Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Dynamic
    Félre ne érts. Nem próbállak lebeszélni, egyrészt felőlem mindenki azt csinál amit akar, másrészt tudom, hogy esélytelen. Én is jártam hasonló cipőben mindig mindenre találtam önigazolást, mindig találtam példát a Józsi, a Gizi, a Feri személyében akik - állítólag - havi X milliót kerestek(persze csak ÉN nem, de ez valahogy sosem tűnt fel)és flegmán kiröhögtem a kételkedőket. Mindenre volt egy sablonválaszom és magamat is sikerült oly mértékben becsapnom, hogy a nyilvánvaló sikertelenséget sem vettem észre. Szóval én is dolgoztam MLM rendszerben és ha érveléseket olvasok, mindig visszaköszönnek UGYANAZOK a behülyítős kulcsmondatok és stílusjegyek, mintha magamat látnám. Mindig ugyanaz a lemez megy a motivációtól és céloktól kezdve a de hát enni/inni/fürödni mindig fogsz dumáig. Ugyanaz a mellébeszélés megy amikor megkérdezik mennyit kerestél belőle.És ugyanolyan lesz a kiábrándulás is pár hónap/év múlva.
    A lényeg, hogy majd az idő mindenképp eldönti igazad volt-e vagy sem. Meglátjuk néhány éve múlva. Persze ezt is ismerem, mert mondom, minden ugyanaz: ilyenkor az jön, hogy te már akkor Hawaiiról fogod küldeni a képeslapokat.