817
Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Mojlepque #377 Hány ismerősöd van aki életed során abban volt érdekelt hogy több pénzt keress mint ő?
Hány ismerősöd van, aki életedben 1 jó gesztusért adott jelképes vagy nagyértékű ajándékot akár minden évben?
Hány ismerősöd van, akinek képes lennél a szemébe nézni, ha őt megfosztod ettől az üzlettől, ha esetleg őt érdekelné ez a szféra?
Hány ismerősöd van, akinek segítettél abban hogy egészségügyi szempontból segítsd az állapotát, és szívből jövő köszönetet kapj?
De nem is folytatom, ezek egyeseknek úgysem mondanak semmit, illetve felszínes dolognak tartják, vannak akik marketing fogásnak, és vannak akik csak közhelynek - de nem zavar. Mindenkinek a saját alanyi joga véleményt formálni ezekről vagy bármi másról, de szerintem alanyi joga is, hogy a fórumban azt írja amit ő gondol és érez, ha szerinte ez másokat motivál, és segít - főleg hogy ez a fórum az üzletépítőknek és fogyasztóknak alapult meg, nem pedig azoknak akik kételkednek benne.
Mikor nekem Magyarország legnépszerűbb svéd bútor és dekoripari boltjában tudatták hogy lehet hogy nem sokáig kell menjek, mert várható a vissza esés, illetve mikor állás interjúra hívtak és az aszisztens elmondta mennyi kétely van munkaszempontjából, az meggyőzött engem arról, hogyha változtatni akarok az csak és kizárólag rajtam múlik, illetve az is ahogyan élek. Ez nem túl kecsegtető számomra, de szerintem még nektek sem, mert az áfa, benzindrágulás és isten tudja még hogy mi nőtt meg a "válság" végett elég indok a kételyekre általános helyeken - általánosnak meg ez nem mondható, mert akkor nem ez az üzlet lenne Magyarországon a legtöbbet és legjobban adózó cég, és nem lenne külön irodája az APEH-nál sem. Utánna lehet nézni bátran. -
Mojlepque #376 Senkisem mondta hogy miattam csatlakozz bármelyik mlm-be, meg azt sem hogy ez legyen a vágyad hogy cég költségén utazz.
Gyűlöletet nem tudom te miből vettél, hiszen összes üzenetem írása közben csak azt írtam amit érzek és gondolok, amit azért írtam hogy a reményt vesztett emberek, illetve akik flp tagok csak célt és irányt vesztettek újra feltudják eleveníteni azt amiért elkezdték.
Úgy gondolom a fórum eredetileg azért alapult hogy tapasztalatainkat és véleményünket osszuk meg, nem pedig arról hogy bárki mást átkozzon, vagy a céget ossza le bármiért, főleg nem azt az üzletpolitikát ami emberek millióinak valóságosan egyetlen kiút volt a mókuskerékből.
Másrészt nem a rábeszélés és meggyőzés az erősségem, sem a feladatom, nem muszáj elhinni ebből 1 sort sem. Alkalmazott??
Azért érdekes ez, hiszen nincs munkáltatói szerződésem az FLP-vel, mindössze partneri viszonyban, amiben ő partner abban hogy biztosítja számunkra hogy a termékeket kitermeli, szállítja, forgalomba helyezi majd eladja. (Olyan mint amikor italboltos ismerősöddel kötsz üzletet hogy ajánljad az üzletét, és x y mennyiségben kapsz a bevételből... ...ergo nem vagy az alkalmazottja. Érdekes is lenne az adóbevallásod egyszerre 2 munkahellyel pl)
Nem tévedtél azzal hogy nem kell dolgozni, hiszen kell. Az másik kérdés hogy azért dolgozol hogy esetleg pont és üzletpolitika szempontjából feljuss, ja meg anyagilagg jobban keress többszörösen, vagy azért mert az a munkád amit szeretsz csinálni.
Eleve szint nem veszthető el, ami azt jelenti hogy egyszer amit produkáltál az állandó eredmény, illetve csökkenésre sem lesz valószínűség, ami kimeríthető egyrészt az emberek igényében, másrészt abban hogy ha ismered a céget, vagy olvasol Times magazin-t, akkor azt olvashatod hogy hónapról hónapra egyre nagyobb és nagyobb a bevétel... ...bevétel meg abból keletkezik hogy az emberek használják a terméket, ajánlják, illetve ha elfogy megveszik.
De mért veszik meg? Esetleg mert látnak benne perspektívát, illetve mert elégedettek, mert mondjuk meg őszintén te sem szívesen használsz olyan szolgáltatást, amivel elégedetlen vagy.
Lehet azzal keresed a pénzt hogy beszélsz, de neked ezt mindennap meg kell tenned, amíg nyugdíjba nem mész, miközben a mi munkánknak minden eltöltött percét a pénz kifizeti, amíg csak élünk.
Amit te megláttál az mlm-ben, az biztosan nem itt láttad, hallottad, olvastad, hiszen tudnád hogy csapatmunkáról van nálunk szó. Nekem is van egy szponzorom mint mindenkinek, aki segít, hiszen érdekelt egyrészt anyagilag, másrészt barátilag is abban hogy fejlődjek. Hiszen keresni máson nem tudsz itt, csak együtt.
Ergo hiába van egy partnered az üzletben, attól nem kapsz pénzt, csak ha forgalmat produkál. Hogyan és miből produkálja? A tőle és más jeles vezetőktől megtanult tapasztalat alapján építi az üzletet, amint meg mondtam a forgalmat abból produkálja hogy másokkal megosztja hogy hogyan jutnak hozzá ezekhez a prémium kategóriás készítményekhez.
Egyébként meg a terméket nem tőlünk veszik, hiszen nem eladunk, ezt tiltja az üzletpolitikánk is.
Magyarországon meg azért van ilyen vélemény az MLM-ről mert z emberek nem tudnak ehhez a dologhoz felnőni. Ugyan így volt anno mikor Amerikában már több éve mehetett a dohányárú, alkoholos italok, egészségügyi betétek reklámja, itt mégis tiltva volt. Manapság is vannak olyan országok ahol ezeket még nem nyomathatják, de meg is látszik a gazdaságukban, az átlag életkorban, életszínvonalukban stb-ben.
A körbe súgos játék meg ez esetben teljesen ellentétes ezzel, hiszen nem így működik mint ahogyan feljebb is meg lentebb is megírtam, hiszen itt közvetlen segítséget kapsz a szponzortól, felsővonaltól, testvérvonaltól, de még olyanoktól is akik nem érdekeltek már a te anyagi helyzeted megváltoztatásában.
Hidd el szoktam vinni az embereket nyílvános infóra, olyan csapatok vannak ott, akik közvetlenül nem érdekeltek az én előrejutásomban, mégis bárkit várnak oda, ahhoz hogy ismerőseidnek bemutasd az FLP világát, illetve hogy te magad is tanulhasd napi szinten ezt a szakmát.
Az FLP országát nem úgy kell érteni, ahogyan te értetted, és nem akarlak megbántani, hiszen nem is ismerlek, de oktatásszervező beosztásod létedre baromira rosszul fogtad fel ezt is, akárcsak 1-2 előző hozzá szólást.
