Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    Nem voltam felháborodva, és nem is volt szándékomban húzni senkinek az agyát! Eleve ez a hozzá állás hogy ezt feltételezed, főképpen miután próbálod mindenki előtt beadni hogy a napi több órás munkahely többet nyújthat mint ez, ez inkább mutatja hogy felvagy háborodva...
    Haragudni az a személy szokott, aki a csatában az igazság terén elveszti érvényét, ezért is van, hogy próbáltál eddig bele kötni minden hozzá szólásba.

Másrészt ez nem támadás, hanem mindössze a saját tapasztalataim az életről. Nem vagyok ugyan időskorú vagy 30-on felüli, de eddig egyik munkahelyem se tette lehetővé hogy a fizetésem megkapjam munkavégzés nélkül is akár, illetve hogy egyszeri teljesítményemért folyamatosan vigyenek utazni európa szerte.

Dynamic: ha üres szavakkal tagonyáznánk, annak nem lenne értelme. Eleve ha nem működne az FLP mért "pofáznánk feleslegesen és dobálnánk üres szavakkal". Eleve minden lánculatot a fogyasztók tartanak fel, mint ahogyan személyemben én magam is az FLP-t...
    A legnagyobbaktól meg azért nem hallhatsz ilyeneket, mert túlságosan ismernek már minden kifogást, indokot, illetve elég jó ember ismerők ahhoz, hogy felismerjék időben hogy kire illetve mire érdemes szánni az idejüket.
    Igaz az én esetemben csak azért történik a folyamatos beszámoló, hiszen ez a klubb leginkább az FLP-seknek nyílt meg, nem pedig annak, aki félinfóból próbálja lekövetkeztetni a lényeget.
    Értsd: Vannak olyan dolgok amiket meg kell csinálni, meg kell tapasztalni, és utánna levonni a következtetést. Érdekes dolognak tartom ha nem értél el semmit és folyamatosan dolgoztál vele, hiszen én is kis senki vagyok végülis, nem vagyok nagyfejes, mégis ugyan annyi idővel és ugyan annyi munkával elérem azt mint más ugyan így...

Erre nem is akarok többet mondani, hiszen olyan nincs hogy valakinek megy, valakinek nem, mert a rendszer nem ismer téged, azaz nem a szimpátia alapon működik, hanem az általad alakított forgalom alapján.