Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    Senkisem mondta hogy miattam csatlakozz bármelyik mlm-be, meg azt sem hogy ez legyen a vágyad hogy cég költségén utazz.

Gyűlöletet nem tudom te miből vettél, hiszen összes üzenetem írása közben csak azt írtam amit érzek és gondolok, amit azért írtam hogy a reményt vesztett emberek, illetve akik flp tagok csak célt és irányt vesztettek újra feltudják eleveníteni azt amiért elkezdték.
    Úgy gondolom a fórum eredetileg azért alapult hogy tapasztalatainkat és véleményünket osszuk meg, nem pedig arról hogy bárki mást átkozzon, vagy a céget ossza le bármiért, főleg nem azt az üzletpolitikát ami emberek millióinak valóságosan egyetlen kiút volt a mókuskerékből.

Másrészt nem a rábeszélés és meggyőzés az erősségem, sem a feladatom, nem muszáj elhinni ebből 1 sort sem. Alkalmazott??
    Azért érdekes ez, hiszen nincs munkáltatói szerződésem az FLP-vel, mindössze partneri viszonyban, amiben ő partner abban hogy biztosítja számunkra hogy a termékeket kitermeli, szállítja, forgalomba helyezi majd eladja. (Olyan mint amikor italboltos ismerősöddel kötsz üzletet hogy ajánljad az üzletét, és x y mennyiségben kapsz a bevételből... ...ergo nem vagy az alkalmazottja. Érdekes is lenne az adóbevallásod egyszerre 2 munkahellyel pl)

Nem tévedtél azzal hogy nem kell dolgozni, hiszen kell. Az másik kérdés hogy azért dolgozol hogy esetleg pont és üzletpolitika szempontjából feljuss, ja meg anyagilagg jobban keress többszörösen, vagy azért mert az a munkád amit szeretsz csinálni.
    Eleve szint nem veszthető el, ami azt jelenti hogy egyszer amit produkáltál az állandó eredmény, illetve csökkenésre sem lesz valószínűség, ami kimeríthető egyrészt az emberek igényében, másrészt abban hogy ha ismered a céget, vagy olvasol Times magazin-t, akkor azt olvashatod hogy hónapról hónapra egyre nagyobb és nagyobb a bevétel... ...bevétel meg abból keletkezik hogy az emberek használják a terméket, ajánlják, illetve ha elfogy megveszik.
    De mért veszik meg? Esetleg mert látnak benne perspektívát, illetve mert elégedettek, mert mondjuk meg őszintén te sem szívesen használsz olyan szolgáltatást, amivel elégedetlen vagy.

Lehet azzal keresed a pénzt hogy beszélsz, de neked ezt mindennap meg kell tenned, amíg nyugdíjba nem mész, miközben a mi munkánknak minden eltöltött percét a pénz kifizeti, amíg csak élünk.

Amit te megláttál az mlm-ben, az biztosan nem itt láttad, hallottad, olvastad, hiszen tudnád hogy csapatmunkáról van nálunk szó. Nekem is van egy szponzorom mint mindenkinek, aki segít, hiszen érdekelt egyrészt anyagilag, másrészt barátilag is abban hogy fejlődjek. Hiszen keresni máson nem tudsz itt, csak együtt.
    Ergo hiába van egy partnered az üzletben, attól nem kapsz pénzt, csak ha forgalmat produkál. Hogyan és miből produkálja? A tőle és más jeles vezetőktől megtanult tapasztalat alapján építi az üzletet, amint meg mondtam a forgalmat abból produkálja hogy másokkal megosztja hogy hogyan jutnak hozzá ezekhez a prémium kategóriás készítményekhez.

Egyébként meg a terméket nem tőlünk veszik, hiszen nem eladunk, ezt tiltja az üzletpolitikánk is.