Nem tagja semminek, hiszen magánkézben lévő vállalat, ami a tőzsdén sem szerepel, így van lehetőségünk arra hogy már 32 éve élvezzük a termékek elérhetőségét, és azt hogy a világon egyedülálló módon a pénz inflálódása, gazdasági világválságok és egyéb tényezők ellenére is az árak maximum csak csökkenni tudnak, és nem tudják szétvásárolni a céget.
Annál inkább viszont partner egy olyan programban, ami úgy látszik az itteni fórum olvasók között nem ismert, ami környezetvédelemről, szegények-árvák-betegek segítségéről szól.
Ezt azért tartom különösen fontosnak, hiszen a környezetvédelem megnyílvánul abban hogy a termékek csomagolásai környezetben adalékanyagok nélkül lebomlanak, és újrahasznosíthatóak.
Árváknak és betegeknek mondhatni éves szinten húznak fel újabb és újabb intézményeket, ahol őket világszínvonalú oktatásban és ellátásban részesítik (pl Magyarországon a Magyar Rák Alapítványnál a termékeink 75%-ban megtalálhatóak [tobbi 25% dekorkozmetika, stb], és komoly felülbírálás és kutatómunkák után kapott meg világszínvonalú minősítő pecséteket is)
Valószínüleg láthattad a MC Donald's klippjét, ami pont azt mutatta be, hogy a befolyt összegből más cégek együttműködése által sikerült 2008-ban kb 10 új ápolóközpontot, iskolát felhúzni, így még a társadalom tagjainak több száz munkát is biztosítottak.
Neten elég sok helyen lehet erről olvasni, és többnyire legtöbb helyen vastag betűvel, és aláhúzva kiemelik hogy ezeknek a forrásának 80%-át az Aloe Vera alapú készítményt forgalmazó top 1 cég finanszírozta. Nevet azért nem írtak, mert ez költségráfordítás lett volna részükről, amit vissza kellett volna építeni a termékek árába is, mégsem történt meg.
A következő linket pedig nem azért másolom be hogy elhitessek bárkivel bármit, hiszen nem kell, majd mindenki lekövetkeztetheti a konzekvenciát, bár a közepe illetve vége elég érthetően elmagyarázza hogy ez a rendszer nem egy új kelletű dolog, főleg nem a felső tízezer, vagy "kiválasztottak" üzlete.
Nem FLP orientált, így szó sem esik benne az FLP termékekről vagy magáról az üzletről, ez csak általános szférában dolgozó személyek számára teszi érthetővé amit kínálnak egy ilyen lánculattal!
http://www.youtube.com/watch?v=ln9VMrEj8XM
-
lordolgok #375 Bocs, de ezt nem tudom kihagyni. Hol terül el az FLP országa? Mi a fővárosa, devizaneme, tagja-e az EU-nak (ha Európában van), a NATO-nak, stb? -
lordolgok #374 Tudod, sokáig gondolkoztam azon, hogy egyáltalán válaszoljak-e neked. Tudod, neked is el kellene gondolkoznod pár dolgon, még mielőtt billentyűzetet ragadnál. Különben nem lenne ilyen gyűlölettől fröcsögő komment itt az oldalon. Sajnos én is felvettem ezt a stílust, és mivel te vagy a gyakorlottabb, le is győztél. Mindenesetre még megírom ezt a kommentet, és ha érdemi válasz érkezik rá, csak akkor reagálok.
Először is, nekem sosem volt az az álmom, hogy egy cég költségén eljussak valahova. Ez egyáltalán nem vonz. És a produkciód alapján az mlm se vonz. Az álmaimat enélkül is meg tudom valósítani, az általad annyira utált vállalati létben is. (De most tényleg: te milyen minőségben dolgozol a Forevernél? Úgy értem, te itt is ugyanolyan alkalmazott vagy, mint bárhol másutt. Ez a meggyőződésem, és bármennyit is vered a billentyűzetet, az ellenkezőjéről nem fogsz tudni meggyőzni.) Másrészt az életem - mint ahogyan a tiéd - nem a válságról szól. Tudom, hogy nem érdekel, de amellett, hogy fölvettek az egyetemre, ahol dolgozok, phd-hallgatónak is fölvettek. Nekem, mondhatni, ezzel egy újabb álmom teljesült be, és ezen a fikázásod se tud rontani.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek, de szerintem az assistant manager szinttől feljebb sem fogsz hátradőlve iszogatni valamit a Csendes-óceán partján. Gondolom valamennyit ott is kell majd dolgoznod, bár elismerem, hogy kevesebbet, mint bárhol másutt. (Ez csak saját ügy, de mondjuk én bele is bolondulnék, ha nem lenne feladatom, függetlenül attól, hogy azt a bizonyos feladatot más adja ki, vagy én magam. Egyszerűen képtelen vagyok csak ülni és nézni az eget, vagy megnézni a moziban egy újabb bugyuta filmet. Másrészt itt, az egyetemen mint oktatásszervező vagyok. Kollégámmal együtt - ő is csak 30 éves, én 25 - nálunk min. 10 évvel idősebb emberkéknek készítjük el az órarendet; és a tanárok legalább fele doktorált, plusz ide tartozik a tanszékvezető prof is. Úgyhogy mondhatni - ennél szebben nem tudom mondani - minden tanárnak az idejét mi osztjuk be, "úgy ugrálnak, ahogy mi fütyülünk". Másrészt én is azzal keresem a kenyerem, hogy "pofázok", szeptembertől már tanítani is fogok szerencsére. Ezt csak azért írom, hogy vedd már észre, nemcsak te vagy felelősségteljes pozícióban.)
Más. Én abban látom az mlm legfőbb problémáját, hogy tényleg rábízzák az emberre a saját boldogulását, úgymond az ember itt a maga ura. Ez egyfelől tényleg jó dolog. Olyan rejtett erőforrásokat hasznosíthat, amiről eddig fogalma sem volt. De ez szerintem erősen kétélű fegyver is. Mivel itt a személy az, aki ajánl dolgokat (akár étrendkiegészítőket, akár edényeket, akár szépségápolási cuccokat), nem a reklámok, a boldogulása tényleg a saját kezében van. Neki kell megtennie mindent azért, hogy legyen ember alatta, vegyék tőle a terméket, így lesznek olyan megszólalások, mint mondjuk nálad. Egyáltalán, elgondolkoztál azon, miért ilyen rossz úgy általában az mlm - bármilyen mlm - megítélése itt Magyarországon? (És kérlek, ne gyere a "jellegzetes magyar mentalitással", mert ez csak egy közhely, abból is a lerágottabbik.) Másrészt én nem szoktam Colgate-fogkrémet reklámozni. Nem ezt használok, de azt se. Tudom, hogy a környezetemben lévők vannak olyan értelmesek, hogy nem nekem kell nekik fogkrémet ajánlani. Nem tudom, te játszottál-e ilyen fülbesúgós játékot. (Körben ülő gyerekek, az egyik belesúg a mellette ülő fülébe valamit, és körbemegy a láncon). Én igen, és emlékszek arra is, hogy általában teljesen mást súgtak az indítónak a fülébe, mint amit ő elindított. Sajnos az a véleményem, hogy ez előfordul sokszor az mlm-nél is. -
Mojlepque #373 Illetve nem hogy 19 évesen nem kell a pénz után fussak, hanem az egyszer kidolgozott munkának köszönhetően a jövőben sem fog problémát jelenteni az sem, ha nincs általános szférában értendő főállású munkahelyem. -
Mojlepque #372 Mert azzal hogy "pofázok" róla már csinálom is! Ezen kéne elgondolkoznod mielőtt írsz.
