Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • lordolgok
    És úgy gondolom, még mindig nem válaszoltál a feb. 15-i kérdésemre, úgyhogy megismétlem: "Ne haragudj, ezt nem értem. Igaz, minden bizonnyal kevesebb időt töltöttem el az FLP-ben, mint amióta te benn vagy. Amikor ezt megkérdeztem a felső vonalamtól (ez amolyan "globális" mlm-kérdés volt nálam, mert érdekelt), "elzavartak", hogy úgy fogalmazzak. Úgyhogy tőled is megkérdezem, hátha tudsz segíteni: úgy '34-től vannak MLM-láncok; "Az MLM lassan kiszorítja az összes többi kereskedelmi formát, mert hatékonyabb náluk. Nincs messze az az idő, amikor a hagyományos bolti kereskedelem kihal, s helyette az alapvető termékeket is hálózati kereskedelemben forgalmazzák. Az MLM-ben mindenki megtalálja számítását: ez a kereskedelmi forma szinte futószalagon gyártja az anyagilag független, elégedett embereket szerte a világon. Az alapgondolat e téren: „Aki kimarad, lemarad!”" - ezt hallottam mindenkitől. De azóta eltelt majd' 80 év. Nem értem, hogy miért nem következett be már ez. Az összes mlm-forgalmazás 2006-ban 115 milliárd US dollár volt, ez viszont a világ kereskedelmi forgalmának töredéke. Ez nem fért a fejembe."
    Úgy értem ezt a kérdést:
    - Az olyan mlm-rendszer, mit pl: az Oriflame, miért nem vette át a szépségiparban a vezető szerepet?
    - Az olyan mlm-rendszer, mint pl: a Zepter, miért nem vette át a háztartási eszközök iparában a vezető szerepet?
    - Az olyan mlm-rendszer, mint pl: az FLP, miért nem vette át a táplálékkiegészítők piacán a vezető szerepet?
    - Ha az mlm-rendszer olyan baromi jó, miért nem vette át az egész világon a vezető szserepet? Mondjuk, a kenyeret, tejet, stb., miért még mindig a boltokban vesszük meg, és nem valamelyik ismerősünk ajánlására választjuk ki a nekünk megfelelő terméket?