Magyarországon meg azért van ilyen vélemény az MLM-ről mert z emberek nem tudnak ehhez a dologhoz felnőni. Ugyan így volt anno mikor Amerikában már több éve mehetett a dohányárú, alkoholos italok, egészségügyi betétek reklámja, itt mégis tiltva volt. Manapság is vannak olyan országok ahol ezeket még nem nyomathatják, de meg is látszik a gazdaságukban, az átlag életkorban, életszínvonalukban stb-ben.

A körbe súgos játék meg ez esetben teljesen ellentétes ezzel, hiszen nem így működik mint ahogyan feljebb is meg lentebb is megírtam, hiszen itt közvetlen segítséget kapsz a szponzortól, felsővonaltól, testvérvonaltól, de még olyanoktól is akik nem érdekeltek már a te anyagi helyzeted megváltoztatásában.
    Hidd el szoktam vinni az embereket nyílvános infóra, olyan csapatok vannak ott, akik közvetlenül nem érdekeltek az én előrejutásomban, mégis bárkit várnak oda, ahhoz hogy ismerőseidnek bemutasd az FLP világát, illetve hogy te magad is tanulhasd napi szinten ezt a szakmát.

Az FLP országát nem úgy kell érteni, ahogyan te értetted, és nem akarlak megbántani, hiszen nem is ismerlek, de oktatásszervező beosztásod létedre baromira rosszul fogtad fel ezt is, akárcsak 1-2 előző hozzá szólást.
    Nem tagja semminek, hiszen magánkézben lévő vállalat, ami a tőzsdén sem szerepel, így van lehetőségünk arra hogy már 32 éve élvezzük a termékek elérhetőségét, és azt hogy a világon egyedülálló módon a pénz inflálódása, gazdasági világválságok és egyéb tényezők ellenére is az árak maximum csak csökkenni tudnak, és nem tudják szétvásárolni a céget.
    Annál inkább viszont partner egy olyan programban, ami úgy látszik az itteni fórum olvasók között nem ismert, ami környezetvédelemről, szegények-árvák-betegek segítségéről szól.
    Ezt azért tartom különösen fontosnak, hiszen a környezetvédelem megnyílvánul abban hogy a termékek csomagolásai környezetben adalékanyagok nélkül lebomlanak, és újrahasznosíthatóak.
    Árváknak és betegeknek mondhatni éves szinten húznak fel újabb és újabb intézményeket, ahol őket világszínvonalú oktatásban és ellátásban részesítik (pl Magyarországon a Magyar Rák Alapítványnál a termékeink 75%-ban megtalálhatóak [tobbi 25% dekorkozmetika, stb], és komoly felülbírálás és kutatómunkák után kapott meg világszínvonalú minősítő pecséteket is)

Valószínüleg láthattad a MC Donald's klippjét, ami pont azt mutatta be, hogy a befolyt összegből más cégek együttműködése által sikerült 2008-ban kb 10 új ápolóközpontot, iskolát felhúzni, így még a társadalom tagjainak több száz munkát is biztosítottak.
    Neten elég sok helyen lehet erről olvasni, és többnyire legtöbb helyen vastag betűvel, és aláhúzva kiemelik hogy ezeknek a forrásának 80%-át az Aloe Vera alapú készítményt forgalmazó top 1 cég finanszírozta. Nevet azért nem írtak, mert ez költségráfordítás lett volna részükről, amit vissza kellett volna építeni a termékek árába is, mégsem történt meg.

A következő linket pedig nem azért másolom be hogy elhitessek bárkivel bármit, hiszen nem kell, majd mindenki lekövetkeztetheti a konzekvenciát, bár a közepe illetve vége elég érthetően elmagyarázza hogy ez a rendszer nem egy új kelletű dolog, főleg nem a felső tízezer, vagy "kiválasztottak" üzlete.
    Nem FLP orientált, így szó sem esik benne az FLP termékekről vagy magáról az üzletről, ez csak általános szférában dolgozó személyek számára teszi érthetővé amit kínálnak egy ilyen lánculattal!
    http://www.youtube.com/watch?v=ln9VMrEj8XM