Az ha valaki azt írja hogy nem csinálja nem jelenti azt hogy abszoludt nem foglalkozik vele, hiszen nem lennének csatlakozóim, apropó nem tudnék másmódon eljutni a cég költségén külföldi utazásokra.
Eleve egy felépített szint folyamatosan csak fejlődni tud, vissza esni nem, hiszen az emberek igényei nem fognak úgy megváltozni hogy egyik nap mosnak fogat másnap meg nem, ergo épül magától supervisor szinttől, így a barátaimmal és a hobbimmal több időm van foglalkozni.
Ha meg érdekel legkésőbb október 15-ig assistant manager vagyok azaz 13%-os, hiszen ennyi új csatlakozó van azok ellenére hogy míg a világ a válságról szól egyre nagyobb és nagyobb az FLP országa és csapata.
Ez olyan dolog mint ha ajánlanád a Colgate foggélt az ismerőseidnek, nekik beválik akkor tovább ajánlják és egyre nagyobb és nagyobb hasznot produkáltok az adott cégnek (max nem fogsz kapni egy fityinget sem.
A csesztetés meg nem csesztetés, hiszen kézzelfogható válaszaim vannak.
Közelebb jutottam, hiszen nem kell 19 évesen munkák után szaladgáljak hogy ne egyik napról a másikra élljek, nem dolgozom napi 8 vagy több órában, nincs főnököm, nincs senkinek semmi elvárása ilyen téren velem szemben, illetve olyan dolgokat is megtudok venni ami 1 évvel ez előtt vágyak voltak. Lehet ha éppen nem éppen luxus autó, lakás, luxus eszközök, viszont a VHO által írt teszt alapján az egészséghez vezető úton tartok, hiszen a teszt alapján az egészség alapja: Fizikai, mentális és szociális javak.
Egyikben sem szenvedek hiányt, és ez napról napra egyre jobb mértékben változik. -
lordolgok #371 Ui.: ezt most nem csesztetésből kérdezem. Sikerült elérned az álmaidat, vagy legalább a közelükbe jutnod? Bocsáss meg, de nem mentél el a kisebb álmok mellett? -
lordolgok #370 Furcsa, eddig azt hittem, hogy Debrecenben élek, és nem Budapesten. És magamhoz nyúltam, és kiderítettem, hogy lány vagyok, és nem fiú, mint Dinamic. Úgyhogy még próbálkozz, hátha a következő jobban sikerül. Én speciel tudom, hogy Debrecenben élek, innen netezek, ez biztos. Ezt jobban tudom. De ha nem akarod elhinni vagy felfogni, az már tényleg nem az én problémám. De tudod mit? Ezzel tényleg zárjuk le a témát. Hihetetlen, mennyire bele tudsz mindent magyarázni a szavaimba, és amikor kérdezek tőled valamit, arra csak támadást kapok a képembe, és semmi kiigazítást.
369-es kommented: írt ide Pyrex is, ha jól emlékszem, aki benne van, és
csinálja. (Talán azért nem írt tovább ide, mert úgy gondolja, hogy inkább csinálja, mint pofázik róla. Apropó! Te miért csak beszélsz róla, miért nem csinálod?)
Én elhiszem neked, hogy neked ez bevált. Csak könyörgök, ne egy ilyen alig 19 éves zsebcirkáló mondja meg nekem, hogyan alakítsam az életem! Mert kösz, de én úgy gondolom, sokkal többet elértem az mlm nélkül, mint te az mlm-mel. Úgy gondolom, fontos kérdéseket tettem fel neked (nekem legalábbis fontosak lennének), amire te szabályosan lehülyéztél. Na de mindegy. Úgy tűnik, te a szexről csak beszélni tudsz... -
Mojlepque #369 És mivel a fórum témája már eltér az eredeti alapítási elvtől, így célszerűbbnek tartanám ha valóban olyan írna ide, aki ismeri, és TAPASZTALATA VAN VELE. (elnézést ha obszcén leszek, de a szexről is hiába beszélünk hogy milyen jó, ha valójában nem is tapasztaltuk még meg) -
Mojlepque #368 Egyébként meg az hogy ti 1 felhasználó vagytok jön pl onnan, hogy sikerült kideríteni még a javaslat előtt hogy melyik ip címről jönnek a beszélgetések, és az admin(ok) egyértelműen kimutatták hogy ha nem is 1 háztartás, de legalább 1 település és körzet ahonnan ír a kettő felhasználó, és a másik véletlen összefüggés pl az, hogy mind ahányszor "kettőtökről" volt szó, alig pár perc elteltével jöttek egymás után az üzik.
Valóban elnézést, ha nem ugyan azok vagytok, én sem lehetek tökéletes, csak igen fura véletlen számomra. -
Mojlepque #367 Nem voltam felháborodva, és nem is volt szándékomban húzni senkinek az agyát! Eleve ez a hozzá állás hogy ezt feltételezed, főképpen miután próbálod mindenki előtt beadni hogy a napi több órás munkahely többet nyújthat mint ez, ez inkább mutatja hogy felvagy háborodva...
Haragudni az a személy szokott, aki a csatában az igazság terén elveszti érvényét, ezért is van, hogy próbáltál eddig bele kötni minden hozzá szólásba.
Másrészt ez nem támadás, hanem mindössze a saját tapasztalataim az életről. Nem vagyok ugyan időskorú vagy 30-on felüli, de eddig egyik munkahelyem se tette lehetővé hogy a fizetésem megkapjam munkavégzés nélkül is akár, illetve hogy egyszeri teljesítményemért folyamatosan vigyenek utazni európa szerte.
Dynamic: ha üres szavakkal tagonyáznánk, annak nem lenne értelme. Eleve ha nem működne az FLP mért "pofáznánk feleslegesen és dobálnánk üres szavakkal". Eleve minden lánculatot a fogyasztók tartanak fel, mint ahogyan személyemben én magam is az FLP-t...
A legnagyobbaktól meg azért nem hallhatsz ilyeneket, mert túlságosan ismernek már minden kifogást, indokot, illetve elég jó ember ismerők ahhoz, hogy felismerjék időben hogy kire illetve mire érdemes szánni az idejüket.
Igaz az én esetemben csak azért történik a folyamatos beszámoló, hiszen ez a klubb leginkább az FLP-seknek nyílt meg, nem pedig annak, aki félinfóból próbálja lekövetkeztetni a lényeget.
