Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
lordolgok #370 Furcsa, eddig azt hittem, hogy Debrecenben élek, és nem Budapesten. És magamhoz nyúltam, és kiderítettem, hogy lány vagyok, és nem fiú, mint Dinamic. Úgyhogy még próbálkozz, hátha a következő jobban sikerül. Én speciel tudom, hogy Debrecenben élek, innen netezek, ez biztos. Ezt jobban tudom. De ha nem akarod elhinni vagy felfogni, az már tényleg nem az én problémám. De tudod mit? Ezzel tényleg zárjuk le a témát. Hihetetlen, mennyire bele tudsz mindent magyarázni a szavaimba, és amikor kérdezek tőled valamit, arra csak támadást kapok a képembe, és semmi kiigazítást.
369-es kommented: írt ide Pyrex is, ha jól emlékszem, aki benne van, és
csinálja. (Talán azért nem írt tovább ide, mert úgy gondolja, hogy inkább csinálja, mint pofázik róla. Apropó! Te miért csak beszélsz róla, miért nem csinálod?)
Én elhiszem neked, hogy neked ez bevált. Csak könyörgök, ne egy ilyen alig 19 éves zsebcirkáló mondja meg nekem, hogyan alakítsam az életem! Mert kösz, de én úgy gondolom, sokkal többet elértem az mlm nélkül, mint te az mlm-mel. Úgy gondolom, fontos kérdéseket tettem fel neked (nekem legalábbis fontosak lennének), amire te szabályosan lehülyéztél. Na de mindegy. Úgy tűnik, te a szexről csak beszélni tudsz...