Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    azon gondolkoztál már el, hogy lehet hogy dolgozni is kellett volna?
    Attól hogy terméket vásárolsz 2 ponttért nem leszel milliómos, kell hozzá dolgozni. Amint elmondtam nem példákkal jöttem, hanem saját magammal, hiszen pl ezt az utazásom se tudtam volna miből finanszírozni, hogy bárhova elmenjek...
    Attól hogy 2 felhasználó néven írsz meg senkit nem fogsz meghatni, mert ez szánalmas próbálkozás volt. A Reg dátum, vagy személyes adatokat bárki megtudja adni...

Eléggé sarkallatos nézőpont az hogy te így közelíted meg hogy megnézünk egy képzést, hiszen ettől függetlenül is ingyen visznek, ingyen ellátnak, és utaztatnak. Nem pökhendiskedni kéne.

Eleve magyarázd már el nekem, ha ennyire nem tetszik neked az FLP filózófiája, és hidegen is hagy, mért van hogy a kedvenceid közé mentetted be, és mindig ide irogatsz?
    Ha nem érdekelne, meg se néznéd!
    jaa igen... és nem kötelező elmenni a rendezvényre, hiszen te döntöd el hogy tengerpart, vagy más elfoglaltság tetszik neked jobban!

Gondolkodj el te is nyugodtan: Hatékonyabbak az MLM láncok... vajon mért? Ha ennyire tudod miről szól, és statisztikákat ismered akkor mért nem építed az üzletet? Ez totál gáz, amiket írogatsz ide, elnézést...

Aki marad, lemarad mondást nem tudom hol hallottad, hiszen eleve együtt fejlődsz a csoportod összes tagjával, és csak akkor keresel pénzt, ha dolgozol is velük EGYÜTT!

Mért nem veszi át a vezető szerepet: Mert mindig fogsz találni olyan személyeket, akik elégedettek az életükkel, vagy félnek, vagy éppen szkeptikusak... Gondolkozz el azon, hogy mindenki jól tudja hogy a bankárok keresnek a világon a 2. legjobban, mégsem mindenki bankkár!

A vezető szerep nem azon múlik hogy mindenki ismerje, használja, és erről szóljon mindennapunk, hiszen van magánéletünk is!
    A siker nem egyenlő a hírnévvel, pénzzel, annál inkább azzal ha ez példaképként ívódik be az emberekbe...

Egyébként is, nem értem mért pont te próbálod nekem elemezni az FLP világát, hiszen elmondtad nem vagy aktív üzletépítő, azaz nem minősülsz ezekre a jutalmakra. Miből gondolod hogy nem lenne időnk jól érezni magunkat ezeken a helyeken? Szívesen elkérem az e-mail címed, és postázom a jobbnál jobb jutalmakat, amiket kaptunk, meglátjuk hogy te a családi nyaralásod alkalmával ilyent megtudsz-e engedni, ha éppen te vagy az aki az autót vezeted, vagy irányítod a családot...
    Én FLP előtt azt vettem észre, hogy tulajdonképpen ha egy családl beszélünk, ha elmennek nyaralni elmegy ezzel legalább 100.000Ft-juk, a férj vezeti az autót így a tájat és az utat se élvezi, mivel közben el is fárad. Az anya vigyáz a gyerekekre, a gyerekek meg meg kell elégedjenek azzal, amit megvonnak a szülők tőlük, amikor ilyen dologtól fosztják meg őket! Ki élvezné az utazást, főként hogy ha ez pénzükbe kerül? Én biztos nem, a családom sem, de a barátaim sem, akikkel együtt érjük el sikerélményeinket!

Attól ha te beülsz a tv előtt, focit nézni, és gondolatban végig vezeted hogy kellett volna jobban lejátszani az adott meccset, nem jelenti hogy sikert érnél el a fociban... Ergo: nem az ért a legjobban hozzá, aki távol szemlélő, hanem aki közelharcos...