Értsd: Vannak olyan dolgok amiket meg kell csinálni, meg kell tapasztalni, és utánna levonni a következtetést. Érdekes dolognak tartom ha nem értél el semmit és folyamatosan dolgoztál vele, hiszen én is kis senki vagyok végülis, nem vagyok nagyfejes, mégis ugyan annyi idővel és ugyan annyi munkával elérem azt mint más ugyan így...
Erre nem is akarok többet mondani, hiszen olyan nincs hogy valakinek megy, valakinek nem, mert a rendszer nem ismer téged, azaz nem a szimpátia alapon működik, hanem az általad alakított forgalom alapján. -
#366 Egyébként lehet itt üres szavakkal dagonyázni a végtelenségig, meg az előadásokon hallott okosságokat agymosott droid módjára visszamondani, a sikeresség(étsd: működőképesség) mérője az én szememben, továbbra is a munka minősége, mennyisége és a már megkapott fizetés optimális aránya. Érdekes, hogy pont a legnagyobb hangúaktól nem hallottam SOHA, hogy "napi 4-5 órát dolgozom és havi 1 milla a jövedelmem". -
#365 Mi bajod? Nem vagyok senkinek az alregje. -
lordolgok #364 Egy kicsit még kiegészíteném: miért mindig csak engem támadsz? Miért nem azokat az adatokat, amiket lentebb írtam? Mert azokban nem találtál hibát, és mivel nincs más támadási felület, engem támadsz? -
lordolgok #363 Spec nem én vagyok az, aki nem dolgozik, de mivel írtam, hogy te a könnyebbik utat választottad, nem kívánok erre több szót áldozni. És azt is kértem, hogy ha nem hiszed, hogy csak ezzel az egy felhasználónévvel regisztráltam, állíts rá egy admint, és kiderítni neked az igazságot. És hidd el, nem az én képem fog égni, ezt ki tudom jelenteni. Ez jellegzetesen az a hozzáállás, hogy csak húzod a többiek agyát, de ha valaki felajánlja neked, hogy nyugodtan nézz utána - hiyzen van időd, ezt pont te magad írtad - még te vagy felháborodva. Persze, ez is munka lenne, amitől pedig te irtózol, mi? Te vagy a szánalmas, nem én. Tudod mit? Ha gondolod, kerítek egy admint, aki utánanéz és kijelenti, hogy nekem van igazam. Tudod, azért tudom ezt javasolni, mert tudom, hogy nekem van igazam, és azért nem akarsz utánanézni, mert félsz, hogy a tények engem fognak igazolni. És ismét csak tévedsz, mert te vagy a szánalmas.
Mint írtam, én is benne voltam ezekben a dolgokban. Láttam, hogy hova és milyen feltételekkel visznek. Ezt viszont saját tapasztalatból mondom: én ilyen "nyaralásra" inkább nem megyek. Mert nem nyaralás!
Másrészt hol láttad, hogy ez az oldal be van téve a kedvencek közé? Megnéztem, és nincs benne. Persze, tudom, hogy ezek után azzal fogsz alaptalanul vádaskodni, hogy direkt kivettem, csak hogy nyugodtan írhassam ezeket. De ez is a te problémád, nem az enyém. És ismét csak nagy dolgot közlök: február óta csak 27-én léptem be újra, megnézni, van-e újabb üzenet. /Azaz: lehet-e veled normálisan beszélni. De nem csalódtam benned, hoztad a szokott bunkóságod. Ezt már nem lehet a szangvinikussággal magyarázni./
Idézet magamtól: "Az összes mlm-forgalmazás 2006-ban 115 milliárd US dollár volt, ez viszont a világ kereskedelmi forgalmának töredéke." Számomra nem úgy tűnik, hogy az mlm-rendszerek dübörögnek, és minden flottul megy a környékükön. Mert mint írtam: lett volna annyi idejük, hogy behálózzák az egész világot, hiszen "csak" Kínában vannak még betiltva (bár ki tudja, meddig). És még mindig megvannak ugyanazok a kis üzletek, amiket elviekben le kellett volna tiporniuk az mlm-rendszereknek. Azt hiszem, ezzel pont meg is adtam a választ a kérdésedre. /"Ha ennyire tudod miről szól, és statisztikákat ismered akkor mért nem építed az üzletet?"/ Mert a szememben ezek nem különbek a pilótajátéknál.
"Aki marad, lemarad mondás" - mindenhonnan, hogy megnyugtassalak. Nem egy mlm-bemutatón voltam /mondjuk Oriflame, Amway/, ahol szintén elsütötték ezt a bizonyos mondást.
A siker nem egyenlő a hírnévvel... akkor most már értem, miért nem hallottál még rólam! /És nem viccelek!/ Én boldog vagyok, hiszen meg tudtam venni a házamat, amibe csak 1/4 részt fizettek a szüleim, méghozzá mlm nélkül /amennyire tudom - és hidd el, jobban tudom - az Avon direct marketinges cég/. És ami azt illeti: elégedett vagyok az életemmel. És ezek szerint te nem vagy elégedett, hiszen a gyors meggazdagodást válaszottad /bunkó kérdés: sikerült? Mert nekem sikerült mlm nélkül össze tudtam gyűjteni a lakásra valót, és úgy, hogy nem vettem észre! Mert nekem az volt a természetes, és valahogy mindig megtaláltam azt a munkát, ami a munkámat megfelelően honorálják; és csak akkor tűnt fel, hogy mennyi van a számlámon, amikor kivettem a koncertjegyre a pénzt./
A fenébe is, ki mondta, hogy én nyaralni akarok? Tényleg ilyen nehéz azt megérteni,hogy valaki elégedett azzal, hogy lemehet a Balatonra, vagy a Velencei-tóra? /Igen, bevallom, kisigényű vagyok, de veled ellentétben elmondhatom, hogy milliomos vagyok; hiszen egy 10 millát érő lakásban vagyok, aminek a vásárlásába a szüleim alig szálltak be; csak azt beszéltük meg, hogy a háztartási gépeket ők veszik meg/. "Ki élvezné az utazást, főként hogy ha ez pénzükbe kerül?" Miért, van valami a világon, ami ingyé' van? Hogy utánad hajítják a két szép szemedért? Furcsa. Amikor családdal, barátokkal mentünk nyaralni, valamilyen módon még én érzem rosszul magam, ha nem akarják elfogadni, hogy be akarok szállni a költségekbe. Mert ez két dolgot jelent a számomra: a.) van pénzem, b.) vannak barátaim is, akivel el tudjuk költeni...
Tudod, van mostanában a Sziget-fesztivál reklámja. Szerintem te vagy az a fickó, aki fikázza a fellépőket, mondván, hogy ha neki nem jó, akkor másnak se legyen az.
Fociról szólva: a foci teljesen hidegen hagy. Úgyhogy ha te csak a focival kapcsolatban tudsz példákat mondani, akkor szerintem szánalmasan beszűkült a gondolkodásod! És hogy hogy te lennél a közelharcos? Ugyan már, ez még viccnek is rossz, nemhogy komoly dolognak! Az első percben lepuffantanának... Mit gondolsz, a földre szállt istened, ez a Rexi dolgozott egy pillanatot is az FLP-ben?
