez másokat motivál, és segít - főleg hogy ez a fórum az üzletépítőknek és fogyasztóknak alapult meg, nem pedig azoknak akik kételkednek benne.
Mikor nekem Magyarország legnépszerűbb svéd bútor és dekoripari boltjában tudatták hogy lehet hogy nem sokáig kell menjek, mert várható a vissza esés, illetve mikor állás interjúra hívtak és az aszisztens elmondta mennyi kétely van munkaszempontjából, az meggyőzött engem arról, hogyha változtatni akarok az csak és kizárólag rajtam múlik, illetve az is ahogyan élek. Ez nem túl kecsegtető számomra, de szerintem még nektek sem, mert az áfa, benzindrágulás és isten tudja még hogy mi nőtt meg a "válság" végett elég indok a kételyekre általános helyeken - általánosnak meg ez nem mondható, mert akkor nem ez az üzlet lenne Magyarországon a legtöbbet és legjobban adózó cég, és nem lenne külön irodája az APEH-nál sem. Utánna lehet nézni bátran.