Tudod, szerintem már te is érzed, hogy alattad is recseg a léc. És amikor ezekre a hibákra felhívjuk a figyelmedet, hisztérikusan, papagáj módra elszavalod újra és újra az egyenszövegedet, hátha sikerül magadat is meggyőznöd arról, hogy "ááá, itt nincs is semmi probléma!"
Úgyhogy nem én vagyok az, akinek gondolkoznia kell. És a te helyedben magamra /azaz: a lordolgok nicknevű valakire/ állítanék valakit, hogy már csak azért is megmutassam, kinek van igaza! /Előre szólok: nekem, és ezt nem viccből mondom./ Másrészt ki is jelentem: ha erre kerülne a sor, bármelyik admin nyomozhat utánam! Hogy megmondhassátok: én engedélyeztem, hogy utánamenjenek az IP-címemnek. Pont ezért írtam ezt: "Nagyon jól sikerült az agymosás, ha ennyire neurotikus, üldözésimániás, összeesküvés-elméletek ezreit kiagyaló roncs lett belőled, és tényleg nagyon sajnállak!" Hogy megnyugtassalak, felelősséget vállalok a szavaimért is.
Ha majd lehiggadtál, és tudsz düh nélkül írni, csak akkor tedd meg, hogy írsz, mert akkor ne lepődj meg, hogy ha hasonló módon válaszolnak!
/Apropó, kérted, hogy adjam meg az e-mail címemet. Nem adom meg, mert ehhez meg neked nincs közöd! Ha valami sürgős gondod-bajod van velem, írd meg privátban!/ -
Mojlepque #362 azon gondolkoztál már el, hogy lehet hogy dolgozni is kellett volna?
Attól hogy terméket vásárolsz 2 ponttért nem leszel milliómos, kell hozzá dolgozni. Amint elmondtam nem példákkal jöttem, hanem saját magammal, hiszen pl ezt az utazásom se tudtam volna miből finanszírozni, hogy bárhova elmenjek...
Attól hogy 2 felhasználó néven írsz meg senkit nem fogsz meghatni, mert ez szánalmas próbálkozás volt. A Reg dátum, vagy személyes adatokat bárki megtudja adni...
Eléggé sarkallatos nézőpont az hogy te így közelíted meg hogy megnézünk egy képzést, hiszen ettől függetlenül is ingyen visznek, ingyen ellátnak, és utaztatnak. Nem pökhendiskedni kéne.
Eleve magyarázd már el nekem, ha ennyire nem tetszik neked az FLP filózófiája, és hidegen is hagy, mért van hogy a kedvenceid közé mentetted be, és mindig ide irogatsz?
Ha nem érdekelne, meg se néznéd!
jaa igen... és nem kötelező elmenni a rendezvényre, hiszen te döntöd el hogy tengerpart, vagy más elfoglaltság tetszik neked jobban!
Gondolkodj el te is nyugodtan: Hatékonyabbak az MLM láncok... vajon mért? Ha ennyire tudod miről szól, és statisztikákat ismered akkor mért nem építed az üzletet? Ez totál gáz, amiket írogatsz ide, elnézést...
Aki marad, lemarad mondást nem tudom hol hallottad, hiszen eleve együtt fejlődsz a csoportod összes tagjával, és csak akkor keresel pénzt, ha dolgozol is velük EGYÜTT!
Mért nem veszi át a vezető szerepet: Mert mindig fogsz találni olyan személyeket, akik elégedettek az életükkel, vagy félnek, vagy éppen szkeptikusak... Gondolkozz el azon, hogy mindenki jól tudja hogy a bankárok keresnek a világon a 2. legjobban, mégsem mindenki bankkár!
A vezető szerep nem azon múlik hogy mindenki ismerje, használja, és erről szóljon mindennapunk, hiszen van magánéletünk is!
A siker nem egyenlő a hírnévvel, pénzzel, annál inkább azzal ha ez példaképként ívódik be az emberekbe...
Egyébként is, nem értem mért pont te próbálod nekem elemezni az FLP világát, hiszen elmondtad nem vagy aktív üzletépítő, azaz nem minősülsz ezekre a jutalmakra. Miből gondolod hogy nem lenne időnk jól érezni magunkat ezeken a helyeken? Szívesen elkérem az e-mail címed, és postázom a jobbnál jobb jutalmakat, amiket kaptunk, meglátjuk hogy te a családi nyaralásod alkalmával ilyent megtudsz-e engedni, ha éppen te vagy az aki az autót vezeted, vagy irányítod a családot...
Én FLP előtt azt vettem észre, hogy tulajdonképpen ha egy családl beszélünk, ha elmennek nyaralni elmegy ezzel legalább 100.000Ft-juk, a férj vezeti az autót így a tájat és az utat se élvezi, mivel közben el is fárad. Az anya vigyáz a gyerekekre, a gyerekek meg meg kell elégedjenek azzal, amit megvonnak a szülők tőlük, amikor ilyen dologtól fosztják meg őket! Ki élvezné az utazást, főként hogy ha ez pénzükbe kerül? Én biztos nem, a családom sem, de a barátaim sem, akikkel együtt érjük el sikerélményeinket!
Attól ha te beülsz a tv előtt, focit nézni, és gondolatban végig vezeted hogy kellett volna jobban lejátszani az adott meccset, nem jelenti hogy sikert érnél el a fociban... Ergo: nem az ért a legjobban hozzá, aki távol szemlélő, hanem aki közelharcos... -
lordolgok #361 Egyébként neked az a nyaralás, hogy elvisznek titeket Malagába vagy Londoba, esetleg a horvát tengerpartra, aztán alighogy kipakoltok, visznek egyből az adott helyre, ahol napi 10-12 órában végighallgatjátok ugyanazokat az ömlengéseket, amiket itthon is, és anélkül jöttök haza M.o.-ra, hogy csak a szálloda ablakából láttátok a tengert/az óceánt/A Big Bent? -
lordolgok #360 És úgy gondolom, még mindig nem válaszoltál a feb. 15-i kérdésemre, úgyhogy megismétlem: "Ne haragudj, ezt nem értem. Igaz, minden bizonnyal kevesebb időt töltöttem el az FLP-ben, mint amióta te benn vagy. Amikor ezt megkérdeztem a felső vonalamtól (ez amolyan "globális" mlm-kérdés volt nálam, mert érdekelt), "elzavartak", hogy úgy fogalmazzak. Úgyhogy tőled is megkérdezem, hátha tudsz segíteni: úgy '34-től vannak MLM-láncok; "Az MLM lassan kiszorítja az összes többi kereskedelmi formát, mert hatékonyabb náluk. Nincs messze az az idő, amikor a hagyományos bolti kereskedelem kihal, s helyette az alapvető termékeket is hálózati kereskedelemben forgalmazzák. Az MLM-ben mindenki megtalálja számítását: ez a kereskedelmi forma szinte futószalagon gyártja az anyagilag független, elégedett embereket szerte a világon. Az alapgondolat e téren: „Aki kimarad, lemarad!”" - ezt hallottam mindenkitől. De azóta eltelt majd' 80 év. Nem értem, hogy miért nem következett be már ez. Az összes mlm-forgalmazás 2006-ban 115 milliárd US dollár volt, ez viszont a világ kereskedelmi forgalmának töredéke. Ez nem fért a fejembe."
Úgy értem ezt a kérdést:
- Az olyan mlm-rendszer, mit pl: az Oriflame, miért nem vette át a szépségiparban a vezető szerepet?
- Az olyan mlm-rendszer, mint pl: a Zepter, miért nem vette át a háztartási eszközök iparában a vezető szerepet?
- Az olyan mlm-rendszer, mint pl: az FLP, miért nem vette át a táplálékkiegészítők piacán a vezető szerepet?
- Ha az mlm-rendszer olyan baromi jó, miért nem vette át az egész világon a vezető szserepet? Mondjuk, a kenyeret, tejet, stb., miért még mindig a boltokban vesszük meg, és nem valamelyik ismerősünk ajánlására választjuk ki a nekünk megfelelő terméket? -
lordolgok #359 Amint látom, van néhány új komment, amióta nem voltam itt.
Kedves Mojlepque! Ha esetleg arra gondolsz, hogy többször is regisztráltam csak amiatt, hogy téged b@szogassalak, ha csak megnézed a regisztráció dátumait, rájössz, hogy tévedsz, sorry :). Persze, ilyen is előfordul egyes helyeken, de én nem vagyok az. De ha még mindig ebben akarsz hinni, hát nyugodtan, nem foglak benne megakadályozni, te bajod, nem az enyém. Másrészt, ha ezek után sem vagy képes felfogni, hogy ez nem így van, szabadítsd rá magad egy adminra, ő is be tudja bizonyítani, mekkora tévedés az, amiben hiszel! /De hát az FLP-ben is képes vagy hinni, úgyhogy.../ Ezek után komolyan elgondolkozok, hogy meg is csinálom, csinálok még néhány e-mail címet, hogy regisztrálhassak, csak hogy boldog légy. De hogy ekkora buggyantságot, már bocs! Á, hagyjuk a hülyeségeidet, bár igaz, hogy rég nem röhögtem ennyit... Nagyon köszönöm, hogy sikerült! De ez már egy rendkívül beteges hozzáállás. Grat! Nagyon jól sikerült az agymosás, ha ennyire neurotikus, üldözésimániás, összeesküvés-elméletek ezreit kiagyaló roncs lett belőled, és tényleg nagyon sajnállak! Remélem, sikerül egyszer kigyógyulnod! Jobbulást!
Azzal egyetértek, hogy nem írod ki a jövedelmed, hiszen ez meg rád tartozik. /Csak zárójelben és direkt szúrok oda: ugyanezt mondod mondjuk a családtagjaidnak, ismerőseidnek? És ha publikus: rokonaid, ismerőseid közül hány %-ban léptek be az FLP-be? Zárójel bezárva./ Másrészt, júl. 15-i kommented első mondata megütötte a szemem: „Nem vagyok anyagilag abban érdekelt hogy bárkinek is itt prédikáljak arról hogy mit adhat meg, és mekkora zseniális az FLP.” A szememben te ezzel a kommenttel váltál hiteltelenné. Egyik helyen azt írod, hogy bárki kérdezhet tőled bármit /pl: a 2008. dec. 5-i kommentedben/, most meg, amikor kérdeznek tőled, magasról és ívelten röpül az a bizonyos, és nagyképűen kiosztol mindenkit, hogy egyáltalán meg mert mukkanni... De hát ez is a te problémád, nem az enyém. Csak gratulálni tudok, hogy ilyen bunkó hozzáállással eljutottál a supervisori szintre... Mutassak olyan munkahelyet, ahol ingyen utazást kapok, stb? Pl: Avon. Letettem a diplomámat, szinte rögtön kaptam állás az egyetemen, ahol tanultam; már diákkoromban is ingyenes voltak nekünk a tanulmányi utak, és most is kapok hozzájárulást mondjuk a bérletbe, a benzinköltségbe... és tudom azt is, hogy ezeket azért kapom meg, mert sokat segítettem a munkájukat, pl.: adattári gépeléssel. Másrészt minden második szavad a PÉNZ, minden második mondatod anyagiakkal függ össze. Mivel felvettek az egyetemre mint tanársegédet, otthagytam a DM-et; az Avonnal együtt jócskán 200 ezer fölött van a fizetésem. A szüleim háza melletti házat sikerült megvennem, a vételár 3/4-ét sikerült összegyűjtenem olyan jó 10 év alatt, már diákmunkában is erre gyűjtöttem, a többit a családom adta össze; úgyhogy talán ennyi bizonyíték elég arra, hogy nincs szükségem a tefélék könyöradományaira. Honnan is jutottam ide? Igen. Hogy nemCSAK pénzre van szükség az életben, hanem kitartásra is. Te a könnyebbik utat választottad. És még te mersz beszélni szeretetről, hűségről, bizalomról? Ja, igen, ezek megvannak – az FLP irányában...
Másrészt azt se hiszem el, hogy te másról is tudsz beszélni, mint az FLP. Nem akarlak felrángatni az én szintemre, hogy így fogalmazzak, de én seperc alatt elzavarnám magam mellől azokat az embereket, akik már fölkent papként hirdetik az igét még azután is, hogy kb. a 10. alkalom után szólok nekik, hogy most már fejezzék be. Júl. 22-i kommentedben egy gyöngyszem: „Attól hogy te egy bizalmát vesztett, cserben hagyott ember vagy, mert társadalmi kirekesztett személy vagy, nem jelenti azt hogy az a valami amiről éppen emberek próbálsz lebeszélni, a jövőjüket ne tudná rendbe rakni!” Nos, szerintem ezzel a mondattal tökéletesen jellemzed magad! Szegény barátod anyukája... neki vazze miért nem szóltál, hogy itt van az FLP is? Vagy elhajtott a sunyiba, hogy ő inkább takarítónő lesz, mint mlm-es emberbutító. Elárulom: én is inkább a padlót súrolnám napi 12 vagy több órában, minthogy újra beálljak az FLP-hez! „Másrészt ha a termék nem lenne jó mért kapta meg számos termék, egészségügyi, higién és egyéb orvosi labor, kutatóintézet, szövetség és szövetkezet elismerő pecsétjeit?!” Ezt is te írtad. Honnan tudod? TE CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ FLP ÁLLÁSPONTJÁT ISMERED! Máshonnan is be lehet szerezni az infókat, tessék nyugodtan besétálni valamelyik kórházba, ott tuti, hogy tudnak segíteni!
Ennek a Gidófalvynak VOLT a legnagyobb hálózata? Miért, már kilépett?
Nah, jó, most már abbahagyom. Hosszú voltam, tudom, de ennél rövidebben nem tudtam megírni. Hát te fiam, Mojlepque, alaposan felhúztad az agyam... -
#358 Félre ne érts. Nem próbállak lebeszélni, egyrészt felőlem mindenki azt csinál amit akar, másrészt tudom, hogy esélytelen. Én is jártam hasonló cipőben mindig mindenre találtam önigazolást, mindig találtam példát a Józsi, a Gizi, a Feri személyében akik - állítólag - havi X milliót kerestek(persze csak ÉN nem, de ez valahogy sosem tűnt fel)és flegmán kiröhögtem a kételkedőket. Mindenre volt egy sablonválaszom és magamat is sikerült oly mértékben becsapnom, hogy a nyilvánvaló sikertelenséget sem vettem észre. Szóval én is dolgoztam MLM rendszerben és ha érveléseket olvasok, mindig visszaköszönnek UGYANAZOK a behülyítős kulcsmondatok és stílusjegyek, mintha magamat látnám. Mindig ugyanaz a lemez megy a motivációtól és céloktól kezdve a de hát enni/inni/fürödni mindig fogsz dumáig. Ugyanaz a mellébeszélés megy amikor megkérdezik mennyit kerestél belőle.És ugyanolyan lesz a kiábrándulás is pár hónap/év múlva.
A lényeg, hogy majd az idő mindenképp eldönti igazad volt-e vagy sem. Meglátjuk néhány éve múlva. Persze ezt is ismerem, mert mondom, minden ugyanaz: ilyenkor az jön, hogy te már akkor Hawaiiról fogod küldeni a képeslapokat. -
Mojlepque #357 sok sikert a dipolmához, én biztos vagyok hogy sikerülni fog.
Valóban nem jelenti a boldog életet az autó, ház, nyaralás, és sok pénz, mert ennél léteznek sokkal fontosabb dolgok mint például a szeretet, hűség, bizalom... ...de ha én elgondolkozok, és valóban szeretem a párom és családom, és szeretném hogy halálomkor és utánna se éljenek rosszul akkor a lehető legtöbbet megakarok nekik adni.
Kutyaütő egy könyvíró vagy énekes lennék, így egyértelműen inkább emelettet teszem le a voksom, hiszen ez is maradandó, és az énekes vagy könyvírói jogdíjakkal szemben ez értékét el sem tudja veszteni hiszen az emberek mindig fognak hajat, fogat mosni, enni-inni étrend és táplálék kiegészítőket stb. -
Mojlepque #356 Illetve ahogy lejjebb is írtam vagyok annyira gercines lény hogy személyesen találkozzak bárkivel, aki kételkedik a rendszer működésében, vagy akár személyesen velem kapcsolatban... -
Mojlepque #355 Nagyon örülök hogy írtál, hiszen ez valóban közhely volt amit te írtál.
Az amway... ...érdekes dologról beszélsz, mert sorozatosan csatlakoznak át, aminek megvan az oka, amit megtudhatsz például Gidófalvitól, akinek Európa szerte a legnagyobb MLM hálózata volt, és díszdoktorrá is avatták egy amerikai egyetemen. Mindenkinek fel kell építeni a hálózatot a fogyasztói szinttől kezdve, hiszen ezeket lehetetlen átlépni azaz 0Ft-ról indulnak, hiszen a marketing terv nem ismer senkit, hiszen csak egy név és kódszámok vagyunk... ...az ha valaki közben ismert lesz ezek alapján csak a kemény munkának köszönhető (heti szinten legalább 7,5 óra). -
#354 először is: nem neked írtam.
de azért köszi a jól kifejtett válaszokat,
sokat elárul az egészről.
kb. mint amikor odavetek egy mondatot egy jehova tanújának...
az én életem nem tartozik ide,
de ha annyira érdekel most megyek szakmai gyakorlatra és kezdem írni a diplomámat, a boldog élet pedig nem azt jelenti hogy ház, autó, nyaralás.. -
#353 Természetesen masszív mellébeszélés lett belőle;) -
#352 Amikor ilyen kommenteket olvasok, látva a már ismerős közhelyeket mindig az az érzésem, hogy ugyanaz az ember írja az összeset, az Amwaytől az FLP-ig. -
Mojlepque #351 elnézést, rám vall szangvínikus vagyok, ezért mindig eszembe jut valami.
Ha ennyire elégedett vagy az életeddel kérjük a tanácsod, hogy mi az amit te dolgozol, hányszor nyaralsz egy évben ingyen teljes ellátással, hány autód, lakásod, yachtod vagy bármit fizetett a cég ahol dolgozol, milyen gyakran kapsz fizetés emelést? Szívesen találkoznék is veled, ha nem tartod tolakodásnak, meg is nézném ezeket szívesen, és ha tartasz ott legalább ami megközelíti az én terveim elfogadom és gürizek tovább:P -
Mojlepque #350 másrészt ha a termék nem lenne jó mért kapta meg számos termék, egészségügyi, higién és egyéb orvosi labor, kutatóintézet, szövetség és szövetkezet elismerő pecsétjeit?!
Egyértelmű hogy jó, mert ha nem működne, nem lenne jó akkor nem venné senki, mégis 2,5 milliárd Ft-ot bonyolít le havonta, azaz többet pl mint a BMW hol ott a pár 100Ft-ot termékektől kezdve a pár 1000Ft-ig vannak termékek, nem pedig luxus autókról beszélünk! -
Mojlepque #349 Elnézést! Akkor alarsz lebeszélni engem tulajdonképpen ami vissza adta elsősorban az egészségem, az önmagamba vetett hitem, másrészt ami havi szinten a jövedelmem jelenti.
El kell szomorítsalak, mert hiába hagynám abba, az itt megszerzett jövedelmem életem végig befognak folyni, amit nem tudok azzal leállítani hogy azt mondom többé nem dolgozom...
Kérlek gondolkodj el, hogy egy olyan dologról beszélsz-e le valakit, ami számára és ismerőseinek is biztos jövedelmet jelent, és vagy-e akkora táj paraszt hogy egy piramisba tuszkolj vissza mindenkit, ahol a céljaik eléréséhez több évre van szükség!
Ami nagyon fontos: Egyszer sem kellett senkit rábeszéljek ezekre a termékekre, sem a marketingre, másrészt nem zaklattam az ismerőseim.
Egy olyan ismerősöm nincs akiket ha kérdeznél zaklatásnak, traktálásnak vagy idő rablásnak éreznék azt hogy tudtak velem találkozni és beszélgethettünk.
Nem akarok bunkó és nagyképű sem lenni, de én sajnálni tudlak hogy téged az tud motiválni hogy napi 8-12 órában egy munkahelyen dolgozz, ahol a munkádért sokszor a megbeszélt fizetést sem kapod meg, és minden hónapban sorsoltok melyik számlát fizessétek be, hiszen legtöbb számára ezt nyújtja a munka. Utazás... ...all in exclusive... ...ingyen. Kérdezd meg magadtól te valaha utaztál-e ingyen 4-5-6 csillagos szállodákba teljes ellátással... Nem? Nagyon egyszerű? Nem ismered az MLM hálózatokat vagy szimplán az FLP szisztémáját!
Olyan érdekes hogy mindenki azt hiszi magáról hogy ért a focihoz, aki nap mint nap beül a fotelba egy sorrel és tévé előtt kiabál a játékosoknak. Ha ért hozzá mért nem lett foci edző...
Olyan érdekes hogy nap mint nap mindenki szídja az aktuális politikai rendszert, a pártot, és mindenki megmondja mit kell csinálni. Akkor mért nem lettek ők is parlamenti képviselők ha ilyen sokat tudnak a jogokról, jogszabályokról és a népről?
Szerintem eléggé elgondolkodtató! Attól hogy te egy bizalmát vesztett, cserben hagyott ember vagy, mert társadalmi kirekesztett személy vagy, nem jelenti azt hogy az a valami amiről éppen emberek próbálsz lebeszélni, a jövőjüket ne tudná rendbe rakni!
Nap mint nap jönnek ki a sikeresebbnél sikeresebb emberek, akik csak ennek köszönhetik a létüket, mert a munkájuk által ez nem vált volna valóra, főleg ilyen helyzetben mikor az embereket dobálják ki a munkahelyükről! Ergo: bocs, ha ezt nem csináljuk akkor mit? Elmondom hogy a legjobb barátom anyja 4 diplomával rendelkezik, 7 hónapon át semmi munkát nem kapott, kénytelen volt elmenni takarítónak havi 47E Ft-ért azért hogy legalább ennyi bevételük legyen!
Kösz nem kérek a parasztvakításból, és a folytonos feszültségből, gürizésből, és alul fizetettségből sem!
Kérlek gondolkodjatok mielőtt írtok!
Főleg gondolkodjatok, mert attól hogy 500 más e-mail címmel ide regisztráltok hogy több személyként reklamáljatok az meg nevetséges, nehogy azt hidjétek hogy ez nem fedhető fel! -
#348 én őszintén le szeretnélek beszélni nemcsak erről, hanem bármi hasonló
elven működő dologról.
szerintem egyszerűen nem etikus az egész úgy ahogy van :C
és ennek tetejébe még a távoli ismerőseid kell zaklatni meg szarokkal
traktálni, miközben közben te is elhiszed hogy ez egy jó munkahely
és jók a termékek..a nagy szart jók -
Mojlepque #347 Sziasztok újak és régiek!
Mi újság, hogy érzitek magatokat ebben a nagy hőségben?
Gondolom vannak akik mennének nyaralni, de nincs lehetőségük.
Van jó hírem számotokra! Az flp ezt lehetővé teszi nektek, hogy ő fizessen be titeket például egy horvátországi vagy akár londoni útra.
Érdekel? Keresd fel a szponzorod aki megmutatta a lehetőséged, és kérdezd meg a részleteket, vagy publikus infóra, avagy bármelyik hálózatépítőtől!
Az biztos hogy én, és a csapatomból még legalább 4-5-en megyünk.
Ha te nem változtatsz az életviteleden, akkor az fog változtatni rajta!
Gondolkodj el hogy a puding próbája az evés, vagy evés próbája a puding. -
Mojlepque #346 Mattz0r!
Nem vagyok anyagilag abban érdekelt hogy bárkinek is itt prédikáljak arról hogy mit adhat meg, és mekkora zseniális az FLP.
Úgy gondolom ezzel meg is válaszoltam előre az összes többi, felmerülő kérdésed is, hiszen ha valaki arról beszámol hogy számára mit nyújtott a cég, egyértelmű hogy az embertársai felé érzett tiszteletből, és önmagáért nyújtott szorgalomból teszi.
Ha flp-és hálózatépítő vagy, akkor meg értelemszerű hogy megérted ha nem írom ki a jövedelmem!
Mért ésszerű? Jaa elmagyarázom:
Befolyásolható tényező lehet az új csatlakozni vágyókkal szemben, akik hamis képet, és ábrándokat kergetnek adott üzleti szinteknél, amikről beszélünk, és a félinformációnak köszönhetően eshet bele a saját hibájába, azaz hogy kihagyja.
Egyébként stabil supervisori keresetem van, és azt is igazolni tudom mellé akár, hogy NEM dolgozom többet havi 12 óránál, és minősülök többek között a holiday rallyra, és europa rallyra.
Mutass fel 1 munkahelyet ahol lehetőségük van úgy elmenni az embereknek nyaralni horvátországi tengerpartra, vagy Londonba a Wembley Arénába, ahol nem vonják el a fizetésükből a nyaralásuk költségét, hiszen ezt a cég fizeti mindenki helyett, aki ezt teljesíti.
-
Mattz0r #345 Mojlepque.
Milyen szinten vagy jelenleg, mennyi a havi jövedelmed és mennyi ideje csinálod ?
Konkrét adatokat írj meg, ne a szokásos FLP-s mellébeszélést. :P :)
-
Mojlepque #344 De egyébként ha a meghívód csak 23-áig adott időt, akkor ajánlom más felkeresését, ha már veled ez ügyben nem dolgozik, hiszen lényegesebb olyan személlyel dolgozni, aki nem csak a felkeresés ideig érdeklődik, hanem előtte-utánna is, könnyebb haladás érdekében -
Mojlepque #343 Az hogy ki mennyire lesz sikeres, azon múlik mennyire hajlandó változtatni a jelenén és jövőjén. Szülőknél ez meg pláne fontos, hiszen a megszerzett tapasztalatok és üzleti sikerek a jövő generációinak ad lehetőséget, azaz a saját utódaiknak, és szerintem mindenkinek tartást ad, ha a gyerekének valóban mindent megadhat, ami a szíve vágya, vagy ami valamelyik képességének fejlesztésével kapcsolatos dolog lehet, mint például versenytánc, küzdősport, zenei vagy bármilyen pálya területén. -
Mojlepque #342 Szerbusz! Igen, nekem személy szerint bejött. De ez egyén függő. Nem úgy értem hogy Gipsz Jakab jó fej ezért sikerül neki, hanem mert elszánt, vagy céljai vannak.
Magától nem lesz sikered, csak ha teszel is érte. Aki elért valamit az üzletben, akár csak az első pár pontja, abban is munka van, viszont lényegesebben kevesebb mint bemenni egy munkahelyre, és megkapni az ottani fizetést, a lehető legkevesebb megbecsülésért, és motivációk nélkül. -
#341 :-( -
#340 Sziasztok!
Kedden voltam az első előadáson, megnéztem, meghallgattam a kapott audioanyagokat.
Írjátok már meg légyszi, hogy bejött-e nektek a dolog. Minden nagyon szépen és jól hangzik, tisztában vagyok azzal is, hogy tenni is kell a cél érdekében, én mégis kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Amúgy holnap kell választ adnom, hogy belevágok-é.
(Látom sok-sok post van, sry, de nincs elég időm, hogy kikeresgessem a kérdésemre a válaszokat)
-
lordolgok #339 Szia!
Emlegetett személyek arról jutottak eszebe, hogy valami olyasmit írtál, hogy nehezebb a tömegeket agymosni, mint az egyéneket.
A termékeket elsősorban a személyes higiénia miatt kerestem (tehát pl.: fogkrém, szappan, stb.), plusz étrendkiegészítés. Mindkettő bevált. -
Mojlepque #338 elnézést ha helytelenül írok, de nem az én gépemről tettem meg, és ez jóval elavultabb az enyémnél, így ha helyesbíteni szerettem volna nem kevés időm ment volna bele. Ilyenkor meg már van jobb dolgom is, a szakmához nem értők megválszolásánál is.